2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hanimlar sut sagan annelere bir sorum var ya da bilgisi olan hanimlar ben sut sagiyorum bebegim hala meme almiyo sut sagdiktan sonra icecegi biberona aktarirken sutum beyaz ama kivamli jöle gibi dusunun su gibi akmiyo jole gibi akiyo bu boyle mi olur bende mi bi tuhaflik var bazen onun yuzunden biberon ucu ve sagma makinesinin valfi tikaniyo

Bende şimdi ovayım mı yoksa kalsın mı 16 günlük bebeğim
yok bence kalsın ovma geçer bence bziim geçti
Var mı lohusalık depresyonu geçiren
arada berbat hissediyorum kendimi kilom kalmadı ama vücuduö değişik. Sürekli süt akıntısı kusmul kokusu.geçer inşallah
Bana gelecekler yavaş yavaş
benden de haber bekleyenler var ama napsam bilemedim yarın 40 ı çıkıyor.
valla ne güzel yapmışsn ama ben annengibiyim.karsı komsu gelmek istemişti eşim korona var aile dışında kimseyi kabul edemiyoruz dedi. Bende geçince gelirsiniz filan dedim ama çok utandım. Artık yarın 40 ı çıkıyor ayıp mı ediyorum kapı komsum diyorum. Eşim korona olsa napcsksın alınan alınsın diyor. Kafam karışık of

Bebeği kolik olanlar, bundan kullananınızvarmı memnunmusunuz,alsakmı kiEki Görüntüle 2661059 usunuz,alsakmı ki
Ben kullanıyorum canım ara ara işe yarıyor uyuturken. Öyle çok bi mucizeler yaratmiyor tabii ama etkisi olduğu kesin . Bi de gün içinde uyurken dışardan gelen ani seslerle falan irkilmesini sıcrayıp uyanmasını engelliyor

Sütün baya yağlı demek ki canım . Suyu az mı tuketiyorsun acaba ?

Şimdi40 ı cıkıbca ben gunde 5_10 dk gunese cıkarmak istıyorum yanı dıssrı, sürmelıyız demi badgeri ? Uzun surw cıkcaksak yada denizde flnmı kullanmalıyız,her dısarı cıkıstamı

Yalnız gunes kremi ilk aylarda onermiyorlar. Onu yazmayi unutmusum. Bu yaz ben surmeyecegim bebek kucuk oldugu icin. Seneye ilkbahar gibi surmeye başlarım. Gunes kremsiz cikarmak sorun olmaz bence 5-10 dk

Yastik kullanmıyorum. İlk 2 yil onermiyorlar. Buyuk kizimda ilk 1 yil kullanmadim ama. Simdi de bebegin yataginin alt kismina bi kac carsaf koyup, yatak basi hafif yuksek olacak sekilde yaptim ama..kusarsa filan diye o sekilde egim verdim yatagina.

Gece emzirmesıne uyandgınızda cok aç olup bişeyler yiyor musunuz , benim içim kıyılıyo, dogum kilomuverememe neden olcak bu gıdısle

Benim de. Yemesem yemem ama bebek baya baya gece uyanik duruyor. Ben de uyumayinca sutlerim azaliyor. o yuzden yiyorum sut olsun diye. Kuru incir, tahin helvasi ve ceviz aldim yatak odama. Bir lokma atiyorum agzima hepsinden. Emzirirken ilk aylar onemli diye ben hic kilo veremem zaten. 1 yil dolunca biraz dikkat edip vermiştim ilk cocugumda. Yine oyle yaparım

Kızlar bir aylık aşısı için sağlık ocağından mı sizi aradılar yada size 1 aylıkken gelin mi dediler. Biz pazartesi günü 1 aylık olacağız bize aşı için bir bilgi verilmedi

Saglik ocagina bağlı canim. Arkadasimin 3 cocugu var. Onun saglik ocagi hemsiresi her zaman arayip haber verir. 4 yildir bana haber veren olmadi mesela..hep ben takip ettim. Hatta bazen ellerinde o asidan kalmayabiliyor..gitmeden önce arayip soruyorum oyle gidiyorum. Arkadasim arayip hatirlatmamalarina cok sasiriyor. Onlarin gorevleri hatirlarmak diyor:/

Ben her gun dondurma.yiyorum..gebelik sekerim vardi, yiyememistim. Onun acisini çıkarıyorum benim annem de cok pimpiriklidir.ama bisey demedi bana

Bebeği kolik olanlar, bundan kullananınızvarmı memnunmusunuz,alsakmı kiEki Görüntüle 2661059 usunuz,alsakmı ki

Canim bunun belki baska ozellikleri de vardir. Ama white noise icin diyorsan ben uygulama kullandim ilk kizimda. Kolikti ve saatlerce aglardi. Bu uygulamadaki aspirator sesini kullaninca aglamasi tam kesilmezdi ama sakinlerdi biraz. Pembe ikonlu olan "white noise lite" yazan uygulama ucretsiz versiyonu. Hatta ben ise yarayinca mavi ikonlu olan, ucretli versionunu da satin aldim. Onun tek farkli uygulamayi arka planda calistirabiliyorsun bir de bir sure sonra kapanmasi icin zamani ayarlayabiliyorsun..ben ucus moduna alip, bebekten bir metre uzaga birakiyordum telefonu.

Yine de telefon bebegin yaninda durmasin diyenler icin bu oyuncak da guzelmis. Simdiki bebegimde pek ihtiyac duymadim ama.

Eklentiler

• Screenshot_20200712-042706.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 25
Bizimde bu gece 1 kere uyandı. Bi de az önce 2 :) allahım nasıl uykumu almışım canavar gibiyim 9 da 90 lık mama vermiştim. Sonra yatmadan 1 de emzirdim. (Dün humana stilltea içmiştim, baya etki etti bana) sonra 4 te uyandı. Bi de az önce :) çok şükür. bi de yatmadan 120 ml süt sağmıştım. Gece veririm diye ama memeler dolmuştu ihtiyaç kalmadı.

MaşAllah canım ne güzel düzen oturttun bizim de şu gaz sancıları olmasa çok güzel olucak ya bebeğim kıpkırmızı oluyo kıvranıyo sürekli uykusundan uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…