2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bugün göz çapağı için hastaneye götürcem alcam daha sonra gaz damlasını inşallah yavrum öküz babası yüzünden işkence çekiyor hep
Canım bak ben altını açtığım zamanlar arada zeytinyagiyla karnina masaj, bebek vicksiyle de ayağının altına masaj yapıp üstüne çorap giydiriyorum. Rahatlatıyor bebeği ... bunu da dene, ilaç icirmemis oluyorsun hem buna bişey demez eşin

Ben kabullendim galiba benim oglan geceleri saat basi uyanip sut emmek istiyor. Sabaha karsi da gazla ve uykuyla savasiyoruz. Gunduz 2 saat uyur sonra ister ama geceleri 1 saati gecirmez. Kodlanmis gibi

Karnına masaj yapmayı bende bi denim sağol canım

Dediğin gibi 6 numara ile çocuğu kökten memeden ederim
Inşallah canım çok teşekkür ederim tek sıkıntımız tutmuyor memeyi ağlaya ağlaya ac bırakarak zorla tutturuyorum uykudayken biberonu kullanıyorum acaba memeye alisirmi demekten başka bir şey düşünemiyorum

Kaç günlük oldu senin bebis

Mama verince de uyanıyor mu
Sadece 1 kere denemek icin verdim uyudu 2 bucuk saat ama bi dahakine yine uyandi. Belki versem uyuyacak yine canim ama sabah ben uyuyunca bizimkiler mecburen mama veriyor. Ben de mama verirsem 2 defa mama vermis olcaz diye sabretmeye calisiyorum. Saglikli olsun da dayancaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…