2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben baya bol yiyorum dondurma. Pek kusmadi bebegim
Ne guzel ya , ben normal dogum yaptim icimdeki yaralarda iyilesmezmis sonra cikar acisi dedi annem simdi bilmezsin diyo soguk su soguk seyler yemiyorum işte bebegede soguk gecer diyincede hic yemedim 40 çıkmasını bekliyom

Bizde de soğuk bişey yeme içme daha sonra dişlerin hepsi dökülecek diyorlar
Valla eskilerin bi bildigi vardir canım daha yorgandan yatman gerek diyo kayinvalidem terlemen lazim diye dedim yokk daha neler kendileri sicakta yorgandan yatarmış pişerdik icimiz yumuşasın diye katlandik diyo

Valla eskilerin bi bildigi vardir canım daha yorgandan yatman gerek diyo kayinvalidem terlemen lazim diye dedim yokk daha neler kendileri sicakta yorgandan yatarmış pişerdik icimiz yumuşasın diye katlandik diyo
Ayy bizde de durum aynı hava 35 derece hala annem diyo bebek üşütüyor sen üşütüyorsun battaniyelere yorganlara sarıyor 40 lı kadınsın sen diyo

Benimki bütün gece emdigini kustu dışarı çıkmıştık deniz esintisi midesini mi üşüttü sıcak mı dokundu bilmiyorum. Yazın anlamak ne zor ya ...

MaşAllah canım ne güzel düzen oturttun bizim de şu gaz sancıları olmasa çok güzel olucak ya bebeğim kıpkırmızı oluyo kıvranıyo sürekli uykusundan uyanıyor
Aynısı kıpkırmızı oluyor iki büklüm tam uyuyor sancı vuruyor mahfetti bu gece ne zaman gecer yavrum rahatlar insanın elinden bişey gelmmesi ne kotu

Benimki bütün gece emdigini kustu dışarı çıkmıştık deniz esintisi midesini mi üşüttü sıcak mı dokundu bilmiyorum. Yazın anlamak ne zor ya ...
Bizde aynı ya sürekli kusuyor çok emdiği için mi bilmiyorum geceleri falan sıcak oluyor üstünü örtmğyorum genelde ondan mı ya da dün uç kere üzerimizi değiştirdik artık

Aynısı kıpkırmızı oluyor iki büklüm tam uyuyor sancı vuruyor mahfetti bu gece ne zaman gecer yavrum rahatlar insanın elinden bişey gelmmesi ne kotu
Aynen çok üzülüyorum bende tek yapabildiğim ilaç ve masaj öyle gaz yapıcı bişeyler de yemiyorum dün kimyon çayı da içtim bi bardak napıcaz ya gerçekten

Aynen çok üzülüyorum bende tek yapabildiğim ilaç ve masaj öyle gaz yapıcı bişeyler de yemiyorum dün kimyon çayı da içtim bi bardak napıcaz ya gerçekten
Bende hatta çoğu zaman yemek yiyemiyorim unutuyorum o kadar da emiyor ki diyorum kızım hepsi bogaz derdine sürekli ac sürekli versem yok demiyor gece 3 ten 6 ya kadar uyumadi su an kıvranıyor ağlıyor sonra geçiyor sanki dogum yapar gibi ikiniyor ilaçta fayda etmedi yavrum resmen dogum sancısı çekiyor sanki

Aynen aynen hep emmek istiyor sonrada kusuyor saat 5 ten beri kaç kere ffazla fazla kustu 5 ten beri doğru düzgün uyuyamıyordu biraz rahatladı sanki emzik verdim sallıyorum uyudu inşAllah uyanmaz hemen

Hangi gaz ilacını kullanıyorsunuz canım

MaşAllah canım ne güzel düzen oturttun bizim de şu gaz sancıları olmasa çok güzel olucak ya bebeğim kıpkırmızı oluyo kıvranıyo sürekli uykusundan uyanıyor
Zinco bizde çok işe yaradı canım. Doktoruna bi danışsana. 2 defa 3 damla veriyorum.

Evet benimde korkum hep terleyip üşütmesi. Çok terliyo. Bol bol sırt bezi değiştiriyoruz. İnşallah ğsütmemiştir canım

Bizde aynı ya sürekli kusuyor çok emdiği için mi bilmiyorum geceleri falan sıcak oluyor üstünü örtmğyorum genelde ondan mı ya da dün uç kere üzerimizi değiştirdik artık
Benınkıde asıru kusuyı,sankı tum içtıgınu kusuyo ,içerde bişey kalmuyo,o derece cok, üşütmekten mi oldgunu nasıl anlıcaz ki

Benınkıde asıru kusuyı,sankı tum içtıgınu kusuyo ,içerde bişey kalmuyo,o derece cok, üşütmekten mi oldgunu nasıl anlıcaz ki
Aynen canım Bizim de öyle aşırı kusuyor bazen süt gibi bazen kesik kesik oluyor Bir de sürekli emmek istiyor Senin de öyle mi benim çok terlediği için fazla giydirmiyor örtmüyorum yanlış mı yapıyorum ki

Heralde
geçen bizimde çok kustu 2 gündğr yok ekşi ekşi kokuyodu kusmuğu

Kendisi açıyo benımkı ittire ittire. Bazen yarım kundak yapıyorum onu bile bozuyo yaramazlar ya :))

Sürekli 7_24 emmek istıyo, gaz sancısını unutnak için mi boyle anlamadım ki , emmedıgı her an aglıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…