Sabahları uyanınca kuş gibi cıvıldıyo 3 gündür. Hep ağlayarak uyanırdı. Gerçi gündüzleri hala öyle. Eğer uyanık bıraktıysam onu beşiğe ağlıyomuş gibi yapıyo çok komik. Geldim diye sesleniyorum bekliyo sesimi duyunca biraz yine başlıyo sonra. Babasıyla agu agu çok güzel konuşuyo. Yavaş yavaş dünyaya dönüyoruz :) buna şahit olmak çok güzel.
Sabahları uyanınca kuş gibi cıvıldıyo 3 gündür. Hep ağlayarak uyanırdı. Gerçi gündüzleri hala öyle. Eğer uyanık bıraktıysam onu beşiğe ağlıyomuş gibi yapıyo çok komik. Geldim diye sesleniyorum bekliyo sesimi duyunca biraz yine başlıyo sonra. Babasıyla agu agu çok güzel konuşuyo. Yavaş yavaş dünyaya dönüyoruz :) buna şahit olmak çok güzel.
Galeriye baktım şimdide bizim ki ilk agu ve gülücüğünü 1 temmuzda yapmış. Yani tam 1 aylıkken. 2 haziranda doğmuştu. Ama 2-3 gündür dahada çabası var. Daha belirgin. Bol bol konuş anlat sağdan soldan. Güzel şeylerden bahset. Ben bazen dedikodu bile yapıyom :)))
Biz şahsen sabah uyandığımzda karnını doyurup gazını çıkarıyorum hiç bi derdi kalmayınca yatırıyorum etrafa bakıyo sakin sakin beşiğinin dönen aparatı var müzikli onu görünce heyecanlanıyor ve gülmeye başlıyor bi 15-20 dk böyleyiz her sabah ve zeka kartlarını gösteriyorum sağa sola oynatıyorum ve onlarıda takip ediyo.. Birde onunla konuşmaya başlayınca heyecanlanıyor baya baya izliyor bi müddet hatta bazen gülüyo, kalkıp uzaklaşınca ben gidene kadar arkamdan bakıyor çok tatlı
Dolaşıyoruz ayaklarına masaj yapıyoruz pedal çevirmece karnını ovaliyorum bol bol konuşuyoruz omzuma koyup evi dolaşıyoruz karşılık veriyor gülüyor bazen özellikle emme sonrası mayistiginda daha çok dinleyip gülüyor hatta bugün ilk kez aguu bile dedi
Annem de bu kaka bitene kadar gazi devam eder denirdi eskiden diyor. Eskiler diyorsa bildikleri vardir diyorum. Yememe cok dikkat ediyorum da insaAllah gaz yapan sey degildir sindirilemeyen yag dedikleri
Kızlarr 40 uçuranlar ucuracaklar:))
Şey sorcaktım ben ; korunma konusunu. Dr um korunun dedi , ama hemen mi baslamalımıyız bilemedim sormayı da unuttum
Tabi hemen baslamalisiniz. Benim ilk hamileligimden sonra 50. Gunde filan normal adet gormeye baslamistim. Hani ne de olsa adet olmuyorum diye 40i geçtiği an korunmasan hamile kalma ihtimalim vardi.
Canim kiraz cekirdeklerini nasil ısıtıyorsun..ben de aldim ondan..15 dk firinda isitilir yazıyor. Ama koca firini calistirmasam, ocakta bir tavayi kizdirip mi isitsam diyorum. Mikrodalgada da ısıtılir mi acaba?
Ben geçen bu konuyu açıcaktım ama biri açsında ben ordan gireyim konuya dedim. Bir korunma yolu bulmadan iyileştim dedim dilimi eşşek arısı soksun. Korunmadı. Ertesi gün hapı içmek sorunda kaldım. Çok kızdım çok sinirlendim. Neymiş birlikte büyüceklermiş. umarım hap işe yaramıştır.
Canim kiraz cekirdeklerini nasil ısıtıyorsun..ben de aldim ondan..15 dk firinda isitilir yazıyor. Ama koca firini calistirmasam, ocakta bir tavayi kizdirip mi isitsam diyorum. Mikrodalgada da ısıtılir mi acaba?