2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Derdine derman oldu mu bari? Olduysa hiç sorun değil Biz sabah 8 de bayıldık. 11:30 kadar uyumuşuz o bile süper geldi. Sonra bir de tuvalet ve duş şimdi çok rahat görünüyor ve uyuyor.

Kızlarr 40 uçuranlar ucuracaklar:))
Şey sorcaktım ben ; korunma konusunu. Dr um korunun dedi , ama hemen mi baslamalımıyız bilemedim sormayı da unuttum
Ben geçen bu konuyu açıcaktım ama biri açsında ben ordan gireyim konuya dedim. Bir korunma yolu bulmadan iyileştim dedim dilimi eşşek arısı soksun. Korunmadı. Ertesi gün hapı içmek sorunda kaldım. Çok kızdım çok sinirlendim. Neymiş birlikte büyüceklermiş. umarım hap işe yaramıştır.

Aynı şekilde ya. Ikınırken kusuyor hep. Bazen çok hızlı emmekten de oluyor. Nefes borusuna mı kaçıyor ne oluyorsa kusmuğu nefessiz kalıyor burnundan çıktığı bile oldu

Aynen bizimkide oyle nefes almakta zorlanıyor agliyor baya burundan cikiyor, enjektörle serum fizyolojik sıkıyorum burnuna o zaman temizleniyor birde cekiyorum burun aspiratöru ile bisey kalmasın diye

Yarım gliserin yetti bize de... kaç günde bir yapıyorsunuz? Sık sık kullanmak zorunda kalmak korkutuyor beni

Suan hergun yapıyoruz cunku zorlandiginda agzindan cikarmaya basliyor. Aslinda bunlar bağırsakları tembelliğe degil çalışmaya alistiriyor cunku kakasini kendi yapsin diye beklerken uzun sure geciyor ve bağırsak faaliyeti azaliyor ama hergun kakasini yaptirinca alışıyor. Ilk kizimda boyleydi orada bi sure lavman kullandık o zaman tereddüt etmiştim buna alışır mi diye ama öyle olmadi. Sürekli yapmaya alisti ve sonrasında hiç sorun yasamadik. Suan 1.5 ay sonra 5 yaşında olucak hala gunde bi kac kere tuvalete cikiyor, hiç kabız olmadi bebekliginden beri

Bunu değerlendirmeye alayım ben ❤

Benim bebeğimin gözü hala çapak ya baya kapanıyor doktor damla verdi cuma gününden beridir kullanıyorum işe yaramıyor ne yapmam lazım başka doktora mı götüreyim yoksa damlayı kullanmaya devam edeyim mi içim gidiyor öyle gözlerini açamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…