2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bebeklerinize nasıl yastık kullanıyorsunuz benim çok babynest in küçük bi yastığı var onu koyuyorum kaynanam tutturmuş bu çocuğun kafası yamuk olcak büyük bebek yastıklarından koymak istiyor ya

Şimdi40 ı cıkıbca ben gunde 5_10 dk gunese cıkarmak istıyorum yanı dıssrı, sürmelıyız demi badgeri ? Uzun surw cıkcaksak yada denizde flnmı kullanmalıyız,her dısarı cıkıstamı

Doktor ve hemşire bana kesınlıkle yastık kullanma dedi, sadexe kafası biraz sivri die gunde 1_2 saat ebebekin kafa yastıgını kukkanıyorum düzelsın diye okadar

Canım dediğim gibi sık sık emzirince midede doluluk hissi oluşmuyor, emzirmeyi belli saat araliklariyla yapmayı dene. Memen dolsun, bebek bi içsin tam içsin. Ben dün öyle yaptım mamaya ihtiyaç duymadik

Son düzenleme:
Doktor ve hemşire bana kesınlıkle yastık kullanma dedi, sadexe kafası biraz sivri die gunde 1_2 saat ebebekin kafa yastıgını kukkanıyorum düzelsın diye okadar
Banada dedi doktor ama işte anlatamıyosun hergün aynı şeyi söylüyor bıktım artık zaten psikoloji si iyi değil insan herşey üst üste geliyo ya

Banada dedi doktor ama işte anlatamıyosun hergün aynı şeyi söylüyor bıktım artık zaten psikoloji si iyi değil insan herşey üst üste geliyo ya
Faydalarından cok zararlaeı oluyor ya, fızıksel yardım tamam ama psıkolojık sıkıntı verıolar, takmamaya çalış,sütün etkılenır , ama bence tatlı tatlı cevabını ver ,kendı bildiğini yap

Aynen sorma bana bi bebeği yıkamada faydası var kaç çocuk büyütmüş biz bişey bilmiyoruz ya Habire onu söylüyo birde takammaya çalışıyorum zaten ama çocuğum söz konusu sonuçta sabırlı olmaya çalışıyorum

Canım dediğim gibi sık sık emzirince midede doluluk hissi oluşmuyor, emzirmeyi belli saat araliklariyla yapmayı dene. Memen dolsun, bebek bi içsin tam içsin. Ben dün öyle yaptım mamaya ihtiyaç duymadik
Durmuyor canim 2 saat ara vereyim dedim ne yaptiysam olmafi. Agziyla araniyor emzigi de bi muddet sonra atiyor agzindan ya da tam yemek saatinde derin uykuda oluyor ve azicik iciyor. Artik biraktim canim gecici bir surectir deyip boyle saldim3 ay gecsin diye bekliyorum

Ben de babynestin yastigii kullaniyorum bazen de duz yatiyriyorum kafasini saga sola ceviriyorum o kadar. Yastik kullanilmiyor yani takma kaynanani canim. Evet de gec

Canım büyükler hepsi aynı tamam tamm de geç yine kendi dediğini yap boşver kafana takarsan sütün etkilenir daha bu başlangıç çokk karışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…