2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende o gün sabah sinirlendim dedim ya baktı baktı gözümün içine hani napayım elim mahkum sana der gibi bi kötü olsum. Bi de bütğn gün memeyle savaşınca küstü mü acaba bana diye yedim kendimi. Hormonlarımı aldırsak napsak :))

Ne kadar gaz cıkarmak gerekıyo, atıyorum 2 gegirme ,atıyırum şu kadar dakka , diye bişey var mı , ben emın olamıyorum
Doktorumuz 2 defa gaz çıkardığından emin ol dedi bana. Ama herzamanda gazı olmayabilir dedi. Anlamak güç. Uğraşıyorum dakikalarca bazen ileri geri sallıyorum kola şişesi gibi pısss yapıyo :))) bazende gerçekten yarım saat çıkarmıyo. O zaman koyuyorum yatağına.

Allah allah neden böyle yapıyo bu çocuklar anlaşmış gibi. Bende De aptamilin klasiği vardı açtık gaz yaptı diye 1-2 kere kullanmıştık. Sonra conformil aldık. Dolmuştur 4 hafta. Atıcaktım bende

Demi ,ben de küstüğünü kırıldıgını falan düşünuyorum bazen :))

Allah allah neden böyle yapıyo bu çocuklar anlaşmış gibi. Bende De aptamilin klasiği vardı açtık gaz yaptı diye 1-2 kere kullanmıştık. Sonra conformil aldık. Dolmuştur 4 hafta. Atıcaktım bende
Anlamadım ki bende geçen sen yazınca fark ettim gazı var ondan yapıyor diye düşünüyordum ama bence o yüzden böyle yapıyor. Bizimde aptamildi baya kullandım ama bitmedi yazık ya boşa gidiyor.

Kızlar sezeryan dogum yapanlar; sabahları kalktıgınızda karnınızda agrı acı oluyormu, buarada gobeklerınız ne durumda , benımkı hala tam inmedi 40 ımız yaklasmasına ragmen , bepanton anti scarjel kullanıyorum dikiş yerinde iz kalmasın diye günde birkez , kullanan var mı, gunde bır kez yeterli mi acep

15 günlük bebeğe emzik verilir mi? Emdi diyelim üstüne mama veriyorum 5 dk sonra yine aranıyor sapıttı iyice ne su içebiliyorum ne wc gidebiliyorum bu halde göğsümde bayılsa anında ayılıyor ne yapacağımı şaştım

Şimdide gaz çıkarmadı diye gözüme uyku girmiyo. O kadar uğraştım.
Benimki bazen sesli çıkarmıyor belli belirsiz bi puf şeklinde çıkıyor gazı . Belki cikarmistir . Ben emin olamadigimda sırtını sivazlarken baş parmağımla mide siskinligini de kontrol ediyorum. Gerginse bekliyorum, yumusaksa 5-10 dk kadar kucağımda tutup sonra yatiriyorum, o sürede yeni gaz da gelebiliyo :)

Ben oturup ağladım dün bide ufak krizler geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…