Biz 2. Ay aşımızı 3 gün önce olduk. 2. Aydan 10 gün erken oldu ama yurtdışı seyahatimiz var eşimin işi dolayısıyla gittiğimizden biraz da uzun kalıcaz gitmeden yapılsın istedi doktorumuz 1,5 aylıktan itibaren yapabiliriz demişti. Bizim zor geçmedi çok şükür. Biraz ateş yaptı ama doktor 38,5 ten itibaren ateş düşürücü verin demişti bizim 38,1 oldu ateş maksimum o da birkaç saat. Genel olarak ilk gün ateşi 37,5 civarlarında seyretti. İlaç vermedik hiç. Uykusu da bozulmadı. İlk gün çok hafif iştah kaybı oldu o da emmede değil biberon almayı pek istemedi ama 10-12 saate o da düzeldi.Bu 8. Hafta atağı aşının olduğu haftaya denk gelecek sanırım onunla ilişkilidir. Doktorumuz her zaman ateş yapmaz ama bela bi aşıdır dedi. Mutlak surette biraz dengeleri kaydırır dedi. Rahat ve hazır ol geçici bi dönem dedi. Ben biraz gözümde büyütüyorum sanırım.
Atakları nereden takip ediyorsunuz? Gaz sancılarıda çok zormuş ağlamaktan yoruluyor yavrum.. Allah yardımcımız olsun hepimizin..Hiç moral bozmayın 23 gün daha çok erken. Ben 40 ına kadar neredeyse boşa kürek çektim. Özellikle 5. Hafta atağını dibine kadar yaşdık. Sonra her gün biraz daha adapte oldu. Ama elbette bazı günler daha zor geçiyor. Mesela 23:30 da gece uykusuna yattı ama şu an arada gözünü açıp bana bakıyor. Normalde deliksiz uyurdu arada böyle nispeten daha zor günler oluyor :) önümüzde 8. Hafta atağı var. Umarım kolay atlatırız :)
Canim benim erken dogum riskim vardi 30 haftalikken bebek asagi dusmustu hatirlar misin bilmiyorum. Cok sukur37 ye kadar geldik bi kotu haber aldim. Haberi alir almaz 20 dakika sonra suyum kanamam ve sancim bi anda geldi. Tabi cok siddetli sanci nasil ilk basta oyle oldu bilmiyorum. Genelde yavasca artar sanciyi diyorlar. Ben zatwn planli sezaryen diye anlasmistim doktorumla. Gittim sezaryeni olup ciktim. Tabi gidisim efsaneydi. Ev terligi pijamalarlaSenle bizim beklenen dogum tarihimiz 29 hazırandı demi . Ikımızde 37 de dogurmusuz . Senın erken olmasınınsebebı neydi kaçırmışım
canım düzenini harika oturtmuşsun bizim de yavaştan bi düzen oluşuyor sanki. Doktorun özel aşılarla ilgili bir şey diyor mu? Yurtdışında buna bakış açısı nasıl?Biz 2. Ay aşımızı 3 gün önce olduk. 2. Aydan 10 gün erken oldu ama yurtdışı seyahatimiz var eşimin işi dolayısıyla gittiğimizden biraz da uzun kalıcaz gitmeden yapılsın istedi doktorumuz 1,5 aylıktan itibaren yapabiliriz demişti. Bizim zor geçmedi çok şükür. Biraz ateş yaptı ama doktor 38,5 ten itibaren ateş düşürücü verin demişti bizim 38,1 oldu ateş maksimum o da birkaç saat. Genel olarak ilk gün ateşi 37,5 civarlarında seyretti. İlaç vermedik hiç. Uykusu da bozulmadı. İlk gün çok hafif iştah kaybı oldu o da emmede değil biberon almayı pek istemedi ama 10-12 saate o da düzeldi.
Bize bakmadılarKalca ultrasonunda bobreklerede bakılıyor evet hem kalca hem bobrek bakılıyır
Benim kaynanında göğüslerinden akıyormuş banada öyle diyor ama takmıyorum sıkma canını az olsun öz olsun sağlıklı olsun başkasının lafına bakarsan yolumuzu bulamayızKız ben onun yüzünden ilk hafta sutum gelmiyor diye depresyona girdim yok onun oluk oluk akiyormus meğer ilk günler herkesin azmis
Bakmıslardır canım ,emınmısınBize bakmadılar
Beni doktorum bilgilendiriyorAtakları nereden takip ediyorsunuz? Gaz sancılarıda çok zormuş ağlamaktan yoruluyor yavrum.. Allah yardımcımız olsun hepimizin..
Canım teşekkürler çok şükür biraz rahatladık artıkcanım düzenini harika oturtmuşsun bizim de yavaştan bi düzen oluşuyor sanki. Doktorun özel aşılarla ilgili bir şey diyor mu? Yurtdışında buna bakış açısı nasıl?
Steel tea 2 tatlı kaşığı atıyorumKızlar humana steel tea ve humana kimyonlu rezeneyi gunde kaç kaşık tüketıyorsunuz yada kaç bardak ( her bardaga kaç kaşık)
Gercekden 2 kilo mu almışBenimde ilk çocukta görümcem diyordu ben bebeği emzirirken diğer göğsümden süt akıyordu üzülüyordum bende sütüm yok diye insanlar çok garip hatta kaynanam bebeğin göbeğine çok kurumuş diye zeytin yağı sürdürdü bana sonra göbeği düşmeyince kayınbabam annesinin sütü yok ondan düşmedi dedi koca adam utanmadı da o lafı söyledi bir aylık kontrolde baktık çocuk 2 kilo almış hepsine kapak oldu insanlar çok düşüncesiz kulağını kapatacaksın herkese en iyi bu takma
Steel tea 1 bardak içiyorum 2 tatlı kaşığı koyuyorum . Fazlası çok süt yaoiyor ve aciyor göğüslerim . 1 bardakda rezene ama sallama çay içiyorum .Kızlar humana steel tea ve humana kimyonlu rezeneyi gunde kaç kaşık tüketıyorsunuz yada kaç bardak ( her bardaga kaç kaşık)
Ben baya cok içıyomysum, fazlası zarar mı acaba,sütüm anca oluyoSteel tea 1 bardak içiyorum 2 tatlı kaşığı koyuyorum . Fazlası çok süt yaoiyor ve aciyor göğüslerim . 1 bardakda rezene ama sallama çay içiyorum .
Sürekli memedeydi ama tuvalete bile gidemiyordum ilk bebeğim iyi kilo alıyordu bu 750 gram almış bu gün gittik aşıya bebekten bebeğe de değişiyor galiba bu kilo alım işi Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine kilo falan önemli değil ama psikolojik olarak sıkıntılı olduğum bir zamandı ilk bebeğimi kucağıma aldığım zamanlar daha çok etkiliyordu beni milletin sözleriGercekden 2 kilo mu almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?