2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar gobek için spor yapmayabaşlanır mı acaba artık, 43 gunluk olduk, kilolarıma takmaya basladım
Benim de 5 kilom kaldi ve gobegim aslinda cok yok sadece bos bi sarkik deri varher aksam yuruyuse cikiyorum ama bana misin demiyor. Galiba egzersiz sart ama 6 ay yasak.Ben de fikir bekliyorum herkesten.

Kalça ultrasonu çekılen vat mı? Bizim solbobrekte biraz genişleme varmış ,bilgisi olan var mı ,obemli bişeymi

Benimki de 5 e kadar uyumuyordu artık tansiyonum düşüp başın dönüyordu seni iyi anlıyorum gaz olayı çok kötüymüş inşallah tez zamanda düzelir

Kizlar biz hergun istikrarli olarak sabah 7 den sonra huzursuz oluyoruz gece misil misil uyuyan bebek gündüz 5 e kadar uyumuyor gazi var sanirim kakasini da en son sabah degistirdim gun içinde sadece çişini yaptı cok yordu beni agladim sinirden sonra da caresiz bakışlarını görünce icim parçalandı kakasi normalmi sizce surekli de aglayinca meme veriyorum sakinliyor memede uyuyor bırakınca 5 dk uyaniyor ne iyi gelir sizce gaz damlasini kullanayim 31 günlük olduk bu arada..

Kızlar başınızdan geçmiştir diye sormak istedim. devlet memuru olanlara bir sorum olacak. Ögretmen oldugum için ve yaz dönemine denk geldiği için doğum iznim 32. Hafta başladı. Normalde doğumdan sonra 8 hafta izin var. Ama ya erken doğum olursa. Mesela 40. Hafta degilde 38. Hafta doğum olursa nasıl oluyor? Doğumdan sonra yine 8hafta izin mi oluyor ? Yoksa 8+2=10 hafta izinmi oluyor ?

10 hafta oluyor canım

Merhaba kızlar bızım dğn 40mız cıktı çok şükür hersey yolunda.
Bogaz öksuruk vardı bıraz dr gitmiştik aşı için aıle hekımımız baktı şükğr normal dedı sıcaktan annesı dedı. Ve burnunu temizlememı onerdı otri bebe markasıyla.
Onun dısında oglum toparlandı gıbi sankı buyuyor kerata. Ve önce muhakkak meme emmeyı ve mamayı cok doymadıgı için vermeyı bırakmadım. Hatta aptamil yerine öbur sefere bebelac gecıcez onuda denemek istiyorum. Ve bezde molfıx 2numara kullamıyoruz halen. Tek sıkıntımız arada bı çiş alt gaz cıkmadıgı surece huzursuz o kdr.
Artık saga uzun sure uyuyor. Gece bı kere kalkar bırde sabah 6 7 cıvarı. Bakalım asıl 40kından sonra herseyı ortaya cıkar dıyorlar. İnşallah bı sorun yasamayız. Bıraz evet iş güç gormekte zorlanıyorum. Uykusuzlukta cekıyorum ama alışmaya calısıyorum. Zorlanırsam annemı cagırıyorum. Onun dısında devıt3 devam edıyoruz. Bende ıyıyım şükür bı gobegım az kaldı 67 kıloyum 58le kalmıştım. Korse takamadım hiç sıcakta hıc gıtmedı. Derken ıdare ediyoruz bırde arada kimyon damlatıyorumnona kendımede rezene.

Benim bebe Bi göğsü tek emip yatıyor ne kadar yapsam da diğerini tutmuyor uyuyor göğsümde doymuyordur tek göğüsle büyük ihtimalle ama ne yapmam lazım sonradan sağıp mı versem yoksa Bi saat sonra kalkıyor diğerini veriyorm öyle mi devam etsem Doymadığı için de çok sık uyanıyor

Aynısını yaşıyoruz ama zaten ne kadar ugrassamda gazi çıkmıyor kendi çıkarırsa cikariyot

Ben bir emmede bi gogsu 2 saatt sonraki diğer emmede aynı memeyı ,sonraki emmede diğer memeyi,4.emme de de ıkıncı memeyi verıyorum,yanlısmı yapıorum, anca doluyo sanki 4 saatte fln

Ben bir emmede bi gogsu 2 saatt sonraki diğer emmede aynı memeyı ,sonraki emmede diğer memeyi,4.emme de de ıkıncı memeyi verıyorum,yanlısmı yapıorum, anca doluyo sanki 4 saatte fln
Valla bende hiç bilmiyorum iki kere vermek lazım aynı ğöğsü aslında tam boşaltamıyor ilk emerken çünkü benim göğüsler zaten orantısız yamuk yumuk büyüdü sağ göğüs aldı başını gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…