2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben yarım atlet aldım çok rahat oluyor Hafif baya

Kızlar rota virusu aşısı yaltiracakmisiniz yada yaptiran varmi içinizde, bize yaptirin diyorlarda
Ben de bunu araatırıyodum, 2.ay aşısıyla borlıkte mı yapılıyor , ben yaptırmayı dusunuyorum, saglık ocagına bilgi mi verıcez ıstedıgımızı onceden?

Eklentiler

• IMG_20200804_001104.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 42
canim benimde öyle uykuya zor daliyor biz beşiğinde salliyoruz bide anne karnindaki seslerden aciyoruz emzik de vermeye calisiyorum tabi birakiyo tutmuyo bi kac denemeden sonra tutuyo öyle dalıyor uykuya

Ar
Sütün akması meme yapısıyla ilgili canım akıp kıyafetlerini ıslatmıyor diye sütün yok sanma bebek emdiğinde yutkunuyorsa vardır sütün merak etme
Artık çekerken boş çekiyor çoğu kez göğüslerim de küçüldü zaten bende anlıyorum artık sütümün gittikçe azaldığını

Sürekli Bi mide bulantısı var bende kahvaltı yemek hiç bişey yiyemiyorum ağzıma bi lokma alıyorum oda midem bulanıyor hemen moralim bozuluyor hep böyle olunca da ister istemez sütte azaldı

Ben de bunu araatırıyodum, 2.ay aşısıyla borlıkte mı yapılıyor , ben yaptırmayı dusunuyorum, saglık ocagına bilgi mi verıcez ıstedıgımızı onceden?
Canim ben cok arastirdim normalde 6.haftadan 15.haftaya kadar ilk dozunu yaptırmak gerekiyormus ben 3.ayda.yaptircam devletin aşısı yok o ayda diger dozunu da 5.ayda yaptircam. Bizim saglik ocagindaki hemşire ben yaptırırim ama kabul ediyorum diye kağıt mi ne getrmemiz lazimmis çocuk doktoru ile görüs dedi önce

2.ay aşısıyla bırlıkte agır mı olur dıyosun

pek sayılmaz. Tek başınalık çok yıprattı beni. 7/24 sadece oğlan ve ben.

Sutyensiz duramam ben. 2. Bebegim ve artik sarkmadan dolayi altlari pisik oluyor aksi halde

Kızlar rota virusu aşısı yaltiracakmisiniz yada yaptiran varmi içinizde, bize yaptirin diyorlarda
Menenjitleri(2 tip icin de) ve rota virusu yaptiricam..buyuk kizim icin da yaptirmistim..bizim butun arkadaslarimiz yaptırdı cocuklarina. Butcesi olanin yaptirmaisni onerdi hepimizin doktorlari..hele de simdi pandemi donemi. En iyisi yaptirmak

Rota ve menenjit asilari ücretli oluyor..eczaneden alip oyle gidiyorsunuz saglik ocagina..biz hastanede yaptiricaz mesela. Ozel hastanede ellerinde oluyor..tabi ucretini aliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…