Bende şaşırdım normal demekkiBen de 40 i cikardik yarini adet oldum
Ben isittim normal fırında . Ama bizimki sevmedi sıcağı. .Canim o kemeri illa mikro dalgada mi isitmaliyiz. Annemin mikro dalga firini bozuldu normal firinda olur mh
Doğumdan sonra tiroit değerlerine göre euthyrox a devam edersin ama diğerlerini bırakırsın. Bebiş için de d vitamini ve probiyotik verdi bana şimdilik doktorHerkese merhaba, sizler yakında anne oldunuz, ben de inşallah 1ay sonra olacagım :) tecrübeli oldugunuz için sizlere sormak istedim.
hamilelik boyunca şu ilaçları alıyorum. Doğumdan sonra bunlardan hangilerine devam edecegim, hangilerini bırakacam ? Herkese göre değişebilir ama genel bir manada sormak istedim. Sizler nasıl yaptınız ?
kullandığım ilaçlar :
Vinalac vitamin ilacı
Osteocare - kalsiyum ve magnezyum için
Devit-3 - d vitamini için
Euthyrox - troit degerlerim için
(Ayrıca demir ilavı hiç almadım ve sezeryan olacağım)
Birde yeni doğan bebeklere rutinde ne ilaçları veriliyor ? Sizin bebeklere ne ilaçları verdiler doğumdan gemen sonra ?
Biz 10 aydır yapmıyoruz ,ölünmuyo:)))
Canım hayırlısıyla kolayca sağlıkla gelsin minnagin. Benim doktorum sezaryen sonrası ağrı kesici ve antibiyotik verdi daha önce mi doğumda da aynısı olmuştu doktorun yazar sana. Yanında bir de kan hapı verdi bu doktordan doktora değişebilir çünkü senin değerlerine göre yazar ilaçları. Doğum öncesi vitaminlere de devam dedi bana. Bebek için de 14 15 gün sonra gaz sancısı olursa gaz damlası veriyolar ve çoğu doktor 15 günlük olunca d vitamini veriyor bazısı da doğunca başlatıyor ama d vitamini illa başlıyorlar bebeğeHerkese merhaba, sizler yakında anne oldunuz, ben de inşallah 1ay sonra olacagım :) tecrübeli oldugunuz için sizlere sormak istedim.
hamilelik boyunca şu ilaçları alıyorum. Doğumdan sonra bunlardan hangilerine devam edecegim, hangilerini bırakacam ? Herkese göre değişebilir ama genel bir manada sormak istedim. Sizler nasıl yaptınız ?
kullandığım ilaçlar :
Vinalac vitamin ilacı
Osteocare - kalsiyum ve magnezyum için
Devit-3 - d vitamini için
Euthyrox - troit degerlerim için
(Ayrıca demir ilavı hiç almadım ve sezeryan olacağım)
Birde yeni doğan bebeklere rutinde ne ilaçları veriliyor ? Sizin bebeklere ne ilaçları verdiler doğumdan gemen sonra ?
Butun gün kaldigim da oluyo cikis sebebime bagliHanımlar dışarı cıkaranlar ne kadar süre dısarda kalıyorsunuz bebekle en fazla?
Emzirme danışmanlığı al canım devlet hastanelerinde sağlık ocaklarında veriliyor hiç kendini kasma sıkma git bi sağlık ocağına anlatsınlar sanaKızlar ben emzirirken çok korkuyorum bogulmasindan bugün az önce emerken boguluyordu sizde de oluyor mu
Ya biz bugun 2 saate yakın kaldık ta, korkuttular beni , okadar kalınır mı minicik bebek diyeButun gün kaldigim da oluyo cikis sebebime bagli
Tavada diyorlar o zaman canım fırında dışı yanar sanki tavada çekirdekleri isitip koymalisin içine biraz zor olur galibaCanim o kemeri illa mikro dalgada mi isitmaliyiz. Annemin mikro dalga firini bozuldu normal firinda olur mh
Yok canım kucucuk zaten avuç içi kadar çekirdek bağırsakları devamlı sesli haldeydi iyi geldi bize evet çok sıcak ama aşırı isitniyorum ilikken sadece karnı olunca terletmiyorcanim yaz günü cocugu terletmiyormu bende alayim iyi geliyorsa
Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için, inşallah :) artık son haftalardayım :)Canım hayırlısıyla kolayca sağlıkla gelsin minnagin. Benim doktorum sezaryen sonrası ağrı kesici ve antibiyotik verdi daha önce mi doğumda da aynısı olmuştu doktorun yazar sana. Yanında bir de kan hapı verdi bu doktordan doktora değişebilir çünkü senin değerlerine göre yazar ilaçları. Doğum öncesi vitaminlere de devam dedi bana. Bebek için de 14 15 gün sonra gaz sancısı olursa gaz damlası veriyolar ve çoğu doktor 15 günlük olunca d vitamini veriyor bazısı da doğunca başlatıyor ama d vitamini illa başlıyorlar bebeğe
Çok teşekkür ediyorum dönüşünüz için :)Doğumdan sonra tiroit değerlerine göre euthyrox a devam edersin ama diğerlerini bırakırsın. Bebiş için de d vitamini ve probiyotik verdi bana şimdilik doktor
D vitamini wellcare. Probiyotiğin adı da sanırım probiotic dropÇok teşekkür ediyorum dönüşünüz için :)
D vitamini ve probiyotik için verdiği ilacın ismi neydi ?
Evet ama bizede cocuk doktoru yazdı surekli kullanma dediydiKortizon içerdiği için cok fazla kullanmamak gerekir onuda
Bizimde hep oluyor ya süt çok geliyo o da hızlı davranıyo öksürüyo boğuluyo gibi oluyorKızlar ben emzirirken çok korkuyorum bogulmasindan bugün az önce emerken boguluyordu sizde de oluyor mu
Aynen :) tedaviyle oldu dikkat edelim derken sonuna geldik şimdide zaten durum ortadaBiz 10 aydır yapmıyoruz ,ölünmuyo:)))
bende de oluyordu süt akışın fazla oldugu zaman olabiliyor yatar pozisyonda verirsen süt akisi yavasliyor bogulma riski olmuyir ben öyle yaptim ise yaradıKızlar ben emzirirken çok korkuyorum bogulmasindan bugün az önce emerken boguluyordu sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?