2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hahaha çok iyimiş, öyle bagırılmsz bole bagırılır dıyosun:)))

Sanki beni anlatmışsın benim kızımda aynı bebeği koklayamıyorum o varken beni böyle sevmiyosun benimle ilgilenmiuiyosun diyor uykularım kaçıyor üzülüyorum

Bide cogu zaman kıskandığını yada üzüldüğünü belli etmemeye calisiyor onları düşündükçe üzülüyorum, zaten duygusal bir insanim ağlıyorum bazen tutamıyorum kendimi, cidden çok zor

Hiç moral bozmayın 23 gün daha çok erken. Ben 40 ına kadar neredeyse boşa kürek çektim. Özellikle 5. Hafta atağını dibine kadar yaşdık. Sonra her gün biraz daha adapte oldu. Ama elbette bazı günler daha zor geçiyor. Mesela 23:30 da gece uykusuna yattı ama şu an arada gözünü açıp bana bakıyor. Normalde deliksiz uyurdu arada böyle nispeten daha zor günler oluyor :) önümüzde 8. Hafta atağı var. Umarım kolay atlatırız :)

Kızımın gözü capak tuttu kayinvalidem diyor ki gogsum büyükmüş çocuğun gözüne geldiği için olmuş ne saçma. Halbuki bebeklerde sık olan bişey suçlu çıkarmakta üstlerine yok

Illaki bi suç bulmaları gerekir Çayın dem suyunu pamuğa batırıp silebilirsin iyi gelir.

Atakları programdan mi takip ediyorsun

Aynı şekilde çok yüksek sesle kulağına doğru şşşşşşşş sesi de işe yarıyor :) bir de ağlama krizine girdiğinde sağa sola değil de koltuk altlarından tutup yukarı aşağıya sallamak da susturuyor sakinleşiyor :)

Atakları programdan mi takip ediyorsun
Beni doktor bilgilendiriyor aylık kontrolde ama 7 hazirana göre hesaplıyor atak haftalarını tahmini doğum tarihim 7 si olduğundan yani 41 haftanın sonuna göre. Ama aynı zamanda harika haftalar diye bir uygulama var o da birebir doktorun söylediği tarihlerle tutuyor. Zaten tahmini doğum tarihiyle giriş yapıyorsun uygulamaya. Ordan da okuyorum ne gibi gelişmeler gösterecek vs gibi.

:) daha bilmediğimiz ne sırları vardır acaba :)) koltuk altından tutup Zıplatır gibi mi yani?

Bu 8. Hafta atağı aşının olduğu haftaya denk gelecek sanırım onunla ilişkilidir. Doktorumuz her zaman ateş yapmaz ama bela bi aşıdır dedi. Mutlak surette biraz dengeleri kaydırır dedi. Rahat ve hazır ol geçici bi dönem dedi. Ben biraz gözümde büyütüyorum sanırım.

Uzun uzun yazmissin..sagol canim. İlk kizim cok memeciydi. Emzik almadi ama. bu kizim da basta almayacak gibi oldu sonra aldi. Ablasindan kalan bir suru marka emzigimiz var yepyeni. bu forumda birisi soylemisti. mamajoo marka tavsiye etmislerdi. Onu tuttu kizim.

Bizimki daha 45 gunluk ama emmesi baya azaldi. 3 saatte bir 10 dk emiyor. Sonra agliyor zorlarsam. Memede durmak istemiyor. Ben raziydim emzik gibi kullanmasina beni. Dusuk kilolu dogdu..belki surekli emerse kilo cok alir diyordum. Ama zorla da olmuyor. Bir seferse Tek meme yetiyor. Oburunu teklif ediyorum asla agzini acmiyor. Ama doyduktan sonra emzigini verince seviniyor.

Kizlar inek sutu icemiyorum gaz olur diye babam keci sutu bulmus getirmis icmem icin. O da gaz yapar mi cok bi yorum bulamadim. Emziren annelerde gaz yapar mi acaba?

Canim icim'in laktozsuz sutu var. Bana hastanede ara ogun olarak ondan vermislerdi. Artık hep ondan alip içiyorum ben

Bu atak haftssı hesabı dogumtarihine gore mi hesaplanıyoe yoksa dogması gerekentarihe goremi . İnt de dogması gereken tarihe yani 40, haftays gore hesaplanıyor diye okumustum, bilginiz varmı, biz 37+2 de dogduk cunku 3 hagta farkedıyo

Evet ya ben de 1 saattir onu arastiriyorum. 37+0 da dogduk biz. 3 hafta fark ediyor. Bu hafta zorlu gecti benim icin. InsaAllah haftaya degildir atak haftasi

Evet ya ben de 1 saattir onu arastiriyorum. 37+0 da dogduk biz. 3 hafta fark ediyor. Bu hafta zorlu gecti benim icin. InsaAllah haftaya degildir atak haftasi
Senle bizim beklenen dogum tarihimiz 29 hazırandı demi . Ikımızde 37 de dogurmusuz . Senın erken olmasınınsebebı neydi kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…