Sancili ama gaz şurubu veriyorum onun sayesinde iyi rahat ,ama kakada yapsa daha iyi olcak her bez degismede ayaklarini yaptırıyorum bugunde yapmadi hala
Kızlar meraba,8 haftalık hamileyim.
dün aksam ve bu sabah kahverenki akıntı gibi bişey geldi bu sabah hemen doktora gıttım.
kese dışında kanama olmuş cok onemlı deıl gelmeye devam etcek korkma dedi.
aranızda gebeyken bu sekılde kese dısında kanaması olupta iyileşen oldu mu?
Bizimki de çok köpüklü kaka yapıyor. En az 7 8 kez günde çok kaka yapınca çok emziriyorum kısır donguye giriyor sonra . Memeyi tam bitirmeden doyuyor sonra 1 saate tekrar ve tekrar bitiremiyor ön süt alimindan sanırım çok kaka yapması
Bizimki de çok köpüklü kaka yapıyor. En az 7 8 kez günde çok kaka yapınca çok emziriyorum kısır donguye giriyor sonra . Memeyi tam bitirmeden doyuyor sonra 1 saate tekrar ve tekrar bitiremiyor ön süt alimindan sanırım çok kaka yapması
Kızlar meraba,8 haftalık hamileyim.
dün aksam ve bu sabah kahverenki akıntı gibi bişey geldi bu sabah hemen doktora gıttım.
kese dışında kanama olmuş cok onemlı deıl gelmeye devam etcek korkma dedi.
aranızda gebeyken bu sekılde kese dısında kanaması olupta iyileşen oldu mu?
Benim oldu tam 8. Haftada başlayıp 15 e doğru bitti diyebilirim. Hemde ilk günler bardaktan boşalırcasına. Ama bununla ilgili hiç bir sorunumuz olmadı erken doğum falanda olmadı . 40. Haftayı bitirdiğiö gün normal doğurdum. İlaçlarını ihmal etme. İçini rahat tut. Allaha emanetsin
Renkli çorap takıp elime Karşısına geçip konuşuyorum, ayaklarına elma yağıyla masaj yapıyorum, kaşığa sütümden damlatıp, vitamin ve gaz damlalarını tek damla tek damla veriyorum konuşa konuşa güzel eğleniyoruz o zamanlarda. Eğer ki bişey yapmam gerekiyosa süpürge sesi açıp bırakıyorum yanına azcık bekliyo o zaman ama sabır taşı çabuk çatlıyo :)