2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok güzel bilgilendirmen için çok teşekkürler güle güle büyüt bebiiişini

Maşallab size canım vallahi döngü süper olmuş mamayı ve sağdığın sütü neyle veriyosun biberonmu ? Birde kızlar emzik veren varmı ?

Maşallab size canım vallahi döngü süper olmuş mamayı ve sağdığın sütü neyle veriyosun biberonmu ? Birde kızlar emzik veren varmı ?
Ben emzik veriyorum canım bazen midesini bulandırıyo tütmüyor bazen tutuyo uykuya dalıyo atıyo belli olmuyo

Biberonla veriyorum canım. Bugüne kdarda bir problem yaşamadık aslında ama bugün memeyi tokatlamaya başladı. Durup durup kafasını geri çekiyo ağlıyo almıyo memeyi. Sakinleştiriyorum tekrar alıyo o zaman. Biberon gibi hep akcak diye bekliyo galiba. Becerebilirsem EDS yapıcam. Ya da uyanıkken biberonla hiç bişey vermicem. Emzik veriyorum ben. Onu da toksa almıyo açsa alıyo 2 çekiyo bişey gelmeyince sinirlenip atıyo :))

Kızlar bebişlerinizin başına şapka takıyor musunuz? Ben sadece geceleri takıyorum ama takmasam mı hava sıcak malum

bizimde emzigi sinirlenip atiyor emzik boş gelince anliyorlar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…