2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Herkese merhaba, sizler yakında anne oldunuz, ben de inşallah 1ay sonra olacagım :) tecrübeli oldugunuz için sizlere sormak istedim.

hamilelik boyunca şu ilaçları alıyorum. Doğumdan sonra bunlardan hangilerine devam edecegim, hangilerini bırakacam ? Herkese göre değişebilir ama genel bir manada sormak istedim. Sizler nasıl yaptınız ?

kullandığım ilaçlar :
Vinalac vitamin ilacı
Osteocare - kalsiyum ve magnezyum için
Devit-3 - d vitamini için
Euthyrox - troit degerlerim için
(Ayrıca demir ilavı hiç almadım ve sezeryan olacağım)

Birde yeni doğan bebeklere rutinde ne ilaçları veriliyor ? Sizin bebeklere ne ilaçları verdiler doğumdan gemen sonra ?

Doğumdan sonra tiroit değerlerine göre euthyrox a devam edersin ama diğerlerini bırakırsın. Bebiş için de d vitamini ve probiyotik verdi bana şimdilik doktor

Canım hayırlısıyla kolayca sağlıkla gelsin minnagin. Benim doktorum sezaryen sonrası ağrı kesici ve antibiyotik verdi daha önce mi doğumda da aynısı olmuştu doktorun yazar sana. Yanında bir de kan hapı verdi bu doktordan doktora değişebilir çünkü senin değerlerine göre yazar ilaçları. Doğum öncesi vitaminlere de devam dedi bana. Bebek için de 14 15 gün sonra gaz sancısı olursa gaz damlası veriyolar ve çoğu doktor 15 günlük olunca d vitamini veriyor bazısı da doğunca başlatıyor ama d vitamini illa başlıyorlar bebeğe

Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için, inşallah :) artık son haftalardayım :)
D vitamini için verdiği ilacın ismi neydi ? Birde kan hapını ne amaçlı verdi size , doğumdan önce de kullanmışmıydınız ?

Doğumdan sonra tiroit değerlerine göre euthyrox a devam edersin ama diğerlerini bırakırsın. Bebiş için de d vitamini ve probiyotik verdi bana şimdilik doktor
Çok teşekkür ediyorum dönüşünüz için :)
D vitamini ve probiyotik için verdiği ilacın ismi neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…