Hahaha benimki de iç çeke çeke aglıyo, nazlı nazlı cok komık ve guselAynen bende öyle dedim eşime sanki büyük çocuk böyle uyurken den hep sesccikariyor ihhh diyor sanki yılların yükü omzunda hep acikliiyi olsun ben uykusuzluga razıyım inan
Herkese geliyor lohusa depresyonu bnce bu 40 çıksın diyolar da bence 3 ay böyleAynen öyle çıldır gelmiyor mu ne zaman düzelir nerede yanlış yapıyorum..
Aynen ailece onu izliyoruz demekki hepsi öyle yoksa yavrum melonkolik degilHahaha benimki de iç çeke çeke aglıyo, nazlı nazlı cok komık ve gusel
Benimkide öyle canım çok tatlı sanki aglicakmis gibi iki defa yapıp susuyo annem telefonda denk geldi korkuyor kız dediHahaha benimki de iç çeke çeke aglıyo, nazlı nazlı cok komık ve gusel
Nisan annelerinden rezeneyle anasondan veriyodu ama onların bebeleri büyük tabiKızlar bir çay kaşığı rezene cayi versem bebeğe zararlı mi
Bencede her gün değişik bir huylar..Herkese geliyor lohusa depresyonu bnce bu 40 çıksın diyolar da bence 3 ay böyle
Eşim diyor aldığımız gaz damlasinin içeriğinde de var ver diyor da ben guvenemiyorum ya kendim içtim maşallah bende on numara çalışıyorNisan annelerinden rezeneyle anasondan veriyodu ama onların bebeleri büyük tabi
Çok güzel bilgilendirmen için çok teşekkürlerKızlar merhaba nasıl gidiyor annelik :) bizim 41 gün oldu. Şöyle genel bir yorumları okuyayım dedim de bebeği sürekli emen ve sonra kusan anneler; Bebeğiniz muhtemelen açlıktan değil gazdan bu kadar ağlıyordur. Ve maalesef gaz çıkmadan tekrar yiyince kusuyorlar. 2 hafta önceye kadar biz de aynısını yaşadık. Sürekli aç sanıyordum taa ki 1. Ay kontrolünde doktor bu konuda beni aydınlatana kadar. Aynı açlık gibi ağlıyor, ellerini emiyor, sürekli aranıyor ama emdimi de kusuyordu. Doktor saatli beslemeyi önerdi ( ben zaten doğduğundan beri öyle yapıyordum ama son zamanlar sürekli aç sandığımdan ağladı mı meme veriyordum meğerse değilmiş) ve gazı çıkmadan tekrar besleme mutlaka alttan ya da üstten gazını çıkar dedi ve gerçekten rahat ettik. Bir kere her istediğinde meme verince bebek sadece ön sütü alıyor ve ön süt gerçekten gaz yapıyor. Asıl yağlı olan arka süte ulaşmak için aralara 3 er saatlik zaman bırakmalı ve bir memeyi boşaltmadan diğerine geçmemeli dedi doktor. Sürekli dönrürerek emzirirseniz çocuk sürekli ön süt alıyor, gazı daha çok oluyor ancak arka süt yağ bakımından daha zengin olduğundan asıl bebeği tok tutan ve uzun uyumasını sağlayan kısmı o. Ben geceleri mama da verdiğimden 4,5 saat aralıklarla besliyorum artık gece. Doktor artık kendiniz uyandırmayın kendi acıkınca uyanır, bebeklerin açlık refleksi çok kuvvetlidir dedi. Artık geceleri ben d ok güzel dinleniyorum haliyle. Gündüzleri de 1 saat beslenme &gaz çıkarma&alt değiştirme-1 saat oyun-1 saat uyku ve sonra tekrar beslenme olarak düzenimizi oturttukBence rutine bağlarsanız en azından besin kısmını, bebeğin açlıktan ağlayıp ağlamadığını takip etmek daha kolay olur
Senin sütünden bebeğe geçer merak etme canımEşim diyor aldığımız gaz damlasinin içeriğinde de var ver diyor da ben guvenemiyorum ya kendim içtim maşallah bende on numara çalışıyor
Ben ıhlamur rezene demliorum kendime. Geçenlerde vermiştim 2 çay kaşığı bi yan etki görmedim.Kızlar bir çay kaşığı rezene cayi versem bebeğe zararlı mi
Nasıl peki iyi geldi miBen ıhlamur rezene demliorum kendime. Geçenlerde vermiştim 2 çay kaşığı bi yan etki görmedim.
Maşallab size canım vallahi döngü süper olmuş mamayı ve sağdığın sütü neyle veriyosun biberonmu ? Birde kızlar emzik veren varmı ?Bizimde bu gece 1 kere uyandı. Bi de az önce 2 :) allahım nasıl uykumu almışım canavar gibiyim ❤ 9 da 90 lık mama vermiştim. Sonra yatmadan 1 de emzirdim. (Dün humana stilltea içmiştim, baya etki etti bana) sonra 4 te uyandı. Bi de az önce :) çok şükür. bi de yatmadan 120 ml süt sağmıştım. Gece veririm diye ama memeler dolmuştu ihtiyaç kalmadı.
Ben emzik veriyorum canım bazen midesini bulandırıyo tütmüyor bazen tutuyo uykuya dalıyo atıyo belli olmuyoMaşallab size canım vallahi döngü süper olmuş mamayı ve sağdığın sütü neyle veriyosun biberonmu ? Birde kızlar emzik veren varmı ?
Benimkini biraz mayıştırmıştı :)Nasıl peki iyi geldi mi
Biberonla veriyorum canım. Bugüne kdarda bir problem yaşamadık aslında ama bugün memeyi tokatlamaya başladı. Durup durup kafasını geri çekiyo ağlıyo almıyo memeyi. Sakinleştiriyorum tekrar alıyo o zaman. Biberon gibi hep akcak diye bekliyo galiba. Becerebilirsem EDS yapıcam. Ya da uyanıkken biberonla hiç bişey vermicem. Emzik veriyorum ben. Onu da toksa almıyo açsa alıyo 2 çekiyo bişey gelmeyince sinirlenip atıyo :))Maşallab size canım vallahi döngü süper olmuş mamayı ve sağdığın sütü neyle veriyosun biberonmu ? Birde kızlar emzik veren varmı ?
sorma bende yediklerime dikkat etmedim bebeğim 2 gündür gaz sancisi vardi insanin eli ayagina giriyor atlatsaydık su gazli günleriBn bugün pizza yedim inşallah bişey olmaz sadeydi gazi olunca çok kotuya ondan valla boğazımı tutcam
bizimde emzigi sinirlenip atiyor emzik boş gelince anliyorlar hemenBiberonla veriyorum canım. Bugüne kdarda bir problem yaşamadık aslında ama bugün memeyi tokatlamaya başladı. Durup durup kafasını geri çekiyo ağlıyo almıyo memeyi. Sakinleştiriyorum tekrar alıyo o zaman. Biberon gibi hep akcak diye bekliyo galiba. Becerebilirsem EDS yapıcam. Ya da uyanıkken biberonla hiç bişey vermicem. Emzik veriyorum ben. Onu da toksa almıyo açsa alıyo 2 çekiyo bişey gelmeyince sinirlenip atıyo :))
valla ben takmiyorum terler yoksa gece de olsa sicak burasiKızlar bebişlerinizin başına şapka takıyor musunuz? Ben sadece geceleri takıyorum ama takmasam mı hava sıcak malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?