Ben de bugun resmen cocukluguma indim, anneme dedım sen benle cocukkrn ben konusmazdın, bak ben 1 aylık bebekle konusuyorum fln dedım kadını uzdum ,
Mustela ıyı canımBildiğiniz doğal veya iyi şampuan varsa cevap verirmisniz kızlar
Ben veriyordum zaten canım. memeler+mama olarak gidiyorduk fakat bir ara gazın kaynağını bulabilmek için mamayı kestim gaz sancısı bitti. E baktım güzel doyuyor süt taşıyor mamaya dönmedim. 2 haftadır herşey yolundaydı 3 gündür bu uykuya dalamama hali tavan yaptı haliyle bende sinir stres yaptı. Gaz olmasın diye conformil mama aldırdım. Bugün onunla güzelce uyudu banyodan sonra valla bende dinlendim. Kulağımda hep bi bebek ağlaması :))) gidiyorum bakıyorum yok uyuyo maşallah maşallahh.
Canım karnın hala şiş mi yoksa toparlanmış mı benim hala 5 aylık gibi yaCanım benimde kanama bazen az bazen adet gibi bazen de acayip zonkluyo
Neden ayıp olsun. Geleni maskeyle karşıla maskeniz yoksa alamam de. Ben bahçede oturtmama rağmen öyle yaptım. Bana paranoya damgası yapıştırdılar ama olsun ben içime sinen gibi yaptım.Bebek görme kabul etmeye basladınız mı, 40 ından sonra kabul etcek misiniz, ya birileri gelir bebegı kucagına alıp öpmeye kalkarsa fln die stres yapıyorum şimdi de ,kendı tarafıma soykeyebılıyorum da,eşimin tarafına soyleyemessem opmek yasak demek ayıp mı olur
Hanımlar bir de kaynanam bebegin gazi var diye şekerli su verdi 2 kez vermesini istemiyorum ama ben söyleyince yanlış anliyor artık pes ettim
Çok yakınlara da mı ,atıyorum görümce kayınvalide eş kuzeni vsNeden ayıp olsun. Geleni maskeyle karşıla maskeniz yoksa alamam de. Ben bahçede oturtmama rağmen öyle yaptım. Bana paranoya damgası yapıştırdılar ama olsun ben içime sinen gibi yaptım.
Aynen. Onlar kutsanmış değil ki belki mikrop onlardan birinde. Eşinde bişey derse ben bize ait olanı koruyorum de. Seninde çocuğunh korumaya çalışıyorum lütfen yardımcı ol de. Bende işe yaradıÇok yakınlara da mı ,atıyorum görümce kayınvalide eş kuzeni vs
Benim indi aldığım 9 kilo da gitti korse takiyorum aradaCanım karnın hala şiş mi yoksa toparlanmış mı benim hala 5 aylık gibi ya
Bende korse takıyorum arada ama hala aynı benim kilolarsa gitti de göbek böyle şişBenim indi aldığım 9 kilo da gitti korse takiyorum arada
O normal cnm yaBende korse takıyorum arada ama hala aynı benim kilolarsa gitti de göbek böyle şiş
Evet canim baya emek vermissin boyle yaparak. Evimde olmasdigim icin duzenim hic yok. Dun gece uyutmadi hic ve bugun oglenden beri sadece emmek icin uyandi. Naptiysam uyanmadi. Gece yine dansssBizimki de arada o kısır döngüye giriyor işte canım . Memeni sağ, bi beslenmesinde biberonla ver sütü iyice doydugundan emin ol, gazını çıkar ve en az 2 saat bekle uykusunu alsın . Uykuluyken tam ememiyorlar açken de uyuyamiyorlar kısır döngüye giriyor. Bi de emzirme öncesi mutlaka tikaliysa burnunu aç. Ne zaman ikinirsa gazını çıkarana kadar kucağına al... böyle böyle düzene giriyor. Günlerdir hassas terazide gibi 7/24 bu düzeni tutturmaya çalışıyorum, bi düzene giriyor, en ufak aksaklikta tekrar cikiyor. .. ''high need baby'' diye bi kavram varmış, bizimkiler ona giriyor galiba
Yaa mustela kullaniyirum ve ayni seyler benim bebegimde de var doktor normal dedi yuzunde cikanlara. Sampuandan oldugunu hic dusunmedimMemnunmusun musteladan bi kaç kişi daha dedi ve yüzünde sivilceler çıktı Yine bildiğin uçları beyaz ve bugun farkettim kafasındada kırmızı benekler var şampuandan olduğunu düşünüyorum olabilir mi ?
Bende düzenli yaptımda iyi mi ettim kötü mü bilemiyom. Sadece duşun saatini değiştirdim diye gündüz 11 de ciyak ciyak ağladı yıkamadım onu diyeBizimki de arada o kısır döngüye giriyor işte canım . Memeni sağ, bi beslenmesinde biberonla ver sütü iyice doydugundan emin ol, gazını çıkar ve en az 2 saat bekle uykusunu alsın . Uykuluyken tam ememiyorlar açken de uyuyamiyorlar kısır döngüye giriyor. Bi de emzirme öncesi mutlaka tikaliysa burnunu aç. Ne zaman ikinirsa gazını çıkarana kadar kucağına al... böyle böyle düzene giriyor. Günlerdir hassas terazide gibi 7/24 bu düzeni tutturmaya çalışıyorum, bi düzene giriyor, en ufak aksaklikta tekrar cikiyor. .. ''high need baby'' diye bi kavram varmış, bizimkiler ona giriyor galiba
Agır şiddetle eş tarafına ve eşeBen de aynı , hersey batıyor bana , en yakınlarımın tavırları harekeyleri bile, sonra da vicdan yapıyorum dengesızım ya lohusalık bu heralde:))
Olabilir. Sıcaktan da olabilir bilemedim :) memnun sayılırım kokusu pek bana hitap etmedi ama olsun içeriği temizMemnunmusun musteladan bi kaç kişi daha dedi ve yüzünde sivilceler çıktı Yine bildiğin uçları beyaz ve bugun farkettim kafasındada kırmızı benekler var şampuandan olduğunu düşünüyorum olabilir mi ?
Cidden zor ama duzensizlikten her halükarda daha iyi . Sürekli ağlayan bi bebek yerine belli zamanlar düzeni bozulunca ağlayan bebeği yeğlerim :)Bende düzenli yaptımda iyi mi ettim kötü mü bilemiyom. Sadece duşun saatini değiştirdim diye gündüz 11 de ciyak ciyak ağladı yıkamadım onu diye. İhtiyaçları beklediği saatte ve düzende olursa dünya güvenli bi yer algısı kolay oluşuyormuş. Kendimide eşimide büyük oğlanıda unuttum ona düzen oturtcam diye.
Yok artık bitmiş te korona, ben hala cok pipiroklıymısım de, herkes normal hayatına dönmüşte, cok abartıyomusum benAynen. Onlar kutsanmış değil ki belki mikrop onlardan birinde. Eşinde bişey derse ben bize ait olanı koruyorum de. Seninde çocuğunh korumaya çalışıyorum lütfen yardımcı ol de. Bende işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?