Bildiğiniz doğal veya iyi şampuan varsa cevap verirmisniz kızlarKızlar bebeklerinizin vücudunu şampuanlamı yıkıyosunuz yoksa sabunla mı ? Birde hangi şampuanı kullanıyosunuz ?
Bence aynı tüm bebekler benimki de meme de uyuya kalıyor gazını bile çıkaramıyorum gazını çıkarınca uyanıyor yine emiyor yine uyuyor yatağa koyunca uyanıyor gün böyle geçiyor memeye alistirdin diyolar mememsiz uyumuyorAgliyor canim yoksa almiyorum ama sut de istiyor azicik icip uyuyor sonra hop basa don yine aglasin yine meme ver. Kisir dongu oldu. En azindan 2 saatte bir uyansa raziyim. Gunduz de oyle cok derin uyumuyor . Uzuluyorum da acaba soyleyemiyor da bi sıkıntisi mi var?
Benim 27 gun oldu hala agriyor.ama gecen hafta kadar degil .17 gunlukken benimde rahatsiz edecek kadar agriyorduNormal dogum yapan arkadaşlar 17 gün oldu dogum yapali dikisleriniz ne durumda kanamaniz devam ediyor mu sanki benim sızlıyor hala normal mi
Ben mustela ile yıkıyorum canimBildiğiniz doğal veya iyi şampuan varsa cevap verirmisniz kızlar
Benimde 16 gündür hala aynı arada azalıyor kanama dikişlerde lavaboya giderken sızlıyorlar ipleri de ne zaman düşecek merakla bekliyorumNormal dogum yapan arkadaşlar 17 gün oldu dogum yapali dikisleriniz ne durumda kanamaniz devam ediyor mu sanki benim sızlıyor hala normal mi
Memnunmusun musteladan bi kaç kişi daha dedi ve yüzünde sivilceler çıktı Yine bildiğin uçları beyaz ve bugun farkettim kafasındada kırmızı benekler var şampuandan olduğunu düşünüyorum olabilir mi ?Ben mustela ile yıkıyorum canim
Canım benimde kanama bazen az bazen adet gibi bazen de acayip zonkluyoBenimde 16 gündür hala aynı arada azalıyor kanama dikişlerde lavaboya giderken sızlıyorlar ipleri de ne zaman düşecek merakla bekliyorum
Anladım cnm teşekkür ederim cvp icinBenim 27 gun oldu hala agriyor.ama gecen hafta kadar degil .17 gunlukken benimde rahatsiz edecek kadar agriyordu
Mama sindirimi zor oluyor sanırım ondan tok tutuyordur Ayy benim bebe de doymuyor hep istiyor garibim arada mama vermek lazım aslındaSelamlar. 3 gündür perişanız uykuya dalamıyor pusette ehh biraz sallamam lazım onu da. Beşiğe yatırınca sanki o baygın o değilmiş gibi uyanıyor. Ben yaptığım şeylere devam etmek yerine değişik şeyler deniyorum sorunu bulabilmek için. Bir kaç arkadaş daha var yorumlarda okudum beşiğe yatırınca uyanan. Herkese toplu bi fikir olsun. Banyo saatini değiştirmiştim akşama almıştım. Tekrar gündüze aldım. Tam uyuyo derin uyuyo görüyorum memedeyken yerine yatırıyorum 1 dk sürmüyo uyanması çıldırıcaktım artık. Bir yerde okudum eğer uyuması için bütün şartlar uygun olupta 10 dk içinde bebek uyanıyorsa yüksek ihtimal açtır yazıyordu. Bunu test etmek için önce 90 lık mama verdim 3 saat uyudu. Sonra Sütümü 100 ml sağıp verdim ve tekrar uykuya daldı ne hikmetse uyanmadı. 1 buçuk saat sonra hareketlenmeye başladı. Süt hazırdı bir 90 lık verdim. 1 buçuk saat sonra yine. 60 lık verdim yarım saat geçmedi uyanması. Mamayla sütümün tokluk süresi aynı değil. Sanırım sütüm doyurucu değil. 1 gün daha böyle denicem. Not: fakat tüm bunlara rağmen kilo almasında problem yok. Kaka günde 1-2 çiş hep var
Aynen benim de öyle sanırım normal bişeyCanım benimde kanama bazen az bazen adet gibi bazen de acayip zonkluyo
Ben veriyordum zaten canım. memeler+mama olarak gidiyorduk fakat bir ara gazın kaynağını bulabilmek için mamayı kestim gaz sancısı bitti. E baktım güzel doyuyor süt taşıyor mamaya dönmedim. 2 haftadır herşey yolundaydı 3 gündür bu uykuya dalamama hali tavan yaptı haliyle bende sinir stres yaptı. Gaz olmasın diye conformil mama aldırdım. Bugün onunla güzelce uyudu banyodan sonra valla bende dinlendim. Kulağımda hep bi bebek ağlaması :))) gidiyorum bakıyorum yok uyuyo maşallah maşallahh.Mama sindirimi zor oluyor sanırım ondan tok tutuyordur Ayy benim bebe de doymuyor hep istiyor garibim arada mama vermek lazım aslında
Ben de annemle eşimle bile tartısıyoruValla ben olabilirim etrafındaki herkezden bi nefret etme kavga etme durumundayım
Bende aynı, gazcıkarma yalan oldu oyuzdenBence aynı tüm bebekler benimki de meme de uyuya kalıyor gazını bile çıkaramıyorum gazını çıkarınca uyanıyor yine emiyor yine uyuyor yatağa koyunca uyanıyor gün böyle geçiyor memeye alistirdin diyolar mememsiz uyumuyor
Ben de aynı , hersey batıyor bana , en yakınlarımın tavırları harekeyleri bile, sonra da vicdan yapıyorum dengesızım ya lohusalık bu heralde:))Valla ben olabilirim etrafındaki herkezden bi nefret etme kavga etme durumundayım
Sanırım bende yeni başlıyor. Bugün eşime değişik bişeyler istiyorum hergünüm birbirinin tekrarı dedim güldü bebeğe dönüp annen değişik bişeyler istiyormuş dedi bütün gün ağladım. Halbuki neye ağladım bilmiyorum.Var mı lohusalık depresyonu geçiren
Bende ebebekten kımyonlu rezene ıcıuorum gunde kaç tatlı yada çay kasıgı ıcuyorsunuzYok kuzum ebebekten kimyonlu rezene cayi almistim ben onu iciyorum
Benım uykum da cok agır, bazen 4 saatı buluyor o uyanmassaKizlar bebekleriniz gece kac saat arayla besleniyor .benimki iki gundur 4/5 saat uyanmiyor bende uyuyakaliyorum uyandiramiyorum .normalde 2 saat arayla besliyorum .ama geceleri uykum agir basiyor sorun olur mu acaba cok uyumasi. 27 gunluk
Ben de bugun resmen cocukluguma indim, anneme dedım sen benle cocukkrn ben konusmazdın, bak ben 1 aylık bebekle konusuyorum fln dedım kadını uzdum ,Sanırım bende yeni başlıyor. Bugün eşime değişik bişeyler istiyorum hergünüm birbirinin tekrarı dedim güldü bebeğe dönüp annen değişik bişeyler istiyormuş dedi bütün gün ağladım. Halbuki neye ağladım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?