Bana iki arkadasımgüya süpriz yapmış karantınada oldugumzu soylememe ragmen zile bastılar , maskemı taktım açtım, duş aldırıyordukhatta, girin demek isterdım amamalum dedimKızlar bebek görmeye geldi mi aileniz dışında birileri?
Bana gelecekler yavaş yavaş
Ben de babynestin yastigii kullaniyorum bazen de duz yatiyriyorum kafasini saga sola ceviriyorum o kadar. Yastik kullanilmiyor yani takma kaynanani canim. Evet de gec
Öyle de canım alt üstlüyüz geliyo bakıyo sürekli yastık değişiyo Allah hepimize yardım etsin ne diyelimCanım büyükler hepsi aynı tamam tamm de geç yine kendi dediğini yap boşver kafana takarsan sütün etkilenir daha bu başlangıç çokk karışacak ☺
Arada gorumcem alıyor bakıyor bir de benimkinin koprucuk kemigi kırılmış doğumda ondan mi ağlıyor diyorum hep bi paranayoklik beynim yazıyor devamlı başka derdi mu var diyorum acabaBende çok Yoruldum ayaklarım tutmuyor bileşim şişti emzirmekten sallamaktan ayrıca ev işleri falan kötüyüm yani
Ayy aynısından bende de var doğum yaptığımdan beri 2 defa balığa 1 defa denize 2 defa mangala falan gitti. benim 5.5 yaşında bir kızım daha var ama allahtan ben yalnız değilim annem yanımda yemeğimi temizliği falan yapıyorBen de tekim. Hatta eşim de hala gezme tozma isteğinde. Gelecek gece arkadaşlarıyla balığa çıkacakmış mesela. Gerçi evdeyken de çok bi etkisi olmuyor ama ...
Sen de inatla bildigini yap pes edecektir mutlaka.Öyle de canım alt üstlüyüz geliyo bakıyo sürekli yastık değişiyo Allah hepimize yardım etsin ne diyelimkızlar migros ta molfix bez indirimde 3 beden 73 adet 45 ya da 53 liraydı sanırım
Gece bebegi esine birak canim bakayim yarini gezmeye gidebilir mi?Ayy aynısından bende de var doğum yaptığımdan beri 2 defa balığa 1 defa denize 2 defa mangala falan gitti. benim 5.5 yaşında bir kızım daha var ama allahtan ben yalnız değilim annem yanımda yemeğimi temizliği falan yapıyor
Aminn inşallah altı üstlü oturmak sıkıntılı çok Allah sana da yardım etsin canımÖyle de canım alt üstlüyüz geliyo bakıyo sürekli yastık değişiyo Allah hepimize yardım etsin ne diyelimkızlar migros ta molfix bez indirimde 3 beden 73 adet 45 ya da 53 liraydı sanırım
Ahaha aynen kafasını uykudan kaldıramaz gündüzGece bebegi esine birak canim bakayim yarini gezmeye gidebilir mi?
Ayy aynısından bende de var doğum yaptığımdan beri 2 defa balığa 1 defa denize 2 defa mangala falan gitti. benim 5.5 yaşında bir kızım daha var ama allahtan ben yalnız değilim annem yanımda yemeğimi temizliği falan yapıyor
Aynen yaa pert olur Bi yere gitcek hali kalmazGece bebegi esine birak canim bakayim yarini gezmeye gidebilir mi?
Benim ilk bebeğim öyleydi canım bir ayda 2 kilo alıyorduKızlar sürekli emmek isteyen ve gazi olan bir bebek olabilir mi ya devamlı emdiği için devamlı sancili
Bu gaz sancıları ne zaman geçiyor pekiBenim ilk bebeğim öyleydi canım bir ayda 2 kilo alıyordu
3. Aydan sonra düzene girmişti tamamenBu gaz sancıları ne zaman geçiyor peki
Çok şükür iyi kızım Perşembe kontrolü gittik. Tahlilleri temiz çıktı. Kontrol altında olacak. Kalbinde üfürüm var kardiyolojiye gösterin dedi. Galiba yenidoğan bir çok bebekte oluyormuş. Biz pazartesi gününe randevu aldık göstereceğiz. Bizim kız biraz uyudu mu o ara hemen yemek temizlik banyo işlerini hallediyorum. Annem ilk zamanlar yemek yapıyordu bir ara çok yağlı yaptı anne bana yağlı dokunuyor dedim yağı az kullansan olur mu dedim annem bir daha yemek yapmadı
Benım annem de cok yag katar, katma dokunuyo dedim, ama ozmn lezzetli olmaz dıyo, amac lezzet degılkarın doyurmak şuan:))Çok şükür iyi kızım Perşembe kontrolü gittik. Tahlilleri temiz çıktı. Kontrol altında olacak. Kalbinde üfürüm var kardiyolojiye gösterin dedi. Galiba yenidoğan bir çok bebekte oluyormuş. Biz pazartesi gününe randevu aldık göstereceğiz. Bizim kız biraz uyudu mu o ara hemen yemek temizlik banyo işlerini hallediyorum. Annem ilk zamanlar yemek yapıyordu bir ara çok yağlı yaptı anne bana yağlı dokunuyor dedim yağı az kullansan olur mu dedim annem bir daha yemek yapmadıbütün yemekler bana kaldı öyle olunca çok vakit bulamıyorum fırsat buldukça bakıp çıkıyorum hemen
Tam 30. Gundr gittik biz,ben arayıp sordum. O da ben de seni arıcaktım dediKızlar bir aylık aşısı için sağlık ocağından mı sizi aradılar yada size 1 aylıkken gelin mi dediler. Biz pazartesi günü 1 aylık olacağız bize aşı için bir bilgi verilmedi
1 defalık mamaDurmuyor canim 2 saat ara vereyim dedim ne yaptiysam olmafi. Agziyla araniyor emzigi de bi muddet sonra atiyor agzindan ya da tam yemek saatinde derin uykuda oluyor ve azicik iciyor. Artik biraktim canim gecici bir surectir deyip boyle saldim3 ay gecsin diye bekliyorum
Valla yemeği de temizliği de ben yapıyorumAyy aynısından bende de var doğum yaptığımdan beri 2 defa balığa 1 defa denize 2 defa mangala falan gitti. benim 5.5 yaşında bir kızım daha var ama allahtan ben yalnız değilim annem yanımda yemeğimi temizliği falan yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?