- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Banada herkes öyle diyor canımAnnem hep sey der 40 ina kadar gaz yapan seyler yeme 40indan sonra az az ye bebek alışsın der ben sizde herseyi yerdim ama az az yerdim hep öyle alıştınız zorluk cekmedim hic diyor bende öyle yapicam az az yicem yoksa ne yicez
Bizimki de arada o kısır döngüye giriyor işte canım . Memeni sağ, bi beslenmesinde biberonla ver sütü iyice doydugundan emin ol, gazını çıkar ve en az 2 saat bekle uykusunu alsın . Uykuluyken tam ememiyorlar açken de uyuyamiyorlar kısır döngüye giriyor. Bi de emzirme öncesi mutlaka tikaliysa burnunu aç. Ne zaman ikinirsa gazını çıkarana kadar kucağına al... böyle böyle düzene giriyor. Günlerdir hassas terazide gibi 7/24 bu düzeni tutturmaya çalışıyorum, bi düzene giriyor, en ufak aksaklikta tekrar cikiyor. .. ''high need baby'' diye bi kavram varmış, bizimkiler ona giriyor galibaAgliyor canim yoksa almiyorum ama sut de istiyor azicik icip uyuyor sonra hop basa don yine aglasin yine meme ver. Kisir dongu oldu. En azindan 2 saatte bir uyansa raziyim. Gunduz de oyle cok derin uyumuyor . Uzuluyorum da acaba soyleyemiyor da bi sıkıntisi mi var?
sosmivida canım senin de sezaryenin beni gibi yapılmıştı sanırım. Sende de kesinin başında öyle ipler var mıydı düştü mü kendi kendine?
Doktor bana da öyle dedi ama hala duruyo o dikişler garip geldi bana da. Sorayım en iyisi doktoraSimdi baktimda ip gormedim düşmüş herhalde, sendedir duruyor mu hala canim? Doktor estetik dikis oldu demişti bitiminde yada başlangıcında tam bilmiyorum bi ipli yer vardi, kendiliginden düşecek dedi düşmüş.
Yoktur canım bence, şuan anne bagımlısı onlar, güvende anne memesınde olmak tek dertlerı bence , baska bişey oldugunu düşğnmuyorum yani ınsallahAgliyor canim yoksa almiyorum ama sut de istiyor azicik icip uyuyor sonra hop basa don yine aglasin yine meme ver. Kisir dongu oldu. En azindan 2 saatte bir uyansa raziyim. Gunduz de oyle cok derin uyumuyor . Uzuluyorum da acaba soyleyemiyor da bi sıkıntisi mi var?
Var mı lohusalık depresyonu geçiren
Doktor bana da öyle dedi ama hala duruyo o dikişler garip geldi bana da. Sorayım en iyisi doktora
Yazdım az önce doktora düşer merak etme düşmezse de kontrole geldiğinde keseriz problem değil dedi. Kendiliğinden düşmeyebiliyormuş demek ki.Evet sormakta fayda var
Inan bende senin gibiyim gündüz güzel veriyorum gece de alarm kursam bile kapatıp uyuyorum sabah kalktıgımda üzülüyorum vallahiKizlar bebekleriniz gece kac saat arayla besleniyor .benimki iki gundur 4/5 saat uyanmiyor bende uyuyakaliyorum uyandiramiyorum .normalde 2 saat arayla besliyorum .ama geceleri uykum agir basiyor sorun olur mu acaba cok uyumasi. 27 gunluk
Aynen bende vicdan azabi cekiyorum ama aciksada aglar diye dusunuyorumInan bende senin gibiyim gündüz güzel veriyorum gece de alarm kursam bile kapatıp uyuyorum sabah kalktıgımda üzülüyorum vallahi
O da çok uğraştırıcı yarısı boşa gidiyor bizde sarılık var ondan beslenmemiZde lazım.. 3 saat çok geç oluyor sıvı besinlerle illaki süt miktarı artar birazda olsa benimde çok yokMama vereceksem bile çay kaşığıyla vericem artık .. bir de her istediğinde meme vermiycem, bi meme 3 saatte doluyor 3 saatte bir vermeye calisicam
Valla ben olabilirim etrafındaki herkezden bi nefret etme kavga etme durumundayımVar mı lohusalık depresyonu geçiren
Belli bir süreden sonra agliyorlar zaten o zaman uyanıp veriyorumAynen bende vicdan azabi cekiyorum ama aciksada aglar diye dusunuyorum
Gün içinde iyi besleniyorsa geceleri uyandırmayın diyorlar canım. Büyüme hormonu gece uykusunda salgilanir, gece beslemesi ilk haftalar kan şekeri düşmesin diye yapılıyor ama 2 haftadan sonra kan şekerini duzenleyebiliyor bebek. Büyüme hormonu bi tık daha önemli oluyor haliyle. Bebeklerde açlık dürtüsü çok kuvvetlidir zaten acıkınca kalkar ağlarKizlar bebekleriniz gece kac saat arayla besleniyor .benimki iki gundur 4/5 saat uyanmiyor bende uyuyakaliyorum uyandiramiyorum .normalde 2 saat arayla besliyorum .ama geceleri uykum agir basiyor sorun olur mu acaba cok uyumasi. 27 gunluk
Yok bizde öyleyiz normal 27 günlükse ve sarılığı yoksa.. doktor uykulara ihtiyacı var demişti acıkınca ağlıyorlar zaten..ilk haftalar olsa evet uyandırıp emzirmek lazım ama şimdi onlar geçti..Kizlar bebekleriniz gece kac saat arayla besleniyor .benimki iki gundur 4/5 saat uyanmiyor bende uyuyakaliyorum uyandiramiyorum .normalde 2 saat arayla besliyorum .ama geceleri uykum agir basiyor sorun olur mu acaba cok uyumasi. 27 gunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?