2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kac gun kaka yapmadi canim, bizim bugun 3. Günümüz henuz yapmadi yapmadigi icinde baya huysuzuz ve havada cok sicak
Bizim bi kere 5 gün bi kere de 7 gün kaka yapmadı .. ikisinde de fitille yaptırdım simdi mamasina zeytinyağı ekledim bekliyorum bakalım kendisi yapabilecek mi diye ...

Rabbim daha da artırsın inşallah bende karpuz üzüm hurma karışık çay onlara ağırlık veriyorum
Karpuzun çoğu su olduğu için çok güzel süt yapıyor dimi. Bende kesip kesip koyuyorum dolaba. Hurma, humana çay, su, karpuz, hoşaf temel besin gıdalarım

Oyyyy kızlar, kırkımızın cıktıgını duyan bi yakın gelmek istedi , kabul etmemezlık yapamadım ama nasıl olcak bilmem , eşimin amcası ve cocukları ,baya da yakınlar . Umarım bebegı kucaklarına falan almazlar, geldıklerınde ellerınuzı yıkarmısınız desek ayıp mı olur, kolonya mı dokerız, bi de maskeyle karsılasak ta ayıp ılur sanırımsizler nasıl yapıosunuz bebe gorme konularını

Karpuzun çoğu su olduğu için çok güzel süt yapıyor dimi. Bende kesip kesip koyuyorum dolaba. Hurma, humana çay, su, karpuz, hoşaf temel besin gıdalarım
Aynen hepsi benimde temel besin gıdalarım yemek yenilmiyor ya havalar aşırı sıcak sürekli Bi bulantı var bende

Kendi ailemin evinde ben olduğum için yakın kişiler tek geldi ablalarım abimler falan eş tarafı allahtan uzaklar bizden

Bizim bi kere 5 gün bi kere de 7 gün kaka yapmadı .. ikisinde de fitille yaptırdım simdi mamasina zeytinyağı ekledim bekliyorum bakalım kendisi yapabilecek mi diye ...
Bende popusunu kurcaladim sabah hala yaomadi bende birazdan mama vercem icine koyayim bi cau kasigi insallah yaparlar

Ya sorma. Biz bi tek eşimin abisini kabul ettik . O da geldiğinde bebek uyuyordu, kucagimdan gösterdim sonra götürüp yatırdım diye yine trip atıyor sanırım boyle de trip yicegimi bilsem en azından riske girip eve kabul etmezdim ...

Kızlar biz bugün birinci ay asimizi olduk şu anda biraz fazla uyuyor sanki bugün sizlerde de uykuya düşkünlük oldu mu karnını doyurup geri uyuyor son 4 . 5 saattir

Geldiler 1 saat oturup gıttıler, kendımı rahat bırakmaya calıstım , sanırım artık nornale donmelıyuz yavas yavas , cocugu kucaklarına almadılar , benım ve eşimin kucagındaydı ama cay pasta koyduk,mecbur maskelerı açtılar , altın taktı bana ,sosyal mesafe sıfır :))) Allahım korusun hepımızı ,sizin 40 çıktımı

Çarşamba çıkacak canım ... aynen öyle yavaş yavaş normale dönmemiz lazım ama tedbiri elden bırakmadan tabii ... bazı şeyler bi yerden sonra kısmet

Kızlar biz bugün birinci ay asimizi olduk şu anda biraz fazla uyuyor sanki bugün sizlerde de uykuya düşkünlük oldu mu karnını doyurup geri uyuyor son 4 . 5 saattir
Benimkinde ara ara oluyo o, çok yoruldugunda diye düşünmüştüm aşı olduğu gün özellikle dikkat etmedim valla ama 1. Ay aşısı dogumdakiaşıyla aynı, hepatit aşısı, onun pek yan etkisi yoktur

Evet ebe de asi ateş faln yapmaz bol bol emzir dedi. Biraz int baktım uykuya düşkünlük olabilir diyor du biraz . Ama o msj attikdan sonra uyandı ve 1 saattir uyanigiz sanırım normal mis

Bizimki 3 gundur yapmiyor saat aksam 7 gibi mamasina zeytinyagi ekledim hala yapmadı siznki mamayi ictikten kac saat sonra yapmisyi
Mamadan hemen sonra yapmıştı. Sancılı mı peki. Birazda bacaklarını aşağı yukarı yavaşca hareket ettirsen, belki yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…