2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bebek görmeye geldi mi aileniz dışında birileri?
Bana iki arkadasımgüya süpriz yapmış karantınada oldugumzu soylememe ragmen zile bastılar , maskemı taktım açtım, duş aldırıyordukhatta, girin demek isterdım amamalum dedim hediyeni vermek istedık deyıpposetı verıp gıttıler, süprizsırasımı ki kendikerıne normal zamanda gel diye yalvarırırım gelnez ,annem dıyocok ayıp yapmıssın, eve alıpbebegı gosterseydın , ya ugrasamıcam

Ben de babynestin yastigii kullaniyorum bazen de duz yatiyriyorum kafasini saga sola ceviriyorum o kadar. Yastik kullanilmiyor yani takma kaynanani canim. Evet de gec
Canım büyükler hepsi aynı tamam tamm de geç yine kendi dediğini yap boşver kafana takarsan sütün etkilenir daha bu başlangıç çokk karışacak ☺
Öyle de canım alt üstlüyüz geliyo bakıyo sürekli yastık değişiyo Allah hepimize yardım etsin ne diyelim kızlar migros ta molfix bez indirimde 3 beden 73 adet 45 ya da 53 liraydı sanırım

Bende çok Yoruldum ayaklarım tutmuyor bileşim şişti emzirmekten sallamaktan ayrıca ev işleri falan kötüyüm yani
Arada gorumcem alıyor bakıyor bir de benimkinin koprucuk kemigi kırılmış doğumda ondan mi ağlıyor diyorum hep bi paranayoklik beynim yazıyor devamlı başka derdi mu var diyorum acaba

Ben de tekim. Hatta eşim de hala gezme tozma isteğinde. Gelecek gece arkadaşlarıyla balığa çıkacakmış mesela. Gerçi evdeyken de çok bi etkisi olmuyor ama ...
Ayy aynısından bende de var doğum yaptığımdan beri 2 defa balığa 1 defa denize 2 defa mangala falan gitti. benim 5.5 yaşında bir kızım daha var ama allahtan ben yalnız değilim annem yanımda yemeğimi temizliği falan yapıyor

Gece bebegi esine birak canim bakayim yarini gezmeye gidebilir mi?

Öyle de canım alt üstlüyüz geliyo bakıyo sürekli yastık değişiyo Allah hepimize yardım etsin ne diyelim kızlar migros ta molfix bez indirimde 3 beden 73 adet 45 ya da 53 liraydı sanırım
Aminn inşallah altı üstlü oturmak sıkıntılı çok Allah sana da yardım etsin canım

M Melegim15 jeremh kizlar sesiniz cikmiyir.Kum vardi bebeginde canim nasil oldu?
Çok şükür iyi kızım Perşembe kontrolü gittik. Tahlilleri temiz çıktı. Kontrol altında olacak. Kalbinde üfürüm var kardiyolojiye gösterin dedi. Galiba yenidoğan bir çok bebekte oluyormuş. Biz pazartesi gününe randevu aldık göstereceğiz. Bizim kız biraz uyudu mu o ara hemen yemek temizlik banyo işlerini hallediyorum. Annem ilk zamanlar yemek yapıyordu bir ara çok yağlı yaptı anne bana yağlı dokunuyor dedim yağı az kullansan olur mu dedim annem bir daha yemek yapmadı bütün yemekler bana kaldı öyle olunca çok vakit bulamıyorum fırsat buldukça bakıp çıkıyorum hemen

Kızlar bir aylık aşısı için sağlık ocağından mı sizi aradılar yada size 1 aylıkken gelin mi dediler. Biz pazartesi günü 1 aylık olacağız bize aşı için bir bilgi verilmedi

Benım annem de cok yag katar, katma dokunuyo dedim, ama ozmn lezzetli olmaz dıyo, amac lezzet degılkarın doyurmak şuan:))

1 defalık mama
Valla yemeği de temizliği de ben yapıyorum dün gece beni delirtti hatta, bebek tam 12de uyandı oyun oynamak çevreyi keşfetmek istiyor ama benim pilim bitik. Eşim de uyukluyor yatakta, nolur biraz oyna dedim, uyku sersemi tmm dedi arkasini dönüp yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…