Sezeryan olanlar gobekler ne durumdaBenim indi aldığım 9 kilo da gitti korse takiyorum arada
Aynen benimde etrafımda sürekli böyle konuşanlar vardı can sıkıcılar. Ama ben bıktırdım onları istikrarlı paniğimle. Allah yardımcın olsun. Bilirim düşüncesizlerle uğraşmanın yoruculuğunu.Yok artık bitmiş te korona, ben hala cok pipiroklıymısım de, herkes normal hayatına dönmüşte, cok abartıyomusum ben
Bildiğiniz doğal veya iyi şampuan varsa cevap verirmisniz kızlar
Kanamam yok artık ama akıntım var dikişlerim de hala sizliyo canımNormal dogum yapan arkadaşlar 17 gün oldu dogum yapali dikisleriniz ne durumda kanamaniz devam ediyor mu sanki benim sızlıyor hala normal mi
Benim bebeğim 17 günlük yaşadıklarının hepsini yasıyorum çıldırıcam dediğin gibi ama sütten değil bnce benimki başka derdi var uyanıklık süresi arttı uyumuyo kolay kolaySelamlar. 3 gündür perişanız uykuya dalamıyor pusette ehh biraz sallamam lazım onu da. Beşiğe yatırınca sanki o baygın o değilmiş gibi uyanıyor. Ben yaptığım şeylere devam etmek yerine değişik şeyler deniyorum sorunu bulabilmek için. Bir kaç arkadaş daha var yorumlarda okudum beşiğe yatırınca uyanan. Herkese toplu bi fikir olsun. Banyo saatini değiştirmiştim akşama almıştım. Tekrar gündüze aldım. Tam uyuyo derin uyuyo görüyorum memedeyken yerine yatırıyorum 1 dk sürmüyo uyanması çıldırıcaktım artık. Bir yerde okudum eğer uyuması için bütün şartlar uygun olupta 10 dk içinde bebek uyanıyorsa yüksek ihtimal açtır yazıyordu. Bunu test etmek için önce 90 lık mama verdim 3 saat uyudu. Sonra Sütümü 100 ml sağıp verdim ve tekrar uykuya daldı ne hikmetse uyanmadı. 1 buçuk saat sonra hareketlenmeye başladı. Süt hazırdı bir 90 lık verdim. 1 buçuk saat sonra yine. 60 lık verdim yarım saat geçmedi uyanması. Mamayla sütümün tokluk süresi aynı değil. Sanırım sütüm doyurucu değil. 1 gün daha böyle denicem. Not: fakat tüm bunlara rağmen kilo almasında problem yok. Kaka günde 1-2 çiş hep var
Anladim canim benim ben dün aksam attim o son kalan parçayı çok kötüydü o düşme anı sanki icimden bi ağırlık gidiverdi öyle rahatladim gercekten boşa stres yapmışım16. Gün oldu benim bu gün canım doktorum da iyi olarak bilinen bir doktordur ilk çocuğumda da ona gitmiştim bir problem çıkmamıştı sende içini ferah tut inşallah sıkıntı olmaz
Yoksa onu yeme bunu yeme valla ne yicezBanada herkes öyle diyor canım
Benimde sütum doyurucu değil sanirim ama ben beslenmeme dikkat etmiyorum ondan siz sütü sagip siringa ilemi veriyosunuzSelamlar. 3 gündür perişanız uykuya dalamıyor pusette ehh biraz sallamam lazım onu da. Beşiğe yatırınca sanki o baygın o değilmiş gibi uyanıyor. Ben yaptığım şeylere devam etmek yerine değişik şeyler deniyorum sorunu bulabilmek için. Bir kaç arkadaş daha var yorumlarda okudum beşiğe yatırınca uyanan. Herkese toplu bi fikir olsun. Banyo saatini değiştirmiştim akşama almıştım. Tekrar gündüze aldım. Tam uyuyo derin uyuyo görüyorum memedeyken yerine yatırıyorum 1 dk sürmüyo uyanması çıldırıcaktım artık. Bir yerde okudum eğer uyuması için bütün şartlar uygun olupta 10 dk içinde bebek uyanıyorsa yüksek ihtimal açtır yazıyordu. Bunu test etmek için önce 90 lık mama verdim 3 saat uyudu. Sonra Sütümü 100 ml sağıp verdim ve tekrar uykuya daldı ne hikmetse uyanmadı. 1 buçuk saat sonra hareketlenmeye başladı. Süt hazırdı bir 90 lık verdim. 1 buçuk saat sonra yine. 60 lık verdim yarım saat geçmedi uyanması. Mamayla sütümün tokluk süresi aynı değil. Sanırım sütüm doyurucu değil. 1 gün daha böyle denicem. Not: fakat tüm bunlara rağmen kilo almasında problem yok. Kaka günde 1-2 çiş hep var
Yok canım biberonla. Mamajoo ve avent var. Mamajoo biraz daha dar uçlu kalıyo benim meme başımın uygunluğuna göre avent daha uygun ama ikisini de kullanıyoruz. Hiç reddetme gibi bi durum olmadı bizde.Benimde sütum doyurucu değil sanirim ama ben beslenmeme dikkat etmiyorum ondan siz sütü sagip siringa ilemi veriyosunuz
Bn bugün pizza yedim inşallah bişey olmaz sadeydi gazi olunca çok kotuya ondan valla boğazımı tutcamYoksa onu yeme bunu yeme valla ne yicez
Umarım bir dönemdir. Ve en kısa sürede düzelir. Yoksa insanın gücü tek başına yetemiyo.Benim bebeğim 17 günlük yaşadıklarının hepsini yasıyorum çıldırıcam dediğin gibi ama sütten değil bnce benimki başka derdi var uyanıklık süresi arttı uyumuyo kolay kolay
Bn ilk günden beri tekimUmarım bir dönemdir. Ve en kısa sürede düzelir. Yoksa insanın gücü tek başına yetemiyo.
BeBn bugün pizza yedim inşallah bişey olmaz sadeydi gazi olunca çok kotuya ondan valla boğazımı tutcam
32. Dkdan sonra izleyin. Beni ikna etti yiyecekler konusunda :)Yoksa onu yeme bunu yeme valla ne yicez
Aaa benımkınde de sıvılce var sampuandan mymıs, sıcaktan sanıyordum, sebamed nasılkı ona mı gecsemYaa mustela kullaniyirum ve ayni seyler benim bebegimde de var doktor normal dedi yuzunde cikanlara. Sampuandan oldugunu hic dusunmedim
Bende canım. Bu daha da yıpratıcı aslında insan bir destek arıyor.Bn ilk günden beri tekim
Bu saatte sanki kitliktan çıkmış gibi nefes nefese emiyor boğulacak diye odum kopiyorBende canım. Bu daha da yıpratıcı aslında insan bir destek arıyor.
Ahahahaha :))) canım benim yaa. Benimkide bütün gün uyudu tam ben yatıcam kıpır kıpır yatakta uyuyo ama sürekli mıkır mıkır söyleniyo. Bana gıcık bu çocuk kesiiinnnBu saatte sanki kitliktan çıkmış gibi nefes nefese emiyor boğulacak diye odum kopiyor
Valla ben anlamadım oburiks bu çocuklu gözler cin gibi uyumaya niyeti de yok besikte zaten uyumuyor bir tek meme tek derdi meme eşim seni süt tankeri olarak goruyor diyo artikAhahahaha :))) canım benim yaa. Benimkide bütün gün uyudu tam ben yatıcam kıpır kıpır yatakta uyuyo ama sürekli mıkır mıkır söyleniyo. Bana gıcık bu çocuk kesiiinnn
Bizde aynıyız şuanda bi sağ bi sol :)) umarım uyurlarda bizde dinleniriz. Sabahın 6 sında kalkıyo zaten. Kurulu saat gibiValla ben anlamadım oburiks bu çocuklu gözler cin gibi uyumaya niyeti de yok besikte zaten uyumuyor bir tek meme tek derdi meme eşim seni süt tankeri olarak goruyor diyo artik
Aynen canım iki dk teslim edip uyumak bile müthiş olurduBende canım. Bu daha da yıpratıcı aslında insan bir destek arıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?