2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Normalde 2. 3. Ay gibi saat 7-8 iyi diyorlar gece uykusuna başlatmak için ama sonra uykuya devam etmemesi sıkıntı tabii. Biz daha çok 10-11 gibi başlıyoruz. O saate kadar ağlıyor genelde sancidan daha erken uyumuyor, kolik sanırım .. bazen gece 3 gibi uykusu kaçıyor . Genellikle kustugu zamanlarda. Öyle olunca bi sonraki emzirmeye kadar uyumuyor çünkü ben tekrar emzirmiyorum oyaliyorum.... tam tokluk hissi olmadığı için uyumuyor o da :/

Ayy sanki biri benim oğlundan bahsetti gibi hissediyorum artık saat başı kalkıp bakmaktan başım dönüyor benim gündüz uykusu da pek yok zaten gecesi gündüzü birbirine girmiş uyumuyor hiç
Canim saat basi kalkmalardan sikayet ederdim ona sukreder hale geldim 2 gundur. 1 den once uyaniyor sabah 4 e kadar gazla ugrasiyoruz veya uykumuz gelmiyor uyumuyoruzbelki de atak dedikleri donemlerdendir bilemiyorum

Galiba her cocuk farkli gercekten teorilerle olmuyor pratik bambaska oglumu kendime uyduramadim artik ben ona uyuyorum

Canim saat basi kalkmalardan sikayet ederdim ona sukreder hale geldim 2 gundur. 1 den once uyaniyor sabah 4 e kadar gazla ugrasiyoruz veya uykumuz gelmiyor uyumuyoruzbelki de atak dedikleri donemlerdendir bilemiyorum
Bugün 5 dakika da bir 10 dakika da bir kalkıp durdu 4 te 5 te artık uyumuyor Ayy çok zor oluyor gündüz o uykusuz hali insanın büyüyorlar bizde her günün tadını çıkarmaya çalışalım artık

Kızlar bebeğim emdikten sonra uyuyo uyuyunca gazını çıkarmıyor dakikalarca uğraşıyorum gazı çokarırsa bu sefer uyanıp emmeye devam etmek istiyor kısır döngüye giriyoruz mecbur çıkarmadan yatırıyorum bu sefer ıkınıp duruyor

Bende de aynı durum var canım ,

Bende bu durumu hep yaşıyorum ne yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…