- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Merhaba siz devlette hangi kurumda çalışıyorsunuz ben adliyede çalışıyorum günde sekiz saat çalışıyoruz ama tabi nöbetçi olduğumuz zamanlar tam beşte çıkamıyorum iş olduğu İçin 7 hatta sekiz 9 ü bile buluyor eğer yasal olarak varsa ben de kalmayayım fazladan ayrıca gerçekten yasal olarak günde 7,5 saat mi çalışıyor hamilelerAcaba nobet usuluyle calisanlar icinde gecerlimi yani nobete kalmicak tamam ama o 7.5 saatteb bhsediorm ben devletteym ve gunlk 12 saat is yernde oluyorm
Bir günlük iZinli mi oluyoruz ayrıca bu dedikleriniz memur İçin de geçerli mi kızlarEvet kuzum, rutin gebelik kontolleri de ücretli izin kapsamında.
Bir günlük iZinli mi oluyoruz ayrıca bu dedikleriniz memur İçin de geçerli
Herkes için
Memurların gunluk calısma süresi zaten 7.5 u aşmıyor diye mi düşünduler ki .gercı her memurun farklı657 sayılı memurlar Kanununa baktım günlük çalışmada 7,5 saat diye bir şey yazmıyor zaten çocuk ilkokul çağına başlayana kasar işçi anneye yarım gün çalışma yarım maaş tüm haklar yarım şeklinde hak tanınmış ama malesef memur anneye 2020 yılına giriyoruz hala o hak gelmedi yani anlamadığım şey işçi anne anne de memur anne anne değil mi!!!
Kanunen hak var da ,kaç ozel sektor firması bunu uyguluo real de tartışılır..657 sayılı memurlar Kanununa baktım günlük çalışmada 7,5 saat diye bir şey yazmıyor zaten çocuk ilkokul çağına başlayana kasar işçi anneye yarım gün çalışma yarım maaş tüm haklar yarım şeklinde hak tanınmış ama malesef memur anneye 2020 yılına giriyoruz hala o hak gelmedi yani anlamadığım şey işçi anne anne de memur anne anne değil mi!!!
Memurların sekiz beş canım gün de sekiz saattir çalışma haklarıMemurların gunluk calısma süresi zaten 7.5 u aşmıyor diye mi düşünduler ki .gercı her memurun farklı
Hak olduktan ve anne de istedikten sonra vermek zorundalar ki şikayet hakları var vermeme gibi bir durumları olmaz kanunda geçiyorKanunen hak var da ,kaç ozel sektor firması bunu uyguluo real de tartışılır..
Gumrukteyim ben sınır kapisinda.bugun baya arstrdm ama bole bi bilgiye rastlayamdm ackcasiMerhaba siz devlette hangi kurumda çalışıyorsunuz ben adliyede çalışıyorum günde sekiz saat çalışıyoruz ama tabi nöbetçi olduğumuz zamanlar tam beşte çıkamıyorum iş olduğu İçin 7 hatta sekiz 9 ü bile buluyor eğer yasal olarak varsa ben de kalmayayım fazladan ayrıca gerçekten yasal olarak günde 7,5 saat mi çalışıyor hamileler
Nobet usulu calisan kurumlarda ole degl maalesef ..keske ole olsaMemurların sekiz beş canım gün de sekiz saattir çalışma hakları
Haklısın canım ya keşke herkes eşit şartlarda çalışsaNobet usulu calisan kurumlarda ole degl maalesef ..keske ole olsa
Var canım ben okudum ama işçi kanununda yazıyor işçi annelere var yani bu kadar haksızlık işte işçi anne memur anne ayrımı var ne yazık kiGumrukteyim ben sınır kapisinda.bugun baya arstrdm ama bole bi bilgiye rastlayamdm ackcasi
Ay hemen yazdirayim o zaman bendeKuzum ben ilaç fayda etmiyor sandım bitince almadım geçen kusa kusa öğure öğure bayilacaktim.Kusuyorsan kusmayı engelliyor karın agirmasi yapmıyor
Aaa evet gazim da vardi aslinda hatta doktor karnima bastirdikca yukari dogru gaz hareket ediyor dedim doktora o da olabilir dedi ama gazdan net olmuyor goruntu demedi belki kendisi de bilmiyordu. Inslah 1 hafta sonra netlesir goruntum benim de alttan muayne istemiyorum ya.Gazdan da net görünmüyor bilgin olsunbenim son gittiğimde çok gazım vardı. Görüntü seninki gibi. Doktor söyledi 8. Hafta gibi gaz çok olur diye.
Canım benim tup bebek,tup bebek dr um6.haftada alttan muayene ettı.bunun faydası dıs gebelık fln flnsa daha net goruyo . Eger zararı olsaydı o sekılde bakmazdı diye duunuyorumAaa evet gazim da vardi aslinda hatta doktor karnima bastirdikca yukari dogru gaz hareket ediyor dedim doktora o da olabilir dedi ama gazdan net olmuyor goruntu demedi belki kendisi de bilmiyordu. Inslah 1 hafta sonra netlesir goruntum benim de alttan muayne istemiyorum ya.
Pardom canım senın gebelıgın baya ılerlemıs galıbaArkadaşlar mesajim gerilerde kaldi yardimci olabilecek olan var mi acaba goruntu net olmayinca icime bir kurt duştu
Eğer özelse yarin alsan kontrol olur ucret vermezsin, pazartesiye alsan yeniden ücret ödersin. Devlet ise fark etmiyor. Ben olsam yarın giderdim herhlde :) 8 gün olmuş olucak zatenKızlar ayın 7sinde doktora gitmiştim kesenin içi dolu gibiydi ama tam görünmedi. 10 gün sonra gel dedi. Yarınamı randevu alsam pazartesiyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?