- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Bebekler uyumuyorken korunmaya ihtiyaç kalacağını sanmıyorum benKızlarr 40 uçuranlar ucuracaklar:))
Şey sorcaktım ben ; korunma konusunu. Dr um korunun dedi , ama hemen mi baslamalımıyız bilemedimsormayı da unuttum
Hahaha koptummm:)))Bebekler uyumuyorken korunmaya ihtiyaç kalacağını sanmıyorum ben
Nasıl yani hemen mi başlamalıyızKızlarr 40 uçuranlar ucuracaklar:))
Şey sorcaktım ben ; korunma konusunu. Dr um korunun dedi , ama hemen mi baslamalımıyız bilemedimsormayı da unuttum
Derdine derman oldu mu bari? Olduysa hiç sorun değilValla kuzum dün akşam artık ne yaptiysak deli gibi aglamasindan sonra kakasını fitille yaptırdım ve sonrasinda tekrar etmesin diye çocuğa zeytinyağını direk dayadim hatta 2 çay kaşığı da su verdim ... çaresizlik insana yapmam dediği her şeyi yaptırıyor
Normal doguranları bılmem de, sezeryan için ıkı yıl cocuk olmamalıymıs:)))Nasıl yani hemen mi başlamalıyız
Hee doğru canım aman normal doğuran olarak bende ikinciye o kadar erken cesaret edememNormal doguranları bılmem de, sezeryan için ıkı yıl cocuk olmamalıymıs:)))
Ben geçen bu konuyu açıcaktım ama biri açsında ben ordan gireyim konuya dedim. Bir korunma yolu bulmadan iyileştim dedim dilimi eşşek arısı soksun. Korunmadı. Ertesi gün hapı içmek sorunda kaldım. Çok kızdım çok sinirlendim. Neymiş birlikte büyüceklermiş.Kızlarr 40 uçuranlar ucuracaklar:))
Aynı şekilde ya. Ikınırken kusuyor hep. Bazen çok hızlı emmekten de oluyor. Nefes borusuna mı kaçıyor ne oluyorsa kusmuğu nefessiz kalıyor burnundan çıktığı bile oldu
Oğlum değilde kızım benimde çıkarıyor. Hafta içi ay aşıları var orda belirteceğim.
Yarım gliserin yetti bize de... kaç günde bir yapıyorsunuz? Sık sık kullanmak zorunda kalmak korkutuyor beni
Kızlarr 40 uçuranlar ucuracaklar:))
Şimdilik rahatladı ama bakalım devamı nasıl gelecekDerdine derman oldu mu bari? Olduysa hiç sorun değil ❤ Biz sabah 8 de bayıldık. 11:30 kadar uyumuşuz o bile süper geldi. Sonra bir de tuvalet ve duş şimdi çok rahat görünüyor ve uyuyor.
Bunu değerlendirmeye alayım ben ❤Suan hergun yapıyoruz cunku zorlandiginda agzindan cikarmaya basliyor. Aslinda bunlar bağırsakları tembelliğe degil çalışmaya alistiriyor cunku kakasini kendi yapsin diye beklerken uzun sure geciyor ve bağırsak faaliyeti azaliyor ama hergun kakasini yaptirinca alışıyor. Ilk kizimda boyleydi orada bi sure lavman kullandık o zaman tereddüt etmiştim buna alışır mi diye ama öyle olmadi. Sürekli yapmaya alisti ve sonrasında hiç sorun yasamadik. Suan 1.5 ay sonra 5 yaşında olucak hala gunde bi kac kere tuvalete cikiyor, hiç kabız olmadi bebekliginden beri
Bildiğin iyi bir marka var mı? Bende bakayım bi çarşamba doktora gideceğiz sorarım onada.Şimdilik normal gibi duruyor bu durum ama bi tane reflu mamasi alip denemek istiyorum
Aguline kullaniyorum aslinda etkiliydi bayagi ama son gunlerde cok etki etmiyor. Alip bi de onu deneyeyimBiogaia 2. Haftadan beri kullanıyorum... bizde etkisi pek olmadı gibi .. fitil olarak gliserin aldım ben
Ben de 40 i cikardik yarini adet oldumKızlar ben adet oluyorum galiba bu kadar erken olması normal mi acaba
Canim o kemeri illa mikro dalgada mi isitmaliyiz. Annemin mikro dalga firini bozuldu normal firinda olur mhKızlar bide biz iki gündür kiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz iyi geldi karnını sıcacık tutuyor nurse harweys le beraber gaz azaldı baya
canim yaz günü cocugu terletmiyormu bende alayim iyi geliyorsaKızlar bide biz iki gündür kiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz iyi geldi karnını sıcacık tutuyor nurse harweys le beraber gaz azaldı baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?