2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Emzirirken iciliyor muydu?
Prospektüsünde 1 hafta anne sütü vermeyin diyor, doktoruma sordum gerek yok devam edebilirsin emzirmye dedi. Ben yinede sütü sağıp akşam 9 da içmiştim, ertesi gün 3 e kadar emzirmedim. Herhangi bir yan etki olmadı ikimizde de.

benim dikislerin üstü kizarik ve agrim oluyor bazen bebegin altini degistiriyorum eğilemiyorum sızlıyor

Kizlar bebekleriniz gece uykusuna kacta basliyor. Benimki aksam 7 veya 8 gibi cok derin uyuyor. Gece 12 den sonra da surekli uyanmaya basliyor ve gazi cok oluyor tabi. Uykusuzluk sinirlerimi mahvetti. Onceden guler yuzlu olan ben,gun icinde cok gergin ve durgunlastim. Herkes farkediyor. Bir de ilk cocuk ya ondan boylesin deyip duruyorlar iyice sinirleniyorum

Günaydın canım biraz daha sabret dönem dönem oluyor o uykusuz ve gazlı hali bi kaç hafta içinde düzene girer benimki 2 gündür iyi geceler uykusunu da uyuyor gazı gelince çığlıkla uyanan bebek şimdi uyanmadan gaz çıkarıyor

ah o ciglikla uyanmalar darisi bwsimiza

Ayy icime su serptin canim insaAllah o gunler de gelir. Sanki bir tek benim oglum boyleymis gibi geliyor bana. Kimse bu kadar uykusuzluga dayanamaz diyorum. 2 gundur ozellikle gece 4 e kadar uyumuyor belki de ondan sabrim tukendi gibi. Sikayet edince de cok kotu anneymisim gibi hissediyorum. Rabbim bagislasin bebeklerimizi bizlere

Ayy sanki biri benim oğlundan bahsetti gibi hissediyorum artık saat başı kalkıp bakmaktan başım dönüyor benim gündüz uykusu da pek yok zaten gecesi gündüzü birbirine girmiş uyumuyor hiç

Biz bugun 1. ay aşımızı olduk kızım 3.300 doğmuştu 4.100 kg olmuş 800 gram almis sizce iyimi sizin bebisler nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…