Sabahları uyanınca kuş gibi cıvıldıyo 3 gündür. Hep ağlayarak uyanırdı. Gerçi gündüzleri hala öyle. Eğer uyanık bıraktıysam onu beşiğe ağlıyomuş gibi yapıyo çok komik. Geldim diye sesleniyorum bekliyo sesimi duyunca biraz yine başlıyo sonra. Babasıyla agu agu çok güzel konuşuyo. Yavaş yavaş dünyaya dönüyoruz :) buna şahit olmak çok güzel.Kızlar bebekleriniz sizle iletişim kurmaya başladı mı ? Gelisimlerinde neler gozlediniz
Bizim de daha Bi aylık bile olmamış ama bende kucağıma alıyorum gezdiriyorum konuşuyorum hoplatıyom zıplatıyom azcık yerde sıkılıyor sonra sallıyomUyanıkken bebeklerınızı nasıl oyalıyorsunuz ,
Bizimki ne zaman baslicak acaba 4gozle bekliyorum. Şimdilik sadece göz teması ve hafif gülümseme var bizdeSabahları uyanınca kuş gibi cıvıldıyo 3 gündür. Hep ağlayarak uyanırdı. Gerçi gündüzleri hala öyle. Eğer uyanık bıraktıysam onu beşiğe ağlıyomuş gibi yapıyo çok komik. Geldim diye sesleniyorum bekliyo sesimi duyunca biraz yine başlıyo sonra. Babasıyla agu agu çok güzel konuşuyo. Yavaş yavaş dünyaya dönüyoruz :) buna şahit olmak çok güzel.
Galeriye baktım şimdide bizim ki ilk agu ve gülücüğünü 1 temmuzda yapmış. Yani tam 1 aylıkken. 2 haziranda doğmuştu. Ama 2-3 gündür dahada çabası var. Daha belirgin. Bol bol konuş anlat sağdan soldan. Güzel şeylerden bahset. Ben bazen dedikodu bile yapıyom :)))Bizimki ne zaman baslicak acaba 4gozle bekliyorum. Şimdilik sadece göz teması ve hafif gülümseme var bizde
Benimkinin de öyle ama başka belirti yok meme emiyorEvet beyaz beyaz
O anne sütünün yaradığını gösterirmiş iyi birşey yaniBebeklerinizin kakasinda beyaz beyaz seyler var dimi. Bastan beri vardi hala var. Sut topaklaniyor herhalde diyorum.
Biz şahsen sabah uyandığımzda karnını doyurup gazını çıkarıyorum hiç bi derdi kalmayınca yatırıyorum etrafa bakıyo sakin sakin beşiğinin dönen aparatı var müzikli onu görünce heyecanlanıyor ve gülmeye başlıyor bi 15-20 dk böyleyiz her sabah ve zeka kartlarını gösteriyorum sağa sola oynatıyorum ve onlarıda takip ediyo.. Birde onunla konuşmaya başlayınca heyecanlanıyor baya baya izliyor bi müddet hatta bazen gülüyo, kalkıp uzaklaşınca ben gidene kadar arkamdan bakıyor çok tatlıKızlar bebekleriniz sizle iletişim kurmaya başladı mı ? Gelisimlerinde neler gozlediniz
Bunu hiç bilmiyorum canım evet dikkat edeyim bakalım bı kaç gün yemeden degisecekmiKöpüklü kaka süt alerjisi de olabilir canım aklında bulunsun dikkat et. Süt ürünleri tüketmeyi biraz kes ve gözle bakalım düzelecek mi
Canım sindirilemeyen anne sütündeki yağlar mis o beyaz şeyler bizde de oluyor Dr soylediBebeklerinizin kakasinda beyaz beyaz seyler var dimi. Bastan beri vardi hala var. Sut topaklaniyor herhalde diyorum.
Dolaşıyoruz ayaklarına masaj yapıyoruz pedal çevirmece karnını ovaliyorum bol bol konuşuyoruz omzuma koyup evi dolaşıyoruz karşılık veriyor gülüyor bazen özellikle emme sonrası mayistiginda daha çok dinleyip gülüyor hatta bugün ilk kez aguu bile dediUyanıkken bebeklerınızı nasıl oyalıyorsunuz ,
Annem de bu kaka bitene kadar gazi devam eder denirdi eskiden diyor. Eskiler diyorsa bildikleri vardir diyorum. Yememe cok dikkat ediyorum da insaAllah gaz yapan sey degildir sindirilemeyen yag dedikleriCanım sindirilemeyen anne sütündeki yağlar mis o beyaz şeyler bizde de oluyor Dr soyledi
Biz 38 gunluk olduk daha yeni gecti .2 gun once hastanede cihazla olcturdum .7 cikti sarilik degeriKızlar benim oğlum un gözlerinde sarılık hala devam ediyor 27 günlük oldu ama hala geçmedi böyle olan var mı acaba
Temızlıyor musunBenimkinin de öyle ama başka belirti yok meme emiyor
Tabi hemen baslamalisiniz. Benim ilk hamileligimden sonra 50. Gunde filan normal adet gormeye baslamistim. Hani ne de olsa adet olmuyorum diye 40i geçtiği an korunmasan hamile kalma ihtimalim vardi.Kızlarr 40 uçuranlar ucuracaklar:))
Şey sorcaktım ben ; korunma konusunu. Dr um korunun dedi , ama hemen mi baslamalımıyız bilemedimsormayı da unuttum
Kızlar bide biz iki gündür kiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz iyi geldi karnını sıcacık tutuyor nurse harweys le beraber gaz azaldı baya
Emzirirken iciliyor muydu?Ben geçen bu konuyu açıcaktım ama biri açsında ben ordan gireyim konuya dedim. Bir korunma yolu bulmadan iyileştim dedim dilimi eşşek arısı soksun. Korunmadı. Ertesi gün hapı içmek sorunda kaldım. Çok kızdım çok sinirlendim. Neymiş birlikte büyüceklermiş.umarım hap işe yaramıştır.
Mikrodalgada bir dakıka ısıtılıyor, mikrodalga varsa hiç fırun ve tavayla ugrasma. Ben mikroda 1 dk ısıtıyorum,zaten oyle yazıyor kullanımında daCanim kiraz cekirdeklerini nasil ısıtıyorsun..ben de aldim ondan..15 dk firinda isitilir yazıyor. Ama koca firini calistirmasam, ocakta bir tavayi kizdirip mi isitsam diyorum. Mikrodalgada da ısıtılir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?