Ben kullanıyorum.uykuya dalmada yardımcı oluyor gerçekten.beyaz gürültü çıkarıyor.youtube da var ses dinletip denemeye değer benceBebeği kolik olanlar, bundan kullananınızvarmı memnunmusunuz,alsakmı kiEki Görüntüle 2661059 usunuz,alsakmı ki
yok bence kalsın ovma geçer bence bziim geçtiBende şimdi ovayım mı yoksa kalsın mı 16 günlük bebeğim
arada berbat hissediyorum kendimiVar mı lohusalık depresyonu geçiren
benden de haber bekleyenler var ama napsam bilemedim yarın 40 ı çıkıyor.Bana gelecekler yavaş yavaş
valla ne güzel yapmışsn ama ben annengibiyim.karsı komsu gelmek istemişti eşim korona var aile dışında kimseyi kabul edemiyoruz dedi. Bende geçince gelirsiniz filan dedim ama çok utandım. Artık yarın 40 ı çıkıyor ayıp mı ediyorum kapı komsum diyorum. Eşim korona olsa napcsksın alınan alınsın diyor. Kafam karışık ofBana iki arkadasımgüya süpriz yapmış karantınada oldugumzu soylememe ragmen zile bastılar , maskemı taktım açtım, duş aldırıyordukhatta, girin demek isterdım amamalum dedimhediyeni vermek istedık deyıpposetı verıp gıttıler, süprizsırasımı ki kendikerıne normal zamanda gel diye yalvarırırım gelnez ,annem dıyocok ayıp yapmıssın, eve alıpbebegı gosterseydın , ya ugrasamıcam
Ya bebek cok kusarmış soğuk almis gibi halsiz olurmus falan diyolarDondurma da mı yemıcez Allahımben yiyorum nerdeyse hergun, ne sakıncası varmış ,biraz eritip yıyorum gerci
Çok kusuyo evet , ondan mı bılmuyorum,memeyi emzık gıbı kullandgı için fazlagekenı kusuyo die düşğnuyodumYa bebek cok kusarmış soğuk almis gibi halsiz olurmus falan diyolar
Ben kullanıyorum canım ara ara işe yarıyor uyuturken. Öyle çok bi mucizeler yaratmiyor tabii ama etkisi olduğu kesin . Bi de gün içinde uyurken dışardan gelen ani seslerle falan irkilmesini sıcrayıp uyanmasını engelliyorBebeği kolik olanlar, bundan kullananınızvarmı memnunmusunuz,alsakmı kiEki Görüntüle 2661059 usunuz,alsakmı ki
Sütün baya yağlı demek ki canım . Suyu az mı tuketiyorsun acaba ?Hanimlar sut sagan annelere bir sorum var ya da bilgisi olan hanimlar ben sut sagiyorum bebegim hala meme almiyo sut sagdiktan sonra icecegi biberona aktarirken sutum beyaz ama kivamli jöle gibi dusunun su gibi akmiyo jole gibi akiyo bu boyle mi olur bende mi bi tuhaflik var bazen onun yuzunden biberon ucu ve sagma makinesinin valfi tikaniyo
Şimdi40 ı cıkıbca ben gunde 5_10 dk gunese cıkarmak istıyorum yanı dıssrı, sürmelıyız demi badgeri ? Uzun surw cıkcaksak yada denizde flnmı kullanmalıyız,her dısarı cıkıstamı
Kızlar bebeklerinize nasıl yastık kullanıyorsunuz benim çok babynest in küçük bi yastığı var onu koyuyorum kaynanam tutturmuş bu çocuğun kafası yamuk olcak büyük bebek yastıklarından koymak istiyor ya
Gece emzirmesıne uyandgınızda cok aç olup bişeyler yiyor musunuz , benim içim kıyılıyo, dogum kilomuverememe neden olcak bu gıdısle
Kızlar bir aylık aşısı için sağlık ocağından mı sizi aradılar yada size 1 aylıkken gelin mi dediler. Biz pazartesi günü 1 aylık olacağız bize aşı için bir bilgi verilmedi
Kizlar soguk içecekler iciyormusunuz , dondurma yiyormusunuz hepsine hasret kaldim☹ sutumden soguk geçer diye annem içme dikkat et sen daha nevse sin diyor sonra çok çekermişimsicak cay sicak yemekte zaten hic yemiyorum pamukcuk olur diye şu 40 cikaydi bir an evel
Ya bebek cok kusarmış soğuk almis gibi halsiz olurmus falan diyolar
Bebeği kolik olanlar, bundan kullananınızvarmı memnunmusunuz,alsakmı kiEki Görüntüle 2661059 usunuz,alsakmı ki
Cok su içiyorum ama bilemedimSütün baya yağlı demek ki canım . Suyu az mı tuketiyorsun acaba ?
Bizimde bu gece 1 kere uyandı. Bi de az önce 2 :) allahım nasıl uykumu almışım canavar gibiyimGunayfin kizlar. Bebegim uyumuyor diyordum ya surekli.japon88 in dun dedigi gibi yaptim ve uyumadan 90 cc mama verdim ki mama hic vermemeye calisiyorum ama uykusuzluktan olecektim. Gece 12 de mama verdim ve uyudu 40 dakika sonra gazi yuzunden uyandi. Gazini cikarttim ve 3 30 a kadar uyumus. Soklardayim. Oglum 1 saat bile uyumaz uyanirdi. Artik yoruldu diye mi uyudu bilmiyorum ama galiba sutumle doymuyor. Mama da vermek istemiyorum. Nasil olcak boyle bilmiyorum
MaşAllah canım ne güzel düzen oturttun bizim de şu gaz sancıları olmasa çok güzel olucak ya bebeğim kıpkırmızı oluyo kıvranıyo sürekli uykusundan uyanıyorBizimde bu gece 1 kere uyandı. Bi de az önce 2 :) allahım nasıl uykumu almışım canavar gibiyim ❤ 9 da 90 lık mama vermiştim. Sonra yatmadan 1 de emzirdim. (Dün humana stilltea içmiştim, baya etki etti bana) sonra 4 te uyandı. Bi de az önce :) çok şükür. bi de yatmadan 120 ml süt sağmıştım. Gece veririm diye ama memeler dolmuştu ihtiyaç kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?