2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bebeklerinizin vücudunu şampuanlamı yıkıyosunuz yoksa sabunla mı ? Birde hangi şampuanı kullanıyosunuz ?

Bizimki de arada o kısır döngüye giriyor işte canım . Memeni sağ, bi beslenmesinde biberonla ver sütü iyice doydugundan emin ol, gazını çıkar ve en az 2 saat bekle uykusunu alsın . Uykuluyken tam ememiyorlar açken de uyuyamiyorlar kısır döngüye giriyor. Bi de emzirme öncesi mutlaka tikaliysa burnunu aç. Ne zaman ikinirsa gazını çıkarana kadar kucağına al... böyle böyle düzene giriyor. Günlerdir hassas terazide gibi 7/24 bu düzeni tutturmaya çalışıyorum, bi düzene giriyor, en ufak aksaklikta tekrar cikiyor. .. ''high need baby'' diye bi kavram varmış, bizimkiler ona giriyor galiba

sosmivida canım senin de sezaryenin beni gibi yapılmıştı sanırım. Sende de kesinin başında öyle ipler var mıydı düştü mü kendi kendine?

Simdi baktimda ip gormedim düşmüş herhalde, sendedir duruyor mu hala canim? Doktor estetik dikis oldu demişti bitiminde yada başlangıcında tam bilmiyorum bi ipli yer vardi, kendiliginden düşecek dedi düşmüş.

Simdi baktimda ip gormedim düşmüş herhalde, sendedir duruyor mu hala canim? Doktor estetik dikis oldu demişti bitiminde yada başlangıcında tam bilmiyorum bi ipli yer vardi, kendiliginden düşecek dedi düşmüş.
Doktor bana da öyle dedi ama hala duruyo o dikişler garip geldi bana da. Sorayım en iyisi doktora

Yoktur canım bence, şuan anne bagımlısı onlar, güvende anne memesınde olmak tek dertlerı bence , baska bişey oldugunu düşğnmuyorum yani ınsallah

Kizlar bebekleriniz gece kac saat arayla besleniyor .benimki iki gundur 4/5 saat uyanmiyor bende uyuyakaliyorum uyandiramiyorum .normalde 2 saat arayla besliyorum .ama geceleri uykum agir basiyor sorun olur mu acaba cok uyumasi. 27 gunluk

Kizlar bebekleriniz gece kac saat arayla besleniyor .benimki iki gundur 4/5 saat uyanmiyor bende uyuyakaliyorum uyandiramiyorum .normalde 2 saat arayla besliyorum .ama geceleri uykum agir basiyor sorun olur mu acaba cok uyumasi. 27 gunluk
Inan bende senin gibiyim gündüz güzel veriyorum gece de alarm kursam bile kapatıp uyuyorum sabah kalktıgımda üzülüyorum vallahi

Mama vereceksem bile çay kaşığıyla vericem artık .. bir de her istediğinde meme vermiycem, bi meme 3 saatte doluyor 3 saatte bir vermeye calisicam
O da çok uğraştırıcı yarısı boşa gidiyor bizde sarılık var ondan beslenmemiZde lazım.. 3 saat çok geç oluyor sıvı besinlerle illaki süt miktarı artar birazda olsa benimde çok yok

Hanımlar kardeşimden burun için serum fizyoloji istemiştim bunu vermişler kullanan var mı benim istediğim bundan değildi serum tipiydi acaba sakınca olur mu kullanmakta

Eklentiler

• IMG_20200710_171009.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 34
Gün içinde iyi besleniyorsa geceleri uyandırmayın diyorlar canım. Büyüme hormonu gece uykusunda salgilanir, gece beslemesi ilk haftalar kan şekeri düşmesin diye yapılıyor ama 2 haftadan sonra kan şekerini duzenleyebiliyor bebek. Büyüme hormonu bi tık daha önemli oluyor haliyle. Bebeklerde açlık dürtüsü çok kuvvetlidir zaten acıkınca kalkar ağlar

Yok bizde öyleyiz normal 27 günlükse ve sarılığı yoksa.. doktor uykulara ihtiyacı var demişti acıkınca ağlıyorlar zaten..ilk haftalar olsa evet uyandırıp emzirmek lazım ama şimdi onlar geçti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…