2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
:) daha bilmediğimiz ne sırları vardır acaba :)) koltuk altından tutup Zıplatır gibi mi yani?
Evet canım hoplatır gibi yüzü sana dönük şekilde yukarı aşağı sallamak bir de fotosunu attığım şekilde tutarak sağa sola sallamak krizlerde yardımcı oluyor bize :)

Biz 2. Ay aşımızı 3 gün önce olduk. 2. Aydan 10 gün erken oldu ama yurtdışı seyahatimiz var eşimin işi dolayısıyla gittiğimizden biraz da uzun kalıcaz gitmeden yapılsın istedi doktorumuz 1,5 aylıktan itibaren yapabiliriz demişti. Bizim zor geçmedi çok şükür. Biraz ateş yaptı ama doktor 38,5 ten itibaren ateş düşürücü verin demişti bizim 38,1 oldu ateş maksimum o da birkaç saat. Genel olarak ilk gün ateşi 37,5 civarlarında seyretti. İlaç vermedik hiç. Uykusu da bozulmadı. İlk gün çok hafif iştah kaybı oldu o da emmede değil biberon almayı pek istemedi ama 10-12 saate o da düzeldi.

Atakları nereden takip ediyorsunuz? Gaz sancılarıda çok zormuş ağlamaktan yoruluyor yavrum.. Allah yardımcımız olsun hepimizin..

Senle bizim beklenen dogum tarihimiz 29 hazırandı demi . Ikımızde 37 de dogurmusuz . Senın erken olmasınınsebebı neydi kaçırmışım
Canim benim erken dogum riskim vardi 30 haftalikken bebek asagi dusmustu hatirlar misin bilmiyorum. Cok sukur37 ye kadar geldik bi kotu haber aldim. Haberi alir almaz 20 dakika sonra suyum kanamam ve sancim bi anda geldi. Tabi cok siddetli sanci nasil ilk basta oyle oldu bilmiyorum. Genelde yavasca artar sanciyi diyorlar. Ben zatwn planli sezaryen diye anlasmistim doktorumla. Gittim sezaryeni olup ciktim. Tabi gidisim efsaneydi. Ev terligi pijamalarla

canım düzenini harika oturtmuşsun bizim de yavaştan bi düzen oluşuyor sanki. Doktorun özel aşılarla ilgili bir şey diyor mu? Yurtdışında buna bakış açısı nasıl?

Kız ben onun yüzünden ilk hafta sutum gelmiyor diye depresyona girdim yok onun oluk oluk akiyormus meğer ilk günler herkesin azmis
Benim kaynanında göğüslerinden akıyormuş banada öyle diyor ama takmıyorum sıkma canını az olsun öz olsun sağlıklı olsun başkasının lafına bakarsan yolumuzu bulamayız

Atakları nereden takip ediyorsunuz? Gaz sancılarıda çok zormuş ağlamaktan yoruluyor yavrum.. Allah yardımcımız olsun hepimizin..
Beni doktorum bilgilendiriyor ama harika haftalar diye bir uygulama var ordan takip edebilirsiniz atakları :)

canım düzenini harika oturtmuşsun bizim de yavaştan bi düzen oluşuyor sanki. Doktorun özel aşılarla ilgili bir şey diyor mu? Yurtdışında buna bakış açısı nasıl?
Canım teşekkürler çok şükür biraz rahatladık artık türkiye deki aşıları hiç bilmediğim için kıyas yapamıyorum kuzum ama türkiye den farklı olarak ilk 45 gün hiçbir şekilde aşı yapılmıyor burda. 45 günden sonra aşılarını yaptırabiliyorsun iki aşı birden oluyor bacaklardan. Genelde 2. Ay kontrolünde oluyor bu aşıları. Biz seyahat edeceğiz diye 49 günlükken aldı bizi. 4. Ayda tekrar aşıları var. Ama türkiye ye göre daha az aşı var sanıyorum.

MadamMaria japon88 bebekler memeyi alıyormu ? Biberonu bıraktınızmı yoksa ikisinede alıştılarmı ? Ben enjektörle besliyorum hala biberın çok kolay olurdu aslında ama korkuyorum memeyi bırakır diyor dr ısrarla

Kızlar humana steel tea ve humana kimyonlu rezeneyi gunde kaç kaşık tüketıyorsunuz yada kaç bardak ( her bardaga kaç kaşık)

Gercekden 2 kilo mu almış

Kizlar bebeginize daha az gaz yapan aptamil bumuydu

Eklentiler

• Screenshot_20200723-180438_Samsung Internet.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar kimyon nasıl veriliyor bebeğe bugün çok gazlı bebişim ağlamaktan helak oldu ne yaptıysak olmadı kimyonu duymuştum ama nasıl ne şekilde veriliyor bilmiyorum..

Gercekden 2 kilo mu almış
Sürekli memedeydi ama tuvalete bile gidemiyordum ilk bebeğim iyi kilo alıyordu bu 750 gram almış bu gün gittik aşıya bebekten bebeğe de değişiyor galiba bu kilo alım işi Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine kilo falan önemli değil ama psikolojik olarak sıkıntılı olduğum bir zamandı ilk bebeğimi kucağıma aldığım zamanlar daha çok etkiliyordu beni milletin sözleri

Bu arada sütü ve kalitesini artırmak için ebenin tavsiyeleri pekmez sulandırıp bir iki damla limon damlatıp iç , tahin, haşlanmış mısır,beyaz dut ye dedi belki işinize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…