2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Offf gece 11 den beridir benim bebeğin gözleri fıldır ayağımın üstüne koyuyorum yatıyor ayağımı çekiyorum uyanıyor önceden böyle değildi ne oldu bu bebeye çok yorgun ve uykusuzm

Gunayfin kizlar. Bebegim uyumuyor diyordum ya surekli. japon88 in dun dedigi gibi yaptim ve uyumadan 90 cc mama verdim ki mama hic vermemeye calisiyorum ama uykusuzluktan olecektim. Gece 12 de mama verdim ve uyudu 40 dakika sonra gazi yuzunden uyandi. Gazini cikarttim ve 3 30 a kadar uyumus. Soklardayim. Oglum 1 saat bile uyumaz uyanirdi. Artik yoruldu diye mi uyudu bilmiyorum ama galiba sutumle doymuyor. Mama da vermek istemiyorum. Nasil olcak boyle bilmiyorum

Bende gece sadece Bi kere vermeyi düşüyorum Bi kerelikten bişey olmaz bence

Teşekkürler Bilgi için

Ben hala annemdeyim, burda kimseyi kabul etmedik, 40imda evime gidicem, gorumceler filan gelmek istiyor, ben kendi odamda bebekle durumum onlara sadece göstericem 2 dk, ellerine de vermeyi dusunmuyorum. Aslinda simdi gelin demesem gelmezler ama hazir annemler varken aradan çıksın istiyorum zaten çokta durmazlar ancak 1 cay içerler. Ben böyle konuları direk onlara söylemiyorum, elimle konuşuyoruz o onlara söylüyor :)

Hamileliğin sonlarınıda sayarsak uzun zamandır dalgın bi uykum yok.
Benimde inan yok canım ama uyudumu hemen sende uyu bu hem sütüne yariyo hemde kendini biraz topluyorsun ben öyle yapıyorum yemek falanda yapmıyorum uyudumu hemen az temizlik bitti canları sağolsun ne diyelim aman çabuk büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…