2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hayirli olsum canim saglicakla al.kucagina
Benim var di kese dışında kanama zamanla kayboldu çok şükür sorun yasamadim

ayyy sana cokkk dua ederim canim insaAllah duzelir. Buna da sukur tabi hastalik olmasin da
Evet evet kesinlikle . Benim bi arkadaşımın kızı 6 aylık ve 3 aydan beridir yemek yemiyor. Meme emmiyor mama yemiyor, 1 ayda 200 gr kilo almış düşün ve nedenini bulamıyorlar ... Allahım korusun, onların da yardimcisi olsun ya çok üzücü bi durumve kızcağız çare bulamıyor ... yine gazdı ağlamaydi kabizlikti huzursuzluktu bi şekilde geçip gidiyor en azından ...

Vallahi tek başınıza çok güzel çözmüşsünüz helal olsun ben ne yapacağımı şaşırıyorum kafam donuyor uykusuzluk yorgunluktan ki iki kişi var yanımda.. çok üzülüyorum öyle ağlayınca..

Sanki beni anlatmışsın benim kızımda aynı bebeği koklayamıyorum o varken beni böyle sevmiyosun benimle ilgilenmiuiyosun diyor uykularım kaçıyor üzülüyorum

Kızımın gözü capak tuttu kayinvalidem diyor ki gogsum büyükmüş çocuğun gözüne geldiği için olmuş ne saçma. Halbuki bebeklerde sık olan bişey suçlu çıkarmakta üstlerine yok
Gögüsün küçük olsa bekleyemiyorsun derdi takma sen boşver banada çocuk şişman olmasın zayıf olsun ben öyle seviyorum diyo bende he diyorum

Anne sütü disinda bi sabah bide yatarken mama veriyorum o kadar canım bu arada aşıda cok ağlamadı hic korkma yani
Mamayı neye gore verıyorsunuz doymadugınu nerden anlıyorsunuz anne sutuyke, benımki de sürekli aç gıbı davranıo ama gaz sancısı unutmak için mi memede duruyo ki die dusunuyorum, aclıktan mı ki

Mamayı neye gore verıyorsunuz doymadugınu nerden anlıyorsunuz anne sutuyke, benımki de sürekli aç gıbı davranıo ama gaz sancısı unutmak için mi memede duruyo ki die dusunuyorum, aclıktan mı ki
Canım gaz sancisindan saldiriyilar Benimki de öyle sürekli gazi varken meme istiyor bezinu 5 6kez kirletyorsa kilo da alıyorsa doyuyordur

Kız ben onun yüzünden ilk hafta sutum gelmiyor diye depresyona girdim yok onun oluk oluk akiyormus meğer ilk günler herkesin azmis
Benimde ilk çocukta görümcem diyordu ben bebeği emzirirken diğer göğsümden süt akıyordu üzülüyordum bende sütüm yok diye insanlar çok garip hatta kaynanam bebeğin göbeğine çok kurumuş diye zeytin yağı sürdürdü bana sonra göbeği düşmeyince kayınbabam annesinin sütü yok ondan düşmedi dedi koca adam utanmadı da o lafı söyledi bir aylık kontrolde baktık çocuk 2 kilo almış hepsine kapak oldu insanlar çok düşüncesiz kulağını kapatacaksın herkese en iyi bu takma

Kız ben onun yüzünden ilk hafta sutum gelmiyor diye depresyona girdim yok onun oluk oluk akiyormus meğer ilk günler herkesin azmis
Birde canım benim göğüsler çok büyük değil bizim bebişinde yüzünde bir kaç sivilce çıktı sütle geçen hormonlardandır diye düşünüyorum ben

Kızlar selam herkese. Farkettiğim birşeyi paylaşıcam acil durumlarda memeyi almamak için ağlayıp direnirken işime yaradı. Biraz tuhaf ama :) bebek ağlarken sizde kesintisiz bir şekilde aaaaaa veya eeeee diyin. Sesi duyunca susuyor :) bende bu arada memeyi veriyorum susuyoruz :

Ben 40 ı cikana kadar mama verme taraftariyim canım gosumdeki sut gozneekleri anca kendini bulur diye düşündüm mama verdigim zamanda uyuyabiliyorum o zaman sutumde çoğalıyor , aslinda sutumle doyar ama emince iyi uyumuyor yarı aç kaliyor gibi sanki o yuzden boyle devam edicem bi muddet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…