Çok teşekkür ederim böyle nasil desem durunca bir şey yok ama.elleyince acıyor korktum aslında bir şey mi var diye.Emzirmeyle geçmezse duşa gir ve biraz elinle sağ canım bende de oluyordu ilk çocukta bunda daha yaşamadım şükür
Önemli değil canım faydası olur inşallahÇok teşekkür ederim böyle nasil desem durunca bir şey yok ama.elleyince acıyor korktum aslında bir şey mi var diye.
Amin.. Ay bizimde bugün çıktı aynı gün mü doğum yapmışızKizlar kirkimizi cikardik cok sukur. Rabbim saglikla buyumelerini de cocuklarini gormeyi de nasip etsin hepimize amin
45 dk bekletiyorsun bildiğim kadarıyla 40 saat lafın gelişiKaç saaat
2 gundur sutum cok azBen bazen 2 defa veriyorum. Cok kusup arandığında ama bende süt yoksa ...
Neler yaptınız 40 ucurmada, ozel bişeyler yaptınızmı
Kizlar bizde kirki cikartmak denir. Sizde ucurmaAminnnn inşallah o günleri de görelim :) Bizim de pazar günü çıkıyor nasipseÖzel birşey yaptınız mı kırk banyosu ve kırk uçurma için ?
8 haziranda yaptim dogumu canimAmin.. Ay bizimde bugün çıktı aynı gün mü doğum yapmışız
Cok inanirim cok korkarim hemde bende de buna benzer bi iki sey yasandiNazara ınanıyor musunuz ,eşimin bi yakını var ara ara goruntulu arıyor bebegı gormek için, o ne zaman arasa o gün bebek acaıp huysuz ve huzursuz oluyor, cok sevıyor içten sevıyor bebeği bılıyorum ama bu durum beni gerdi
Haaa aman diyim :)) aklım gıdıyodu hahahaha45 dk bekletiyorsun bildiğim kadarıyla 40 saat lafın gelişi
Heryerde farklı anlaşılan herkeste de farklı oluyor :) biz de ilk bebeğime 40 taş, altın, pirinç, tesbih vs. birşeyler koymuştuk öyle yıkanmıştık. Sonrada cicilerimizi giydik babamız bizi gezmeye götürmüştü :))Kizlar bizde kirki cikartmak denir. Sizde ucurma8 haziranda dogdu bebegim. Kirk banyosu yapilir bizde kizlar. Banyoya ben oturdum bi taburede bebegi uzerime verdiler yikadik annemle. Suyuna da altinlari koyduk. Bir de kirk tasi var duali. O bardakla su dokuluyor bebege. Un eleginden en son su dokuluyor uzerimize kirk delikten gecsin gitsin diye sahsen anlatirken sacma geliyor ama cok eglendik fotograflarla kutladik
Az değildir o bence birikmiyordur. Sık emziriyorsun canım .. kızım bu gece araniyor doymadi diyerek verdiğim ekstra mamanin tamamını korkunç biçimde ağzından burnundan püskürterek kustu2 gundur sutum cok azher seferinde biraz mama takviyesi veriyorum. InsaAllah cogalir
Hastane hariç hiçbiyere gıtmedıkGünaydın kızlar bebegin 40 çıkmadan gittiniz mi bı yerlere ben hergun cikiyorum evden nerdeyse
Bugunler gececek mi diyorum artik canim. Gece boyunca ikinip durdu bebegim. Normal gazli zamanlarini arar oldum. Sabah 4 te kakasini yapabildi anca. Hala bile hafif sancilari var. Ekstra bisi de yemedim ne oluyor bebeklere bilmiyorumAz değildir o bence birikmiyordur. Sık emziriyorsun canım .. kızım bu gece araniyor doymadi diyerek verdiğim ekstra mamanin tamamını korkunç biçimde ağzından burnundan püskürterek kustuçok korktum çünkü baya tıkandı. .. aslında aç değilmiş demek ki .. sutume guvenmedigim icin oldu boyle .sadece güven arayışı bazen sürekli emmek istemeleri...
Biz 40 ina 1 kala mesire alanina gittik canimGünaydın kızlar bebegin 40 çıkmadan gittiniz mi bı yerlere ben hergun cikiyorum evden nerdeyse
Ben de hastane ve annemlere gitmek için çıkıyorum yine yapamadım yalnız geldim ailemin YanınaGünaydın kızlar bebegin 40 çıkmadan gittiniz mi bı yerlere ben hergun cikiyorum evden nerdeyse
Benimki 5 gündür kaka yapmadıBugunler gececek mi diyorum artik canim. Gece boyunca ikinip durdu bebegim. Normal gazli zamanlarini arar oldum. Sabah 4 te kakasini yapabildi anca. Hala bile hafif sancilari var. Ekstra bisi de yemedim ne oluyor bebeklere bilmiyorumDun bizimki de kustu mamanin tamamini Sonra vermedim artik sadece sutumu verdim zaten memeyle oyun oynuyor bence
Canım yeterli çiş yapıyorsa kilo alımı normalse ayda en az 600 gram alıyorsa bıngıldak çökük değilse emerken yutkunuyorsa bebeğiniz doyuyordur endişe etmeyin bunlardan anlayabilirsiniz doyup doymadığını bebekler de aranma refleksi olduğu için ağzına birşey değse meme sanıp aranmaya başlarlar bunu açlıktan değil refleks olarak yaparlar benim ilk çocukta yaşadığım en büyük sıkıntı buydu doymuyor diyordu herkes eşime mama al diyordum almıyordu sonra 1. Ay sonunda kontrole gittik 2 kilo almış sancısı oldukça arandıkça emziriyordum tuvalete bile gidemiyordum bide millet aç diyordu sinirim iyice bozuluyordu. Kolay gelsin hepimize.Az değildir o bence birikmiyordur. Sık emziriyorsun canım .. kızım bu gece araniyor doymadi diyerek verdiğim ekstra mamanin tamamını korkunç biçimde ağzından burnundan püskürterek kustuçok korktum çünkü baya tıkandı. .. aslında aç değilmiş demek ki .. sutume guvenmedigim icin oldu boyle .sadece güven arayışı bazen sürekli emmek istemeleri...
Günaydın kızlar bebegin 40 çıkmadan gittiniz mi bı yerlere ben hergun cikiyorum evden nerdeyse
Günaydın canım biz pikniğe bile gittik eskidenmiş o biyere gitmemekGünaydın kızlar bebegin 40 çıkmadan gittiniz mi bı yerlere ben hergun cikiyorum evden nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?