- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
Ben de bugün gittim Dr A tüm soruları yazmıştım aklımdaki ilaç yazdırdım gerekli olanları. Sünneti bile konuştuk
Benim hala kanamam var cnm göbeğim doğum öncesinr döndü gibi şükür karnımda morluklar vardı azaldı yataktan sol tarafıma hala desteksiz kalkamıyorum karnımın içleri drğilde sol tarafım agrıyor parol içiyrm hafifliyor üşütmemek lazım 2 gündür istanbul soğuk çorapsız atletsiz kalmamak lazım cnm bizim bugün 15.günümüz çok şükürKızlar sezeryan dogum yapanlar; sabahları kalktıgınızda karnınızda agrı acı oluyormu, buarada gobeklerınız ne durumda , benımkı hala tam inmedi 40 ımız yaklasmasına ragmen , bepanton anti scarjel kullanıyorum dikiş yerinde iz kalmasın diye günde birkez , kullanan var mı, gunde bır kez yeterli mi acep
Canım sutumu sagip veriyordum bidr mama ama tutması için uğraşıyorum inşallah tutacakCanım sen nasıl emziriyorsn ki şuan ne veriyosun
Canım benim gün içinde ara ara ağrım oluyor. Göbek benim de tam inmedi ama sanki bu durum dogumdan sonra karın kaslarım yeterince toparlanmadigi için böyle .. ben de bepantol kullanıyorum ama hiç düzenli surmuyorum. Karnım çatlak dolu yara izi en az göze çarpan en duzgun yerimKızlar sezeryan dogum yapanlar; sabahları kalktıgınızda karnınızda agrı acı oluyormu, buarada gobeklerınız ne durumda , benımkı hala tam inmedi 40 ımız yaklasmasına ragmen , bepanton anti scarjel kullanıyorum dikiş yerinde iz kalmasın diye günde birkez , kullanan var mı, gunde bır kez yeterli mi acep
Owli marka korse kemer gıbı canım, yorumları da iyiydi ,ben ondan verdım ☺ kullanıcam gelır gelmes
Ben yıllardır bu süreçte ağladığım kadar güzel ağlamamıştım, yıllardır içimde biriktirdiğim bütün kötü şeyleri çıkardım valla, arada ağlamak iyidirBen oturup ağladım dün bide ufak krizler geçirdim
Owliyi kullanması cokkolay, etkısı yamuna kadar degıl bence, amadogumdan sonra yamuna cok zor,ozellıkle sık sık emzirşrken, ama owliyi takmak cıkarmak cok pratık. Bence hem owli hem yamuna almalı. Ben oyle yaptım ,bazen takabılıyorum şimdilik yamunayı ama yakında ful ona gecmelıyım, o daha iyi sıkıyor. .Merhaba korseyi kullandınız mı memnun kaldınız mı?
Ya dogumdan sonra da kullanmak gerekliymiş catlak kremlerini ,hamıleylen kullandım dadogumdan sonrakullanmayınca bi anlamı olmadı sanki , şimdi kullansak fayda edermiki,gec mı kaldıkne dersınCanım benim gün içinde ara ara ağrım oluyor. Göbek benim de tam inmedi ama sanki bu durum dogumdan sonra karın kaslarım yeterince toparlanmadigi için böyle .. ben de bepantol kullanıyorum ama hiç düzenli surmuyorum. Karnım çatlak dolu yara izi en az göze çarpan en duzgun yerim
Bn doğumda çok ağlamıştım etrafıma baktım kimsem yok çok yanlız hissetmiştim kendimi ama arada bende ağlıyorum ve sonra çok hafiflemiş hissediyorumBen yıllardır bu süreçte ağladığım kadar güzel ağlamamıştım, yıllardır içimde biriktirdiğim bütün kötü şeyleri çıkardım valla, arada ağlamak iyidir
kayinvalideler biliyorlar birseyler banada degisik şeyler yapti ilk zamanlar sütum fazla olsun diyeBen
bol bol içiyorum kayinvalidem muskat rendeledi sutume aslında karşıyım böyle şeylere ama ne bileyim
Demekki bi ben yasamiyormusum simdi okudum yazdıklarınızı ben de stresten esimle tartışıyorum bi yandan cocuk bi yandan yemek camasirlar evin temizliği insan okadar bunaliyor ve yoruluyorki hele bide aglamasi yokmu okadar yoruluyorumki kendimi öyle bakimsiz hissediyorum bütün motivasyonum düşüyor sonra kendime kızıyorum bebegimin bana ihtiyaci var benden baska kimse bakamaz ben gibi.. Gun geliyo yemeklerim soğuyor gün geliyo esim yedikteb sonra ben gidiyorum dönüşümlü hallediyoruz artik mecbur. Korkuyorum bide stres yaptiktan sonra sütüm kesilur diye. Biz herseyi cok takiyoruz aslinda ben kendime kızıyorum birak ev daginik kalsin senin bebeginden degerlimi degil bu günleri ozleyecegimi hissediyorum o yuzden her anın kiymetini bilmemiz lazimBana da oluyor zaman zaman. Bazen özgürlüğümün alıkonulduğunu düşünüyorum. İşimin başına gidemiyorum. Aktif olamıyorum. Gözlerimin etrafı siyah yüzğmün rengi sarı iyice çöktüm.Her günüm birbirini tekrar ediyor gibi. Hele de oğlan huzursuz ve ağlamaklı olduğu günlerde deliriyorum. Geçen sabaha karşı yine çığlıkçığlığa ağladı vakitte saçlarımı çekiştirdim artık kulağımda ağlama sesinden başka hiç bişey yoktu. Senin dediğin gibi Sinirlendim yani. Ama Huzursuz hissetmemin suçlusu o değil. O da benimle avunmayı bekliyor benim elbet bi hayatın var zamanla herşey yoluna girecek ama onun şuanda tek hayatı benim. Benden gelecek süt, benden gelecek bakım ve herşeyden önce şefkatime ihtiyacı var. Bunları düşünmek bana iyi geldi. Hissettiklerin çok normal. Yemek benimde sorunumdu Onu da çok halledemezsem dışarıdan söylüyorum lokantadan getiritolar bazen hergün dışardan söyledğim oluyo. Hurma aldım onu yiyorum faydasını gördüm. Hoşaf yapımı basit zaten koy kaynasın kapat koy şekerini tamam bu kadar. Dolaptan çıkar çıkar iç sana da enerji olur. İnşallah geçicek bugünler mesela bizimki agu demeye başladı öyle sevimli ki şimdi keyifli günler bizi bekliyor inşallah ❤
Ben Sevi Bebeden almistim cok memnunum bebegim cok nadir kusuyor bi dene istersenSen hangi reflu yatagını kulkanıyorsun canım, varmı onerın ? Yatas fln mı
neden öyle diyorlar bilmiyorum hicHerkes 40 çıkarsa rahat edersiniz diyorlar rabbim buradaki tüm annelerimizin yardımcısı olsun inşallah 40 çıkınca hepimiz rahat etcez inşallah ☺
40 ini nasil cikartiyosunuz herkesin farklidir ama 40 tas su döken var suya dualar okuyan var altin para tas vs gibi seyler de koyan var biz su dokeriz dua okuruz okadarHerkes 40 çıkarsa rahat edersiniz diyorlar rabbim buradaki tüm annelerimizin yardımcısı olsun inşallah 40 çıkınca hepimiz rahat etcez inşallah ☺
Canim eds ne demek ilk defa duydumYeterli değil mi ki sütün. Vericeksen bile eds yapmaya çalış benim bugünüm yine perişan geçti. Biberonu istiyor resmen. Şimdi uyudu daha. Memeyi tam boşaltmadığı için tembellik yapıyo o yüzden doyum sağlamıyo süt var aslında.
Canım benim kayınvalidem 40 taş a tek tek dua okudu bir kaba su koydu taşlarla en son bebeğin başından dökdğk o suyu aynı şekil bende yaptım.40 ini nasil cikartiyosunuz herkesin farklidir ama 40 tas su döken var suya dualar okuyan var altin para tas vs gibi seyler de koyan var biz su dokeriz dua okuruz okadar
Valla bende hiç bilmiyorum ya ilk bebek ve tecrübesizlik40 ini nasil cikartiyosunuz herkesin farklidir ama 40 tas su döken var suya dualar okuyan var altin para tas vs gibi seyler de koyan var biz su dokeriz dua okuruz okadar
Anne napıyor 40 ta? Yani dus alırken falan40 ini nasil cikartiyosunuz herkesin farklidir ama 40 tas su döken var suya dualar okuyan var altin para tas vs gibi seyler de koyan var biz su dokeriz dua okuruz okadar
Hahaha canım cok tatlısın yaBen yıllardır bu süreçte ağladığım kadar güzel ağlamamıştım, yıllardır içimde biriktirdiğim bütün kötü şeyleri çıkardım valla, arada ağlamak iyidir
Hiçbiri bi işe yaramiyo bence .. belki ilerde lazer tedavisi deneyebilirimYa dogumdan sonra da kullanmak gerekliymiş catlak kremlerini ,hamıleylen kullandım dadogumdan sonrakullanmayınca bi anlamı olmadı sanki , şimdi kullansak fayda edermiki,gec mı kaldıkne dersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?