Prospektüsünde 1 hafta anne sütü vermeyin diyor, doktoruma sordum gerek yok devam edebilirsin emzirmye dedi. Ben yinede sütü sağıp akşam 9 da içmiştim, ertesi gün 3 e kadar emzirmedim. Herhangi bir yan etki olmadı ikimizde de.
canim basinin altina yastik koy bebek üstünde olucak şekilde biraz sirtin yukarda kalsin oyle sutun akisi azalıyor bana da hemsire demişti internette fotoğraf örnekleri vardir bi bak istersen
Sezeryan olan arkadaslar 21 günlük olduk bugün fakat dikişlerimin sol tarafı kızarık agrıyor ve sanki kokuyor ama akıntı falanda yok kullandığım kremde yok acaba krem mi kullansam iltihap olsa akmazmıydı yardımcı olur musunuz
Kizlar bebekleriniz gece uykusuna kacta basliyor. Benimki aksam 7 veya 8 gibi cok derin uyuyor. Gece 12 den sonra da surekli uyanmaya basliyor ve gazi cok oluyor tabi. Uykusuzluk sinirlerimi mahvetti. Onceden guler yuzlu olan ben,gun icinde cok gergin ve durgunlastim. Herkes farkediyor. Bir de ilk cocuk ya ondan boylesin deyip duruyorlar iyice sinirleniyorum
Kizlar bebekleriniz gece uykusuna kacta basliyor. Benimki aksam 7 veya 8 gibi cok derin uyuyor. Gece 12 den sonra da surekli uyanmaya basliyor ve gazi cok oluyor tabi. Uykusuzluk sinirlerimi mahvetti. Onceden guler yuzlu olan ben,gun icinde cok gergin ve durgunlastim. Herkes farkediyor. Bir de ilk cocuk ya ondan boylesin deyip duruyorlar iyice sinirleniyorum
Günaydın canım biraz daha sabret dönem dönem oluyor o uykusuz ve gazlı hali bi kaç hafta içinde düzene girer benimki 2 gündür iyi geceler uykusunu da uyuyor gazı gelince çığlıkla uyanan bebek şimdi uyanmadan gaz çıkarıyor
Dün akşam müthiş geçti 11 de yatirdim 3 te kalktı 3 buçukta yatirdim 6 da uyandı 6 buçukta yatıp 8 buçukta uyandı ve biz aylar sonra ilk kez uyuyabildik
Günaydın canım biraz daha sabret dönem dönem oluyor o uykusuz ve gazlı hali bi kaç hafta içinde düzene girer benimki 2 gündür iyi geceler uykusunu da uyuyor gazı gelince çığlıkla uyanan bebek şimdi uyanmadan gaz çıkarıyor
Ayy icime su serptin canim insaAllah o gunler de gelir. Sanki bir tek benim oglum boyleymis gibi geliyor bana. Kimse bu kadar uykusuzluga dayanamaz diyorum. 2 gundur ozellikle gece 4 e kadar uyumuyor belki de ondan sabrim tukendi gibi. Sikayet edince de cok kotu anneymisim gibi hissediyorum. Rabbim bagislasin bebeklerimizi bizlere
Dün akşam müthiş geçti 11 de yatirdim 3 te kalktı 3 buçukta yatirdim 6 da uyandı 6 buçukta yatıp 8 buçukta uyandı ve biz aylar sonra ilk kez uyuyabildik
Ayy sanki biri benim oğlundan bahsetti gibi hissediyorum artık saat başı kalkıp bakmaktan başım dönüyor benim gündüz uykusu da pek yok zaten gecesi gündüzü birbirine girmiş uyumuyor hiç