2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Normal dogum yapan arkadaşlar 17 gün oldu dogum yapali dikisleriniz ne durumda kanamaniz devam ediyor mu sanki benim sızlıyor hala normal mi

Bence aynı tüm bebekler benimki de meme de uyuya kalıyor gazını bile çıkaramıyorum gazını çıkarınca uyanıyor yine emiyor yine uyuyor yatağa koyunca uyanıyor gün böyle geçiyor memeye alistirdin diyolar mememsiz uyumuyor

Hanımlar bir de kaynanam bebegin gazi var diye şekerli su verdi 2 kez vermesini istemiyorum ama ben söyleyince yanlış anliyor artık pes ettim

Normal dogum yapan arkadaşlar 17 gün oldu dogum yapali dikisleriniz ne durumda kanamaniz devam ediyor mu sanki benim sızlıyor hala normal mi
Benimde 16 gündür hala aynı arada azalıyor kanama dikişlerde lavaboya giderken sızlıyorlar ipleri de ne zaman düşecek merakla bekliyorum

Selamlar. 3 gündür perişanız uykuya dalamıyor pusette ehh biraz sallamam lazım onu da. Beşiğe yatırınca sanki o baygın o değilmiş gibi uyanıyor. Ben yaptığım şeylere devam etmek yerine değişik şeyler deniyorum sorunu bulabilmek için. Bir kaç arkadaş daha var yorumlarda okudum beşiğe yatırınca uyanan. Herkese toplu bi fikir olsun. Banyo saatini değiştirmiştim akşama almıştım. Tekrar gündüze aldım. Tam uyuyo derin uyuyo görüyorum memedeyken yerine yatırıyorum 1 dk sürmüyo uyanması çıldırıcaktım artık. Bir yerde okudum eğer uyuması için bütün şartlar uygun olupta 10 dk içinde bebek uyanıyorsa yüksek ihtimal açtır yazıyordu. Bunu test etmek için önce 90 lık mama verdim 3 saat uyudu. Sonra Sütümü 100 ml sağıp verdim ve tekrar uykuya daldı ne hikmetse uyanmadı. 1 buçuk saat sonra hareketlenmeye başladı. Süt hazırdı bir 90 lık verdim. 1 buçuk saat sonra yine. 60 lık verdim yarım saat geçmedi uyanması. Mamayla sütümün tokluk süresi aynı değil. Sanırım sütüm doyurucu değil. 1 gün daha böyle denicem. Not: fakat tüm bunlara rağmen kilo almasında problem yok. Kaka günde 1-2 çiş hep var

Mama sindirimi zor oluyor sanırım ondan tok tutuyordur Ayy benim bebe de doymuyor hep istiyor garibim arada mama vermek lazım aslında

Mama sindirimi zor oluyor sanırım ondan tok tutuyordur Ayy benim bebe de doymuyor hep istiyor garibim arada mama vermek lazım aslında
Ben veriyordum zaten canım. memeler+mama olarak gidiyorduk fakat bir ara gazın kaynağını bulabilmek için mamayı kestim gaz sancısı bitti. E baktım güzel doyuyor süt taşıyor mamaya dönmedim. 2 haftadır herşey yolundaydı 3 gündür bu uykuya dalamama hali tavan yaptı haliyle bende sinir stres yaptı. Gaz olmasın diye conformil mama aldırdım. Bugün onunla güzelce uyudu banyodan sonra valla bende dinlendim. Kulağımda hep bi bebek ağlaması :))) gidiyorum bakıyorum yok uyuyo maşallah maşallahh.

Valla ben olabilirim etrafındaki herkezden bi nefret etme kavga etme durumundayım
Ben de annemle eşimle bile tartısıyoru Bende aynı, gazcıkarma yalan oldu oyuzden

Var mı lohusalık depresyonu geçiren
Sanırım bende yeni başlıyor. Bugün eşime değişik bişeyler istiyorum hergünüm birbirinin tekrarı dedim güldü bebeğe dönüp annen değişik bişeyler istiyormuş dedi bütün gün ağladım. Halbuki neye ağladım bilmiyorum.

Kizlar bebekleriniz gece kac saat arayla besleniyor .benimki iki gundur 4/5 saat uyanmiyor bende uyuyakaliyorum uyandiramiyorum .normalde 2 saat arayla besliyorum .ama geceleri uykum agir basiyor sorun olur mu acaba cok uyumasi. 27 gunluk
Benım uykum da cok agır, bazen 4 saatı buluyor o uyanmassa vicdan yapıorum ama sonra da cok

Ben de bugun resmen cocukluguma indim, anneme dedım sen benle cocukkrn ben konusmazdın, bak ben 1 aylık bebekle konusuyorum fln dedım kadını uzdum ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…