2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bebek görme kabul etmeye basladınız mı, 40 ından sonra kabul etcek misiniz, ya birileri gelir bebegı kucagına alıp öpmeye kalkarsa fln die stres yapıyorum şimdi de ,kendı tarafıma soykeyebılıyorum da,eşimin tarafına soyleyemessem opmek yasak demek ayıp mı olur

Maşallah maşallah rabbim bozmasın bizim bebede gündüz güzel uyur uykuda emziririm gece saat başı kalkar

Neden ayıp olsun. Geleni maskeyle karşıla maskeniz yoksa alamam de. Ben bahçede oturtmama rağmen öyle yaptım. Bana paranoya damgası yapıştırdılar ama olsun ben içime sinen gibi yaptım.

Çok yakınlara da mı ,atıyorum görümce kayınvalide eş kuzeni vs
Aynen. Onlar kutsanmış değil ki belki mikrop onlardan birinde. Eşinde bişey derse ben bize ait olanı koruyorum de. Seninde çocuğunh korumaya çalışıyorum lütfen yardımcı ol de. Bende işe yaradı

Evet canim baya emek vermissin boyle yaparak. Evimde olmasdigim icin duzenim hic yok. Dun gece uyutmadi hic ve bugun oglenden beri sadece emmek icin uyandi. Naptiysam uyanmadi. Gece yine dansss

Yaa mustela kullaniyirum ve ayni seyler benim bebegimde de var doktor normal dedi yuzunde cikanlara. Sampuandan oldugunu hic dusunmedim

Bende düzenli yaptımda iyi mi ettim kötü mü bilemiyom. Sadece duşun saatini değiştirdim diye gündüz 11 de ciyak ciyak ağladı yıkamadım onu diye . İhtiyaçları beklediği saatte ve düzende olursa dünya güvenli bi yer algısı kolay oluşuyormuş. Kendimide eşimide büyük oğlanıda unuttum ona düzen oturtcam diye.

Olabilir. Sıcaktan da olabilir bilemedim :) memnun sayılırım kokusu pek bana hitap etmedi ama olsun içeriği temiz

Cidden zor ama duzensizlikten her halükarda daha iyi . Sürekli ağlayan bi bebek yerine belli zamanlar düzeni bozulunca ağlayan bebeği yeğlerim :)

Aynen. Onlar kutsanmış değil ki belki mikrop onlardan birinde. Eşinde bişey derse ben bize ait olanı koruyorum de. Seninde çocuğunh korumaya çalışıyorum lütfen yardımcı ol de. Bende işe yaradı
Yok artık bitmiş te korona, ben hala cok pipiroklıymısım de, herkes normal hayatına dönmüşte, cok abartıyomusum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…