canim yatar pozisyonda verirsen sut akisin yavaslar öyle ver göğsün cok dolu olduğu zamanBizimde hep oluyor ya süt çok geliyo o da hızlı davranıyo öksürüyo boğuluyo gibi oluyor
tamm canim benim aklimdaydi alsinda yaz diye sicak olur diye acikcasu almak istemedim çünkü terliyorlar terletmiyorsa alayim bendeYok canım kucucuk zaten avuç içi kadar çekirdek bağırsakları devamlı sesli haldeydi iyi geldi bize evet çok sıcak ama aşırı isitniyorum ilikken sadece karnı olunca terletmiyor
Biz kac gundur o durumdayiz cok zor geciyor gunler artikGünaydın annelerher güne yeni bişeyle başlıyoruz ıkınıp sıkılıyor kırmızı oluyoruz alttan çıkartmaya çalışıyor ama olmuyor gibi karnına masaj yapmaya çalıştım ayaklarını ovdum içeriden sesler geliyor çıkış yok napcm bilmiyorum cahilllik zor şey
Günaydın annelerher güne yeni bişeyle başlıyoruz ıkınıp sıkılıyor kırmızı oluyoruz alttan çıkartmaya çalışıyor ama olmuyor gibi karnına masaj yapmaya çalıştım ayaklarını ovdum içeriden sesler geliyor çıkış yok napcm bilmiyorum cahilllik zor şey
Biz de aynıyızBiz kac gundur o durumdayiz cok zor geciyor gunler artik
İçirmıyorum, içirilmemesi gereklı dıte bılıyıyorumBebegine su iciren var mi cay kaşığıyla falan bana illa icirmelisin diyorlar hava sicakmis ama 6 aylikken degil miydi su zamani
BeslenmiyorumHavalar çok sıcak yemek yenilmiyor yemek yenilmeyince sütte olmuyor off soğuk olması Bi yandan kötü sıcak olması ayrı kötü siz nasıl besleniyorsunuz
Ben Dr tavsiyesiyle icirdim kaka yapamiyor diyeBebegine su iciren var mi cay kaşığıyla falan bana illa icirmelisin diyorlar hava sicakmis ama 6 aylikken degil miydi su zamani
Sütün nasıl oluyor kız senin böyle yaBeslenmiyorumfırsat bulunca ağzıma ekmek peynir bisküvi falan tikistiriyorum
Akşam eşim gelince bebegi ona kitleyip hızlıca biseler hazırlayıp yine sıcağa soğuğa bakmadan hızlıca gömüyorum
İltihap içerde de birikebilir canım koku varsa göster yineSezeryan olan arkadaslar 21 günlük olduk bugün fakat dikişlerimin sol tarafı kızarık agrıyor ve sanki kokuyor ama akıntı falanda yok kullandığım kremde yok acaba krem mi kullansam iltihap olsa akmazmıydı yardımcı olur musunuz
Iki yardimcim sagolsun : Allah bir, Humana çay ikiSütün nasıl oluyor kız senin böyle ya
Rabbim daha da artırsın inşallah bende karpuz üzüm hurma karışık çay onlara ağırlık veriyorumIki yardimcim sagolsun : Allah bir, Humana çay ikiçayı icmiyorken aksama doğru süt bitiyordu zaten. Şimdi biraz daha iyi ve yine yetmezse 1 öğün mama ile geçiyor
Amin hepimizinkini. Bu çileye kilo verelim bari. Bi de bizim kız iyice alıştı. Ayakta yürürken sallamadigimizda uyumuyoRabbim daha da artırsın inşallah bende karpuz üzüm hurma karışık çay onlara ağırlık veriyorum
Bende diyorum kilom gitmesin hamile olmadan önce 50 kiloydum zayıflıktan çok çektim şimdi 60 kiloyum inşallah hiç zayıflamaAmin hepimizinkini. Bu çileye kilo verelim bari. Bi de bizim kız iyice alıştı. Ayakta yürürken sallamadigimizda uyumuyosaatlerce yürüyorum ayakta . Bunca enerji kilo götürür inşallah da bi işe yarar
Doktora danıştınız mı hiç? Bizim daha doktorumuzda yok sabitBiz kac gundur o durumdayiz cok zor geciyor gunler artik
Kac gun kaka yapmadi canim, bizim bugun 3. Günümüz henuz yapmadi yapmadigi icinde baya huysuzuz ve havada cok sicakBen Dr tavsiyesiyle icirdim kaka yapamiyor diye
Anladım cnm sagolİltihap içerde de birikebilir canım koku varsa göster yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?