2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Arkadaşlar bebislerinizin vücudunu banyo sonrası ne ile nemlendiriyor sunuz, ozellkle boyun kol kıvrımı kısımlarını

Doğum öncesi kullandığım kan duruyo başka bi kan hapi yazmis degerlerime bakip yazdi dusuk gordu demek ki canim. D vitamini da her doktor ayri bi sey verebilir saglik ocaklari ucretsiz veriyor ama onlarin ici pek temiz degil icerigi temiz bi sey kendin de alabilirain doktor onerdikten aonra

canim yatar pozisyonda verirsen sut akisin yavaslar öyle ver göğsün cok dolu olduğu zaman
bende de oluyor.ben yatarken bebek üstümde o şekilde mi oluyor?
Komşu gelmek istiyo bizde de. Korksam da gelecek sanırım

Kizlar biogaia verdi doktorumuz ve dun 18 30 da verdim 5 damla. Baya iyi uyudu ve kakasini sulu sulu yapti sevindik falan ama gecen 12 den beri uyumadik. Sulu kaka yapiyor ve ishalde karin agrisi olur ya oyle bi agri cekiyor bebegimdaha beter etti bu ne yapayim devam mi edeyim birakayim mi? Eskisinden beter oldu garibim

Ben krese baslattim canim. 2 haftadir gidiyor..2 cocukla yalniz mumkun degil yoksa..su anda bile.aksamlari ve haftasonlari cok zorlaniyorum. Kizim normalde cok soz dinlerdi, uyumluydu..simdi hic dinlemiyor. Hep bebegi sevmek istiyor ama alttan alta canini yakabiliyor

Bebeği pamukcuk olam var mı, karbonatlı suuls temızlıyorum amadilin arka tarafına gıdemıyorum korkuyorum, bu nasıl geccek ya

Mamadan hemen sonra yapmıştı. Sancılı mı peki. Birazda bacaklarını aşağı yukarı yavaşca hareket ettirsen, belki yardımcı olur.
Sancili ama gaz şurubu veriyorum onun sayesinde iyi rahat ,ama kakada yapsa daha iyi olcak her bez degismede ayaklarini yaptırıyorum bugunde yapmadi hala

Son düzenleme:
Bende onu kullanıyorum ilk bizimde öyleydi sabah 5 e kadar ağlıyordu sancı oluyordu sonra düzeldi ağlamıyor

Bende onu kullanıyorum ilk bizimde öyleydi sabah 5 e kadar ağlıyordu sancı oluyordu sonra düzeldi ağlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…