2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yok artık bitmiş te korona, ben hala cok pipiroklıymısım de, herkes normal hayatına dönmüşte, cok abartıyomusum ben
Aynen benimde etrafımda sürekli böyle konuşanlar vardı can sıkıcılar. Ama ben bıktırdım onları istikrarlı paniğimle. Allah yardımcın olsun. Bilirim düşüncesizlerle uğraşmanın yoruculuğunu.

Bildiğiniz doğal veya iyi şampuan varsa cevap verirmisniz kızlar

Earth mama angel, trukid ve thinkbaby. Bu ucunun icerigi cok temizdir..gunes kremi olarak da büyük kizima bunlari + badgeri kullaniyorum..ayrica badger in pisik kremini de kullaniyorum. Ama ciddi pisik olursa badger bi ise yaramiyor kimyasal bisey gerekiyor..bepanthol baby gibi.

Ben ewg'nin kozmetik veritabanindan sorgulatiyorum. Degeri 1 ve 2 olanlar en içeriği temiz olanlar

Benim bebeğim 17 günlük yaşadıklarının hepsini yasıyorum çıldırıcam dediğin gibi ama sütten değil bnce benimki başka derdi var uyanıklık süresi arttı uyumuyo kolay kolay

16. Gün oldu benim bu gün canım doktorum da iyi olarak bilinen bir doktordur ilk çocuğumda da ona gitmiştim bir problem çıkmamıştı sende içini ferah tut inşallah sıkıntı olmaz
Anladim canim benim ben dün aksam attim o son kalan parçayı çok kötüydü o düşme anı sanki icimden bi ağırlık gidiverdi öyle rahatladim gercekten boşa stres yapmışım

Benimde sütum doyurucu değil sanirim ama ben beslenmeme dikkat etmiyorum ondan siz sütü sagip siringa ilemi veriyosunuz

Benimde sütum doyurucu değil sanirim ama ben beslenmeme dikkat etmiyorum ondan siz sütü sagip siringa ilemi veriyosunuz
Yok canım biberonla. Mamajoo ve avent var. Mamajoo biraz daha dar uçlu kalıyo benim meme başımın uygunluğuna göre avent daha uygun ama ikisini de kullanıyoruz. Hiç reddetme gibi bi durum olmadı bizde.

Benim bebeğim 17 günlük yaşadıklarının hepsini yasıyorum çıldırıcam dediğin gibi ama sütten değil bnce benimki başka derdi var uyanıklık süresi arttı uyumuyo kolay kolay
Umarım bir dönemdir. Ve en kısa sürede düzelir. Yoksa insanın gücü tek başına yetemiyo.

Ahahahaha :))) canım benim yaa. Benimkide bütün gün uyudu tam ben yatıcam kıpır kıpır yatakta uyuyo ama sürekli mıkır mıkır söyleniyo. Bana gıcık bu çocuk kesiiinnn
Valla ben anlamadım oburiks bu çocuklu gözler cin gibi uyumaya niyeti de yok besikte zaten uyumuyor bir tek meme tek derdi meme eşim seni süt tankeri olarak goruyor diyo artik

Valla ben anlamadım oburiks bu çocuklu gözler cin gibi uyumaya niyeti de yok besikte zaten uyumuyor bir tek meme tek derdi meme eşim seni süt tankeri olarak goruyor diyo artik
Bizde aynıyız şuanda bi sağ bi sol :)) umarım uyurlarda bizde dinleniriz. Sabahın 6 sında kalkıyo zaten. Kurulu saat gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…