Trubaby sweet baby daily lotion var bende canım yüz vücut olması ç ok iyi içeriği temiz diye aldimArkadaşlar bebislerinizin vücudunu banyo sonrası ne ile nemlendiriyor sunuz, ozellkle boyun kol kıvrımı kısımlarını
Hayirli olsum canim saglicakla al.kucaginaKızlar meraba,8 haftalık hamileyim.
dün aksam ve bu sabah kahverenki akıntı gibi bişey geldi bu sabah hemen doktora gıttım.
kese dışında kanama olmuş cok onemlı deıl gelmeye devam etcek korkma dedi.
aranızda gebeyken bu sekılde kese dısında kanaması olupta iyileşen oldu mu?
ayyy sana cokkk dua ederim canim insaAllah duzelir. Buna da sukur tabi hastalik olmasin daAynen öyle. Ama diyorlar ki bebeği baştan sıkıntılı olan rahatlıyor, sıkıntılı olmayanın sıkıntısı başlıyormuş 3 aydan sonra
Evet evet kesinlikle . Benim bi arkadaşımın kızı 6 aylık ve 3 aydan beridir yemek yemiyor. Meme emmiyor mama yemiyor, 1 ayda 200 gr kilo almış düşün ve nedenini bulamıyorlar ... Allahım korusun, onların da yardimcisi olsun ya çok üzücü bi durumve kızcağız çare bulamıyor ... yine gazdı ağlamaydi kabizlikti huzursuzluktu bi şekilde geçip gidiyor en azından ...ayyy sana cokkk dua ederim canim insaAllah duzelir. Buna da sukur tabi hastalik olmasin da
Vallahi tek başınıza çok güzel çözmüşsünüz helal olsun ben ne yapacağımı şaşırıyorum kafam donuyor uykusuzluk yorgunluktan ki iki kişi var yanımda.. çok üzülüyorum öyle ağlayınca..Çok mucizevi şeyler uygulamıyorum aslında. Gaz problemi bizde de var ama artık bunu sorun olarak görmeyi bıraktık ve kabullendik. Tüm bebekler bu süreçten geçiyor ve gayet normal, 1,5 ay sonra azalacak diye kendimizi avutuyoruz.
Gaz için kendim bol kimyon tüketiyorum yemeklerde. Her yemeği yiyorum bu arada. Beslenmemden bazı ürünleri çıkarmayı denedim neredeyse hiçbir fark olmadı gazda.
Mam biberon kullanıyorum ki bence en önemli etken bu oldu gazı hafifletmekte. Evde bir sürü biberon var hediye vs geldi. Philips avent, nuk, tommy tippee vs vs. Hepsi de güya anti kolik. En çok mam ve doddie işe yaradı kızımda. Ciddi fark gördüm ben.
Mama verdiğimde novalac anti colique veriyorum. Muhtemelen türkiye de yoktur ama koliğe karşı muadil bir mama vardır ondan alabilirsiniz.
Biberon verirken hava yutmayacak şekilde dike yakın tutuyorum ve biberonun başlık kısmının hep mamayla dolu olmasına özen gösteriyorum yoksa hava yutuyorlar. Aynı şekilde biberonu tamamen bitirtmeyip dibini birkaç damla bırakıyorum çünkü onu içeceğim derken hava çekiyor çocuk.
Sabah sporunda gaz azaltıcı hareketler yaptırmaya çalışıyorum internetten bulabilirsiniz.
Probiyotik kullanıyorum. Akşam 5 damla biberonuna damlatıyorum.
Gündüz gözümün önümdeyken yüz üstü yatırıp sırtını ovalıyarak uyutuyorum ya da yüz üstü şekide gögüsüme alıyorum uyutuyorum. Yüz üstü daha rahat gaz çıkarıyorlar.
Ilık banyo yaptırıyorum akşam. O inanılmaz rahatlatıyor. Banyo sonrası da mustelanın masaj yağıyla tüm vücuduna masaj yapıyorum. Özellikle göbeğine ve ayaklarına bol bol masaj yapıyorum.
Çok sıkıntısı varsa bol bol kucak ve sarılma, öpüşmece koklaşmaca, biraz kucakta gezdirip konuşmaca :)
Bunları yapıyorum ama gaz sorunu yok mu? Var. Ama en azından elimden geldiğince rahatlatıyorum. Bazen uykusundan bağırarak ağlıyarak uyanıyor gazdan. Loş ortamda sakinleştirip tekrar yatırıyorum.
Sanki beni anlatmışsın benim kızımda aynı bebeği koklayamıyorum o varken beni böyle sevmiyosun benimle ilgilenmiuiyosun diyor uykularım kaçıyor üzülüyorumBenimkide ayni o kadar da cok istemistiki hemde kardeş ama yinede zorlaniyor, cok haşin seviyor, hem zarar vermek istemiyor ama hemde kıskanıyor. Birde bana annem ablam kardesim yardim ediyor, mutlaka evde biri surekli onunla ilgileniyor ama yinede yetmiyor ve bana az ilgi gösteriyorsunuz diyorcidden çok zorlanıyorum bazen psikolojik olarakta ama bi sekilde bu duruma alışıp kabullenmesi lazım artık napalm cocuklarin araları az olsa ayrı dert cok olsa ayrı dert, her türlü zor
bu insanlar niye böyle boş hay Allah ımKızımın gözü capak tuttu kayinvalidem diyor ki gogsum büyükmüş çocuğun gözüne geldiği için olmuş ne saçma. Halbuki bebeklerde sık olan bişey suçlu çıkarmakta üstlerine yok
Gögüsün küçük olsa bekleyemiyorsun derdiKızımın gözü capak tuttu kayinvalidem diyor ki gogsum büyükmüş çocuğun gözüne geldiği için olmuş ne saçma. Halbuki bebeklerde sık olan bişey suçlu çıkarmakta üstlerine yok
Anne sütü disinda bi sabah bide yatarken mama veriyorum o kadar canımSadece anne sütüyle mi besliyorsn iyi almış bence canım bizimde aşımız hafta sonuna denk geliyor pazartesiyi beklicez☺
Öyle Bende cidden ilk öyle sandim meğer alakası yokmuşbu insanlar niye böyle boş hay Allah ım
Mamayı neye gore verıyorsunuz doymadugınu nerden anlıyorsunuz anne sutuyke, benımki de sürekli aç gıbı davranıo ama gaz sancısı unutmak için mi memede duruyo ki die dusunuyorum, aclıktan mı kiAnne sütü disinda bi sabah bide yatarken mama veriyorum o kadar canımbu arada aşıda cok ağlamadı hic korkma yani
Kız ben onun yüzünden ilk hafta sutum gelmiyor diye depresyona girdim yok onun oluk oluk akiyormus meğer ilk günler herkesin azmisGögüsün küçük olsa bekleyemiyorsun derditakma sen boşver banada çocuk şişman olmasın zayıf olsun ben öyle seviyorum diyo bende he diyorum
Benım bebegımın yuzunde de sivilce var, ona da meme degıyo die oluyobez koy dedıler :))Öyle Bende cidden ilk öyle sandim meğer alakası yokmuş
Canım gaz sancisindan saldiriyilar Benimki de öyle sürekli gazi varken meme istiyor bezinu 5 6kez kirletyorsa kilo da alıyorsa doyuyordurMamayı neye gore verıyorsunuz doymadugınu nerden anlıyorsunuz anne sutuyke, benımki de sürekli aç gıbı davranıo ama gaz sancısı unutmak için mi memede duruyo ki die dusunuyorum, aclıktan mı ki
Benimde ilk çocukta görümcem diyordu ben bebeği emzirirken diğer göğsümden süt akıyordu üzülüyordum bende sütüm yok diye insanlar çok garip hatta kaynanam bebeğin göbeğine çok kurumuş diye zeytin yağı sürdürdü bana sonra göbeği düşmeyince kayınbabam annesinin sütü yok ondan düşmedi dedi koca adam utanmadı da o lafı söyledi bir aylık kontrolde baktık çocuk 2 kilo almış hepsine kapak oldu insanlar çok düşüncesiz kulağını kapatacaksın herkese en iyi bu takmaKız ben onun yüzünden ilk hafta sutum gelmiyor diye depresyona girdim yok onun oluk oluk akiyormus meğer ilk günler herkesin azmis
Birde canım benim göğüsler çok büyük değil bizim bebişinde yüzünde bir kaç sivilce çıktı sütle geçen hormonlardandır diye düşünüyorum benKız ben onun yüzünden ilk hafta sutum gelmiyor diye depresyona girdim yok onun oluk oluk akiyormus meğer ilk günler herkesin azmis
Bugun sabah 8 den aksam 8 e kadar zerre uyumadı . Sürekli memede durmak istedi, yatagına kpydugum an basıyo yaygarayı . Kitledi beni resmen.Canım gaz sancisindan saldiriyilar Benimki de öyle sürekli gazi varken meme istiyor bezinu 5 6kez kirletyorsa kilo da alıyorsa doyuyordur
Ben 40 ı cikana kadar mama verme taraftariyim canım gosumdeki sut gozneekleri anca kendini bulur diye düşündüm mama verdigim zamanda uyuyabiliyorum o zaman sutumde çoğalıyor , aslinda sutumle doyar ama emince iyi uyumuyor yarı aç kaliyor gibi sanki o yuzden boyle devam edicem bi muddetMamayı neye gore verıyorsunuz doymadugınu nerden anlıyorsunuz anne sutuyke, benımki de sürekli aç gıbı davranıo ama gaz sancısı unutmak için mi memede duruyo ki die dusunuyorum, aclıktan mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?