Ben de bi duş aldıgı gun biraz dıkkat edıyorum ,onun dısında normalde hep kısakollu yada kolsuz tek zıbınla duruyor, uyurken de müsline sarıyorum, ben de bilemedım ya taktım kusmuga birazAynen canım Bizim de öyle aşırı kusuyor bazen süt gibi bazen kesik kesik oluyor Bir de sürekli emmek istiyor Senin de öyle mi benim çok terlediği için fazla giydirmiyor örtmüyorum yanlış mı yapıyorum ki
Zinco diye bitkisel.bişey ama bir ise yaramadıHangi gaz ilacını kullanıyorsunuz canım
MaşAllah canım ne güzel düzen oturttun bizim de şu gaz sancıları olmasa çok güzel olucak ya bebeğim kıpkırmızı oluyo kıvranıyo sürekli uykusundan uyanıyor
Kızlar benim bebeğim de aynı dediğiniz gibi oluyor hatta Bi gece hiç uyuyamadı bikaç gün devam etti şiddetli Bi şekilde. ben tohum şeklinde alıp kendim demleyerek rezene ve kimyon çayı içmeye başladım düzenli. Günde bazen bir bazen iki koca fincan içiyorum bence çok faydalı oldu. yine kakasını yaparken çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyor ama uzun sürmüyor gece uykuları da güzel. Bir de ben üstüne badi giydirip altını çıplak bırakıyodum çorap oluyodu sadece bu gaz sancılarından sonra altına da giydirdim onun da etkisi oldu mu bilmiyorum. İzmirde oturuyorum bu arada ama evde klima açıyoruz ev 26 27 derece falan oluyor.Aynısı kıpkırmızı oluyor iki büklüm tam uyuyor sancı vuruyor mahfetti bu gece ne zaman gecer yavrum rahatlar insanın elinden bişey gelmmesi ne kotu
Aynen benimki de kakasini yaparken kızarıyor dediğin gibi deneyelim dur bakayım rezene sallama içtim bir de demleme alayım yazık öyle kizarip top gibi olunca icim gidiyorKızlar benim bebeğim de aynı dediğiniz gibi oluyor hatta Bi gece hiç uyuyamadı bikaç gün devam etti şiddetli Bi şekilde. ben tohum şeklinde alıp kendim demleyerek rezene ve kimyon çayı içmeye başladım düzenli. Günde bazen bir bazen iki koca fincan içiyorum bence çok faydalı oldu. yine kakasını yaparken çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyor ama uzun sürmüyor gece uykuları da güzel. Bir de ben üstüne badi giydirip altını çıplak bırakıyodum çorap oluyodu sadece bu gaz sancılarından sonra altına da giydirdim onun da etkisi oldu mu bilmiyorum. İzmirde oturuyorum bu arada ama evde klima açıyoruz ev 26 27 derece falan oluyor.
Tohum halinde rezene ve kimyon alıp french presste birer çay kaşığı koyarak demleyebilirsin bence faydası oluyor.Aynen benimki de kakasini yaparken kızarıyor dediğin gibi deneyelim dur bakayım rezene sallama içtim bir de demleme alayım yazık öyle kizarip top gibi olunca icim gidiyor
2 temmuzda 40+3 te doğdu canım şimdi kaka incelemesi doydumu gazmı uğraşıyoruz
Hepsi aynı canım benimkide öyle acaba sutum.mu az diyorum gayet geliyor ama sürekli kitliktan çıkmış gibi aranıyor onun üstüne de gaz sancısı çekiyor kısır döngü gibi uyuymak için emziriyorum uyuyor bu defa gazını çıkaramıyorum sürekli aynı döngü tam bende uyuyayim yemek yiyeyim derken uyaniyorBebek bakımı ne zormuş Allahım5 saat sürekli emmek istedi dün gece iki büklüm olmaktan geberdim mama veriyoruz yine aranıyor uyuyor sonra pat yerine koyunca yine uyanık ne istiyor anlamıyorum ki.. o acemi ben acemi.. cok yoruldum
Bende taktım ya doktor ultrason la bakarız demişti ama gitmedik bi daha herkes normal deyip duruyorBen de bi duş aldıgı gun biraz dıkkat edıyorum ,onun dısında normalde hep kısakollu yada kolsuz tek zıbınla duruyor, uyurken de müsline sarıyorum, ben de bilemedım ya taktım kusmuga biraz
Bende İzmir deyim canım klima açıyoruz mecbur bebeği başka odaya koyuyoruz o da çok sıcak oluyo çünkü benim ki kakasını yaparken değil alttan gaz çıkarırken çok zorlanıyo kimyon çayı bende içmeye başladım dğn bugünde içicem inşAllah faydası olurKızlar benim bebeğim de aynı dediğiniz gibi oluyor hatta Bi gece hiç uyuyamadı bikaç gün devam etti şiddetli Bi şekilde. ben tohum şeklinde alıp kendim demleyerek rezene ve kimyon çayı içmeye başladım düzenli. Günde bazen bir bazen iki koca fincan içiyorum bence çok faydalı oldu. yine kakasını yaparken çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyor ama uzun sürmüyor gece uykuları da güzel. Bir de ben üstüne badi giydirip altını çıplak bırakıyodum çorap oluyodu sadece bu gaz sancılarından sonra altına da giydirdim onun da etkisi oldu mu bilmiyorum. İzmirde oturuyorum bu arada ama evde klima açıyoruz ev 26 27 derece falan oluyor.
Aynen canım tam yemek yiceğim zaman uyanıyorHepsi aynı canım benimkide öyle acaba sutum.mu az diyorum gayet geliyor ama sürekli kitliktan çıkmış gibi aranıyor onun üstüne de gaz sancısı çekiyor kısır döngü gibi uyuymak için emziriyorum uyuyor bu defa gazını çıkaramıyorum sürekli aynı döngü tam bende uyuyayim yemek yiyeyim derken uyaniyor
Aynen bende öyle dedim eşime sanki büyük çocuk böyle uyurken den hep sesccikariyor ihhh diyor sanki yılların yükü omzunda hep acikliAynen canım tam yemek yiceğim zaman uyanıyorbirde benim bebeğim çok sesli gaz çıkarıyor ya ağzından büyük adam gibi nerdeyse korkuyorum bazen gaz çıkarıyor ağlıyo sonra
Ben kendim takip ediyorum canım ne kadar doğru olctum emin değilim tabii ama bizimkinin baş çevresi tam 1 ayda 3 cm büyümüş. Seninki 1.5 aya yakın sanırım . Kg olarak da 950 gr almış 1 ayda(bugün 1 aylık olduk). Boyu da 49du 54 ölçtüm...Kızlar selamBizim dün doktorumuzda aylık rutin kontrolümüz vardı. Herşey yolunda. 2 temmuzdan bu güne 400 gr almış. Doktor çok beğendi gelişimini. Benim aklıma takılan bişey var. Sizinkileri kafa çapları ne kadar? Bizim bir ayda 4 cm genişlemiş 40 olmuş. Doktor bişey demedi gerçi benim kendi kuruntumda sanki 4 birden fazla gibi geldi :)
MasaAllah Allah bagislasin canim2 temmuzda 40+3 te doğdu canım şimdi kaka incelemesi doydumu gazmı uğraşıyoruz
Ne guzel uyumus canim masaAllah. Dun gece mamayla da uyumadiBizimde bu gece 1 kere uyandı. Bi de az önce 2 :) allahım nasıl uykumu almışım canavar gibiyim ❤ 9 da 90 lık mama vermiştim. Sonra yatmadan 1 de emzirdim. (Dün humana stilltea içmiştim, baya etki etti bana) sonra 4 te uyandı. Bi de az önce :) çok şükür. bi de yatmadan 120 ml süt sağmıştım. Gece veririm diye ama memeler dolmuştu ihtiyaç kalmadı.
Hahah aynen canım onlar iyi olsun da herşeye razıyızAynen bende öyle dedim eşime sanki büyük çocuk böyle uyurken den hep sesccikariyor ihhh diyor sanki yılların yükü omzunda hep acikliiyi olsun ben uykusuzluga razıyım inan
Aynen öyle çıldır gelmiyor mu ne zaman düzelir nerede yanlış yapıyorum..Hepsi aynı canım benimkide öyle acaba sutum.mu az diyorum gayet geliyor ama sürekli kitliktan çıkmış gibi aranıyor onun üstüne de gaz sancısı çekiyor kısır döngü gibi uyuymak için emziriyorum uyuyor bu defa gazını çıkaramıyorum sürekli aynı döngü tam bende uyuyayim yemek yiyeyim derken uyaniyor
Hadi ya. Uzun süre uyumayınca uykuya dalışlarıda güçleşiyor. Elma yağıyla ovmayı denedin mi gazı rahatlatması içinNe guzel uyumus canim masaAllah. Dun gece mamayla da uyumadisaatte bir uyaniyor. Zaten 20 dakika emzirme ve gaz suruyor. 40 dakika uyuyup uyaniuoruz. Gaz yuzunden mi uyaniuor yoksa tam doymuyor mu hala cozemedim. Saglikli olsun da insaAllah uyku da duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?