2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yok canım kucucuk zaten avuç içi kadar çekirdek bağırsakları devamlı sesli haldeydi iyi geldi bize evet çok sıcak ama aşırı isitniyorum ilikken sadece karnı olunca terletmiyor
tamm canim benim aklimdaydi alsinda yaz diye sicak olur diye acikcasu almak istemedim çünkü terliyorlar terletmiyorsa alayim bende

Günaydın anneler her güne yeni bişeyle başlıyoruz ıkınıp sıkılıyor kırmızı oluyoruz alttan çıkartmaya çalışıyor ama olmuyor gibi karnına masaj yapmaya çalıştım ayaklarını ovdum içeriden sesler geliyor çıkış yok napcm bilmiyorum cahilllik zor şey

Biz kac gundur o durumdayiz cok zor geciyor gunler artik

Bebegine su iciren var mi cay kaşığıyla falan bana illa icirmelisin diyorlar hava sicakmis ama 6 aylikken degil miydi su zamani

Biz kac gundur o durumdayiz cok zor geciyor gunler artik
Biz de aynıyız

Sezeryan olan arkadaslar 21 günlük olduk bugün fakat dikişlerimin sol tarafı kızarık agrıyor ve sanki kokuyor ama akıntı falanda yok kullandığım kremde yok acaba krem mi kullansam iltihap olsa akmazmıydı yardımcı olur musunuz

Havalar çok sıcak yemek yenilmiyor yemek yenilmeyince sütte olmuyor off soğuk olması Bi yandan kötü sıcak olması ayrı kötü siz nasıl besleniyorsunuz

Havalar çok sıcak yemek yenilmiyor yemek yenilmeyince sütte olmuyor off soğuk olması Bi yandan kötü sıcak olması ayrı kötü siz nasıl besleniyorsunuz
Beslenmiyorum fırsat bulunca ağzıma ekmek peynir bisküvi falan tikistiriyorum
Akşam eşim gelince bebegi ona kitleyip hızlıca biseler hazırlayıp yine sıcağa soğuğa bakmadan hızlıca gömüyorum

İltihap içerde de birikebilir canım koku varsa göster yine

Iki yardimcim sagolsun : Allah bir, Humana çay iki çayı icmiyorken aksama doğru süt bitiyordu zaten. Şimdi biraz daha iyi ve yine yetmezse 1 öğün mama ile geçiyor
Rabbim daha da artırsın inşallah bende karpuz üzüm hurma karışık çay onlara ağırlık veriyorum

Rabbim daha da artırsın inşallah bende karpuz üzüm hurma karışık çay onlara ağırlık veriyorum
Amin hepimizinkini. Bu çileye kilo verelim bari. Bi de bizim kız iyice alıştı. Ayakta yürürken sallamadigimizda uyumuyo saatlerce yürüyorum ayakta . Bunca enerji kilo götürür inşallah da bi işe yarar

Amin hepimizinkini. Bu çileye kilo verelim bari. Bi de bizim kız iyice alıştı. Ayakta yürürken sallamadigimizda uyumuyo saatlerce yürüyorum ayakta . Bunca enerji kilo götürür inşallah da bi işe yarar
Bende diyorum kilom gitmesin hamile olmadan önce 50 kiloydum zayıflıktan çok çektim şimdi 60 kiloyum inşallah hiç zayıflama nasıl alışsa öyle gider canım düzenini oturtmaya çalış bizde ayakta beşikte sallıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…