Nobet usulu calisan kurumlarda ole degl maalesef ..keske ole olsa
Var canım ben okudum ama işçi kanununda yazıyor işçi annelere var yani bu kadar haksızlık işte işçi anne memur anne ayrımı var ne yazık ki
Bana bunu söylediler bebek görünmüyo dediler aynı gün iş yoğunluğundan gidemedim ertesi gün sabahtan randevu aldım gittim içim rahat etti keşke siz de hemen gidip baktırsaydınız inşallah hicbir sıkıntı yokturGünaydın hanımlar sabahı yoğun bulantı ve sonuç kusma ardından bir süre rahatlama yaşadım sizlere sorum olacak ben buraya yazmıştım en son 6+3 te sadece karından kese gorundu bende yarın gidicem 7+5 te sizce boş gebelik olsa mide bulantısı kusma bunlar olur muydu göğüs hassasiyeti
Ben biraz büyüsün dedim bir de iki haftadır o kadar yoğun ki mide bulan tim ve kusmam fırsatım olmadi açıkçası sevindim sizin adınıza bende yarın gidicem zaten bir de her ihtimal de 7 ve 8. Haftasını bekliyorlarBana bunu söylediler bebek görünmüyo dediler aynı gün iş yoğunluğundan gidemedim ertesi gün sabahtan randevu aldım gittim içim rahat etti keşke siz de hemen gidip baktırsaydınız inşallah hicbir sıkıntı yoktur
Benim o konuda bilgim yok canım ama bazılarının olabiliyormuş bebek sonradan gözüküyor boş gebelik değildir içini ferah tut inşallahGünaydın hanımlar sabahı yoğun bulantı ve sonuç kusma ardından bir süre rahatlama yaşadım sizlere sorum olacak ben buraya yazmıştım en son 6+3 te sadece karından kese gorundu bende yarın gidicem 7+5 te sizce boş gebelik olsa mide bulantısı kusma bunlar olur muydu göğüs hassasiyeti
Ben de gecen cumartesi gittim bebegi gorduk cok sukur ve bulantilarim gecen hafta basladi. Kuyruk sokumunda da agrim cok fazla. Doktor bana bunlari asla sıkınti etme cunku bunlar bebeginin saglikli oldugunun isareti dedi. Yani insaAllah sen de gorursun ve kalbini duyarsin. Tabi bazilarinda hic bulanti olmuyor o bunyeyle alakaliGünaydın hanımlar sabahı yoğun bulantı ve sonuç kusma ardından bir süre rahatlama yaşadım sizlere sorum olacak ben buraya yazmıştım en son 6+3 te sadece karından kese gorundu bende yarın gidicem 7+5 te sizce boş gebelik olsa mide bulantısı kusma bunlar olur muydu göğüs hassasiyeti
Sag tarag genelde erkek diyorlar ama ben henuz nerde oldugunu bilmiyorumMerhaba kızlar bu ikinci hamileligim kızım hep solumdaydı bu hep sagımda cinsiyet ile alakası varmıdır
Benim soldaki erkekti, çok alakası olmayabilir :)Merhaba kızlar bu ikinci hamileligim kızım hep solumdaydı bu hep sagımda cinsiyet ile alakası varmıdır
İnşallah cnmBen de gecen cumartesi gittim bebegi gorduk cok sukur ve bulantilarim gecen hafta basladi. Kuyruk sokumunda da agrim cok fazla. Doktor bana bunlari asla sıkınti etme cunku bunlar bebeginin saglikli oldugunun isareti dedi. Yani insaAllah sen de gorursun ve kalbini duyarsin. Tabi bazilarinda hic bulanti olmuyor o bunyeyle alakali
Aynen benmde kizim sagdaydi.Benim soldaki erkekti, çok alakası olmayabilir :)
Daha onceki hamilelgmde ozel bi bankada calisiyordum ve orda hamile hak ve izinlerm daha fazla gozetiliyordu gercekten.simdi bi cok sey kisisel amirin mudurun insiyatifinde.esitlik ne arar
Merhaba bazı kurumsal firmalarda toplantıda bile olsanız uyarıp çukarıyorlar saati dolan elemanı. Maalesef bizim ülkemizde eşit şartlardaymılşız görünüp eşit değiliz aslında.
Doktorum beni 15 günde bir çağırıyor ultrason la haftasına boyuna bakıyor.Kızlar kalp atımından sonra bidakı kontrole kaç gun sonra gittiniz /gıtceksınız ,o komtrolde nelere bakılıyor ?
15 gün çok erken değil mi? İlk zamanlar evet ama kalp atışından sonra 3 haftaya çıkıyor kontrollerDoktorum beni 15 günde bir çağırıyor ultrason la haftasına boyuna bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?