Ben yarım atlet aldım çok rahat oluyor Hafif bayaEvde nasıl geziyorsunuz? Ben hiçbir şey takmayınca heryanım süt oluyor. Kapak takıyordum onların durması içinde sütyen lazım oluyor bunaltıyor. Göğüs pedi kullandım bayram süresince onda ise hergün değiştirmek lazımsiz napıyorsunuz
Çok teşekkür ederimYarın bende yazayım. Bende ilkokul öğretmeniyim. Ücretsiz izne çıkacağım bebeklerim ikiz. Ekim sonu raporum bitiyor. Bu gidişle okullar geri kapanacak. İdari izin halimiz devam edecek gibi geliyor.
Ben de bunu araatırıyodum, 2.ay aşısıyla borlıkte mı yapılıyor , ben yaptırmayı dusunuyorum, saglık ocagına bilgi mi verıcez ıstedıgımızı onceden?Kızlar rota virusu aşısı yaltiracakmisiniz yada yaptiran varmi içinizde, bize yaptirin diyorlarda
Canım bi sor yarın bence , düşünürsen sonradandayapılıyo galıba,illa 2. Ay aşısıyla bırlıkte olmayabılıo sanırımBizim aşı yarın ama o aşı hakkında bieşy demediler canım
canim benimde öyle uykuya zor daliyor biz beşiğinde salliyoruz bide anne karnindaki seslerden aciyoruz emzik de vermeye calisiyorum tabi birakiyo tutmuyo bi kac denemeden sonra tutuyo öyle dalıyor uykuyaKizlar 3 gundur sakiniz gazdan dolayi ama uyku sorunu yasiyoruz resmen.Sabahtan beri odadan cikamadim uyutmak icin ugrasip duruyorum. Sebep ne bilmiyorum ama tam uyudu diyorum yine gozlerini aciyor. Uyanik kalsin diyeceksiniz ama huzursuz aglamkli. Hala bile derin dalamadi. Sorun ne bilmiyorum gazi da yok su an ama yine uyanip geri uyuyor surekli . Bu durumda ne yapiyorsunuz yasayanlar
Artık çekerken boş çekiyor çoğu kez göğüslerim de küçüldü zaten bende anlıyorum artık sütümün gittikçe azaldığınıSütün akması meme yapısıyla ilgili canım akıp kıyafetlerini ıslatmıyor diye sütün yok sanma bebek emdiğinde yutkunuyorsa vardır sütün merak etme
Sürekli Bi mide bulantısı var bende kahvaltı yemek hiç bişey yiyemiyorum ağzıma bi lokma alıyorum oda midem bulanıyor hemen moralim bozuluyor hep böyle olunca da ister istemez sütte azaldıbende bu durumdayım sebepsiz ağlıyor sürekli genelde çözümü memeye dayamakta buluyorum.
Aslında joker yada ebebebkte banyo dereceleri var.üzerinde ideal,çok sıcak vs yazıyor.ben ona göre ısıtıyorum suyu.
Nedem yemek yiyemiyosunben hergün 3 lt kesin su içiyorum.komposto helva rezene kesin. Sabahları süt sağıyorum tekdad dolsun diye.bazen akşama yetmiyoe süt onu Bırakcam sanırım.yemeden olmuyor maalesef
bende sırılsıklam oluyorum genelde terli halde verdiğim çok oldu.bence biberon kullanıyorsan ondan olabilir.
Ayneeeeen. Eski ben değilim.çoğunlukla paspal saçlar toplu takı toka yok. Bende anlamıyorum süslenip püslenip çıkıyorlar yaaa
Örnek bir dilekçe hazırlarsan ekside twitterda filan yayalım yapabilirsek
Yok canım karışım içiyordum başka öğütülmüş mü kullanıyorsnuz aktarlardan mı alıyorsunuzcanim rezene iciyormusunuz rezene cok güzel süt yapıyor
Canim ben cok arastirdim normalde 6.haftadan 15.haftaya kadar ilk dozunu yaptırmak gerekiyormus ben 3.ayda.yaptircam devletin aşısı yok o ayda diger dozunu da 5.ayda yaptircam. Bizim saglik ocagindaki hemşire ben yaptırırim ama kabul ediyorum diye kağıt mi ne getrmemiz lazimmis çocuk doktoru ile görüs dedi önceBen de bunu araatırıyodum, 2.ay aşısıyla borlıkte mı yapılıyor , ben yaptırmayı dusunuyorum, saglık ocagına bilgi mi verıcez ıstedıgımızı onceden?
2.ay aşısıyla bırlıkte agır mı olur dıyosunCanim ben cok arastirdim normalde 6.haftadan 15.haftaya kadar ilk dozunu yaptırmak gerekiyormus ben 3.ayda.yaptircam devletin aşısı yok o ayda diger dozunu da 5.ayda yaptircam. Bizim saglik ocagindaki hemşire ben yaptırırim ama kabul ediyorum diye kağıt mi ne getrmemiz lazimmis çocuk doktoru ile görüs dedi önce
Benim bugün 2. AdeKirki cikip hala kanamasi yogun olan var mi
YaaBasindan beri yazdiklarini takip ettigim birisin canim ve zihnimde hep cok guclu bir kadin diye yer etmissin. Yorgunluktan boyle olman normal hepimiz ayniyiz ama bence sen cok cabuk toparlanirsin bebegin cok sansli
Aminnn canımYalnız değilsin yorgunluk uykusuzluk hiç kolay şeyler değil.. insanın sinirleri yıpranıyor.. Allah hepimize kolaylıklar bi ferahlık versin..
Aynen omuzlarım titriyor uzun sürünce gaz işleriBenimde aynı şekilde ya birde benim oğlan iyice ağırlaştı çok zorlanıyorum
Yazmaya çalışmışımda becerememişim önceki cevapta. Benim adet başladı BugünKirki cikip hala kanamasi yogun olan var mi
pek sayılmaz. Tek başınalık çok yıprattı beni. 7/24 sadece oğlan ve ben.Neden diye bile sormaya lüzum yok canım hakkındırbikac hafta önce bebek yine ağlama atagindayken ilgilendim ilgilendim enn sonunda uyudu. O uyuyunca bu defa ben 'anneeee, annemi istiyorummmm' diye ağlamaya başladım ya zaten avrupada falan 'anneye annelik etmek' diye bi kavram var, sırf bu işte çalışan kadınlar ya da devlet gorevlileri var çünkü gerçekten ihtiyacımız var ilgilenilmeye. .. şimdi iyi misin bari ?
Evde nasıl geziyorsunuz? Ben hiçbir şey takmayınca heryanım süt oluyor. Kapak takıyordum onların durması içinde sütyen lazım oluyor bunaltıyor. Göğüs pedi kullandım bayram süresince onda ise hergün değiştirmek lazımsiz napıyorsunuz
Bebeklerınızı kac derece su ile yıkıyorsunuz , bana 37 çok sıcak gelıyo
Menenjitleri(2 tip icin de) ve rota virusu yaptiricam..buyuk kizim icin da yaptirmistim..bizim butun arkadaslarimiz yaptırdı cocuklarina. Butcesi olanin yaptirmaisni onerdi hepimizin doktorlari..hele de simdi pandemi donemi. En iyisi yaptirmakKızlar rota virusu aşısı yaltiracakmisiniz yada yaptiran varmi içinizde, bize yaptirin diyorlarda
Rota ve menenjit asilari ücretli oluyor..eczaneden alip oyle gidiyorsunuz saglik ocagina..biz hastanede yaptiricaz mesela. Ozel hastanede ellerinde oluyor..tabi ucretini aliyorlar.Ben de bunu araatırıyodum, 2.ay aşısıyla borlıkte mı yapılıyor , ben yaptırmayı dusunuyorum, saglık ocagına bilgi mi verıcez ıstedıgımızı onceden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?