Bizde aynıyız canım hep gazı var alttan emmek istiyor uykuya dalaöıyor emdikçe kusuyor birdeKızlar sürekli emmek isteyen ve gazi olan bir bebek olabilir mi ya devamlı emdiği için devamlı sancili
Vallahi yoruldum sürekli sussun diye de meme veriyorum ona da alıştıBizde aynıyız canım hep gazı var alttan emmek istiyor uykuya dalaöıyor emdikçe kusuyor birde
Şimdi40 ı cıkıbca ben gunde 5_10 dk gunese cıkarmak istıyorum yanı dıssrı, sürmelıyız demi badgeri ? Uzun surw cıkcaksak yada denizde flnmı kullanmalıyız,her dısarı cıkıstamıEarth mama angel, trukid ve thinkbaby. Bu ucunun icerigi cok temizdir..gunes kremi olarak da büyük kizima bunlari + badgeri kullaniyorum..ayrica badger in pisik kremini de kullaniyorum. Ama ciddi pisik olursa badger bi ise yaramiyorkimyasal bisey gerekiyor..bepanthol baby gibi.
Ben ewg'nin kozmetik veritabanindan sorgulatiyorum. Degeri 1 ve 2 olanlar en içeriği temiz olanlar
EWG Skin Deep® Cosmetics Database
EWG’s Skin Deep® database gives you practical solutions to protect yourself and your family from everyday exposures to chemicals in personal care products.www.ewg.org
Kuzlar internete bebek büyüme atak haftaları yazın , bazı haftalarda bebekler buyume atagı gecırdıgıiçin çok huysuz yada memeciymişUmarım bir dönemdir. Ve en kısa sürede düzelir. Yoksa insanın gücü tek başına yetemiyo.
Yarın artık evime gidiyorum kocamla savaşacak artıkCanim sabah namazdan sonra annem alip bakiyor. Annen de saat 6 gibi bakabilir eger cok rahatsiz degilse. Hem uykusundan da olmamis olur
Doktor ve hemşire bana kesınlıkle yastık kullanma dedi, sadexe kafası biraz sivri die gunde 1_2 saat ebebekin kafa yastıgını kukkanıyorum düzelsın diye okadarKızlar bebeklerinize nasıl yastık kullanıyorsunuz benim çok babynest in küçük bi yastığı var onu koyuyorum kaynanam tutturmuş bu çocuğun kafası yamuk olcak büyük bebek yastıklarından koymak istiyor ya
Emzirme işçisiyiz biz:))Valla ben anlamadım oburiks bu çocuklu gözler cin gibi uyumaya niyeti de yok besikte zaten uyumuyor bir tek meme tek derdi meme eşim seni süt tankeri olarak goruyor diyo artik
Canım dediğim gibi sık sık emzirince midede doluluk hissi oluşmuyor, emzirmeyi belli saat araliklariyla yapmayı dene. Memen dolsun, bebek bi içsin tam içsin. Ben dün öyle yaptım mamaya ihtiyaç duymadikGunayfin kizlar. Bebegim uyumuyor diyordum ya surekli. @japon88 in dun dedigi gibi yaptim ve uyumadan 90 cc mama verdim ki mama hic vermemeye calisiyorum ama uykusuzluktan olecektim. Gece 12 de mama verdim ve uyudu 40 dakika sonra gazi yuzunden uyandi. Gazini cikarttim ve 3 30 a kadar uyumus. Soklardayim. Oglum 1 saat bile uyumaz uyanirdi. Artik yoruldu diye mi uyudu bilmiyorum ama galiba sutumle doymuyor. Mama da vermek istemiyorum. Nasil olcak boyle bilmiyorum
Bende çok Yoruldum ayaklarım tutmuyor bileşim şişti emzirmekten sallamaktan ayrıca ev işleri falan kötüyüm yaniVallahi yoruldum sürekli sussun diye de meme veriyorum ona da alıştı
Banada dedi doktor ama işte anlatamıyosun hergün aynı şeyi söylüyor bıktım artık zaten psikoloji si iyi değil insan herşey üst üste geliyo yaDoktor ve hemşire bana kesınlıkle yastık kullanma dedi, sadexe kafası biraz sivri die gunde 1_2 saat ebebekin kafa yastıgını kukkanıyorum düzelsın diye okadar
Faydalarından cok zararlaeı oluyor ya, fızıksel yardım tamam ama psıkolojık sıkıntı verıolar, takmamaya çalış,sütün etkılenır , ama bence tatlı tatlı cevabını ver ,kendı bildiğini yapBanada dedi doktor ama işte anlatamıyosun hergün aynı şeyi söylüyor bıktım artık zaten psikoloji si iyi değil insan herşey üst üste geliyo ya
Canım bende yastık kullanmiyom kafasının sivriligi için kullanmakmi lazımFaydalarından cok zararlaeı oluyor ya, fızıksel yardım tamam ama psıkolojık sıkıntı verıolar, takmamaya çalış,sütün etkılenır , ama bence tatlı tatlı cevabını ver ,kendı bildiğini yap
Aynen sorma bana bi bebeği yıkamada faydası var kaç çocuk büyütmüş biz bişey bilmiyoruz ya Habire onu söylüyo birde takammaya çalışıyorum zaten ama çocuğum söz konusu sonuçta sabırlı olmaya çalışıyorumFaydalarından cok zararlaeı oluyor ya, fızıksel yardım tamam ama psıkolojık sıkıntı verıolar, takmamaya çalış,sütün etkılenır , ama bence tatlı tatlı cevabını ver ,kendı bildiğini yap
Durmuyor canim 2 saat ara vereyim dedim ne yaptiysam olmafi. Agziyla araniyor emzigi de bi muddet sonra atiyor agzindan ya da tam yemek saatinde derin uykuda oluyor ve azicik iciyor. Artik biraktim canim gecici bir surectir deyip boyle saldimCanım dediğim gibi sık sık emzirince midede doluluk hissi oluşmuyor, emzirmeyi belli saat araliklariyla yapmayı dene. Memen dolsun, bebek bi içsin tam içsin. Ben dün öyle yaptım mamaya ihtiyaç duymadik
Ben de babynestin yastigii kullaniyorum bazen de duz yatiyriyorum kafasini saga sola ceviriyorum o kadar. Yastik kullanilmiyor yani takma kaynanani canim. Evet de gecBanada dedi doktor ama işte anlatamıyosun hergün aynı şeyi söylüyor bıktım artık zaten psikoloji si iyi değil insan herşey üst üste geliyo ya
Bana gelecekler yavaş yavaşKızlar bebek görmeye geldi mi aileniz dışında birileri?
Canım büyükler hepsi aynı tamam tamm de geç yine kendi dediğini yap boşver kafana takarsan sütün etkilenir daha bu başlangıç çokk karışacakAynen sorma bana bi bebeği yıkamada faydası var kaç çocuk büyütmüş biz bişey bilmiyoruz ya Habire onu söylüyo birde takammaya çalışıyorum zaten ama çocuğum söz konusu sonuçta sabırlı olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?