2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bize de kardiyolojiye gidin dendi gerçi bir kere gördük her yenidogan da olan açıklık mi delik mi ne varmış sonradan kapaniyormus kiminin doğarken kiminin sonradan

Ben Bi akşam eşime emanet edip duşa girdim. Bebeğim uyuyordu eşim de yanına yatmış uyumuş sonra bebek ağlayınca uyanmış ben de o sırada duştan çıktım diyo ki ne güzel uyumuştum yaa. dedim ben bunu bir gece de kaç defa yaşıyorum haberin var mı. Sonra bana diyo ki analık zor valla ben yapamazdım

Allahtan uyanmış benim eşim hiç uyanmaz sanırım analık zor tabi kolay mı

Kızlar bir aylık aşısı için sağlık ocağından mı sizi aradılar yada size 1 aylıkken gelin mi dediler. Biz pazartesi günü 1 aylık olacağız bize aşı için bir bilgi verilmedi
Hamilelikte doğumdan 5 gün sonra gel demişlerdi biz gittik 15.gün bide 1 aylık olunca gelirsin dediler kagıt verdiler cnm benkiler gitmeyince arıyor

Kızlar mamayı buzdolabına mı koyuyorsunuz. Bizim burada havalar çok sıcak nemde çok fazla mama 2 hafta da topaklanmış. Nem çekmiş nasıl saklamak lazım

Anneler bebeğinin burnuna serum fizyolojik sıkan var mı? Sanki tıkanıklık var gibi günde kaç kez sıkılıyor birde?

Bu listeyi tahmini doğum tarihi değil de gerçek doğum tarihleriyle güncellesek mi

Kizlar soguk içecekler iciyormusunuz , dondurma yiyormusunuz hepsine hasret kaldim☹ sutumden soguk geçer diye annem içme dikkat et sen daha nevse sin diyor sonra çok çekermişim sicak cay sicak yemekte zaten hic yemiyorum pamukcuk olur diye şu 40 cikaydi bir an evel

Dondurma da mı yemıcez Allahım ben yiyorum nerdeyse hergun, ne sakıncası varmış ,biraz eritip yıyorum gerci

Iyi sukur gecmis gitmis olsun canim.Kalbindekini de yegenimde vardi gecti sukur.

Hamilelikte doğumdan 5 gün sonra gel demişlerdi biz gittik 15.gün bide 1 aylık olunca gelirsin dediler kagıt verdiler cnm benkiler gitmeyince arıyor
Benimkiler de normalde hamilelik rakibini yaparken hep aradılar su gün gel diye. Doğum yapınca da aradılar topuk kanı için. Ama o zaman 1 aylıkken gel aşı için diye söylenmedi. Aramadılar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…