2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben bazen 2 defa veriyorum. Cok kusup arandığında ama bende süt yoksa ...

Misafir sadece eşimin abisi geldi . Ben istemiyordum ama alınganlık yapar diye eşim mecbur kabul etti . Bişey demedim ben de .. valla canım benim en büyük riskim eşim. Her gün hastaneden eve geliyor covidli hastaların içinden . O yüzden korkuyorum ama biraz da salmış durumdayım . Ama mümkün mertebe başKa birileriyle görüşmüyorum. Eşim de buna ya sabır cekiyo zaten istiyo ki 1 aylık bebeyle fellik fellik gezelim herkesle görüşelim

Yaw bu doğu tarafına neden düzgün doktor verilmez doktora o gaz damlasını sordum bana diyo sen kendin zaten karar vermişsin benim bişey dememe gerek mi var ben önermiyorm gazı varsa ne yapcaz gerekirse sabaha kadar uğraşacaksın diyo bana

Sütünü sağan anneler ne zaman sağıyorsunuz ya? Ben sabah bi sağıyorum dolu oluyor meme.emziriyorum sağıyorum.uyuyunca doluyo ama uyumazsa meme boş oluyo doymuyo. Aksamda aynı sekilde.8 gibi sağdım geceye kadar dolsun diye.bu sefer tam doymaduğundan bi sağ bi sol geceye kadar emdi.saat bası max 1.5 saatte bir emiyor. Doymayınca uyumuyor gece 3 e kadar uğraştım taki tam doyana kadar. Ne zaman sağacağımı şaşırdım.

Kızlar bugün göğsümde ağrı oldu hani süt dolu olur da emer geçer ya onun gibi sızlama ve ağrı ama emdiği halde geçmedi hala devam ediyor neden acaba

Kızlar bugün göğsümde ağrı oldu hani süt dolu olur da emer geçer ya onun gibi sızlama ve ağrı ama emdiği halde geçmedi hala devam ediyor neden acaba
Emzirmeyle geçmezse duşa gir ve biraz elinle sağ canım bende de oluyordu ilk çocukta bunda daha yaşamadım şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…