- 30 Nisan 2018
- 2.174
- 3.087
- 133
Yarın gidicem devlete eğer yine net değilse ozel e giderim artık devlet hastanesinde moral bozmaya birebirG Gulguzeli2019 Canım ben 6 +1 de gittim devlette keseyi bile zor gördü bebek görünmüyor dedi. 7+5 te gittim kalbini dinledikhiç takılma onlara sen, özele gidersen 6. Haftada bile kalbi duyan var ama devlete 8 de de gitsen canını sıkabiliyorlar.
insallah bebisini duyarsın. Özelse 10 günü doldurma yarın git derim
Ben de sol erkek sağ kız diyenleri duydum ama cinsiyet yumurtanın nerede olduğuyla alakalı bi durum değil bence deBenim soldaki erkekti, çok alakası olmayabilir :)
Devlet öyle ne yazık kiYarın gidicem devlete eğer yine net değilse ozel e giderim artık devlet hastanesinde moral bozmaya birebir
Aynen bana da ışte kese 15 mm dedi sorun olabilir mi dedim olabilir emin olmak için haftaya gel dedi farklı bir üslupla söylenebilir herkesin durumu ozel e yetmeyebilir sonuçtaDevlet öyle ne yazık kibizim cihazlar iş gormuyo demek yerine kötüyü hemen dillendiriyolar. 6 haftalikken bakıldı devlette bana kese bos dediler ertesi gun ozele gittim kalp atisi bile vardi bin sukur
15mm olması mi sorunmuş normalde ölçülerini biliyo mu acabaAynen bana da ışte kese 15 mm dedi sorun olabilir mi dedim olabilir emin olmak için haftaya gel dedi farklı bir üslupla söylenebilir herkesin durumu ozel e yetmeyebilir sonuçta
Yok 15 mm de bebek yok ya tahminen yolk ve sac göremedi ama zaten ondan önceki hafta gittiğimde de kese belli belirsiz bişey var dedi 1 hafta sonra 15 mm di kese15mm olması mi sorunmuş normalde ölçülerini biliyo mu acababenim kesen ilk cocugumda da büyüktü bu kuzuda da büyük. Umrunda değil onların sonuçta cihazlarını tanımaları lazım ama neredee
Bana da bu haftada kalp bile görmeliyiz dediler radyolog ve kadın doğumcu radyolog hatta çok emin şekilde boş kesin falan dedi kadin dogumcu haftaya gel bi daha bakalim bos mu degil mi dedi insanın içine kurt düşürüyorlar. Bu arada 1 gün var aramızda doğumdaYok 15 mm de bebek yok ya tahminen yolk ve sac göremedi ama zaten ondan önceki hafta gittiğimde de kese belli belirsiz bişey var dedi 1 hafta sonra 15 mm di kese
Aynen canım ben zaten biseylre her zaman hazırlıklı olan biriyim sadece zaten hassas donemdeyken insanın içine kurt düşürülüyor emin degilsen haftaya gel denebilir sorun olabilir ne demek ne saçma yarın için o kadar endişeliyim ki ben kendinden çok etraftaki insanlara anlatmanın derdindeyim herkes bebisi bekliyor hem eşim hem benim tarafından ilk torun olacak allah izin verirseBana da bu haftada kalp bile görmeliyiz dediler radyolog ve kadın doğumcu radyolog hatta çok emin şekilde boş kesin falan dedi kadin dogumcu haftaya gel bi daha bakalim bos mu degil mi dedi insanın içine kurt düşürüyorlar. Bu arada 1 gün var aramızda doğumda
Inşallah güzel şeyler duyarsın kontrolde sen gönlünü bozma Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza almayı da nasip eylesinAynen canım ben zaten biseylre her zaman hazırlıklı olan biriyim sadece zaten hassas donemdeyken insanın içine kurt düşürülüyor emin degilsen haftaya gel denebilir sorun olabilir ne demek ne saçma yarın için o kadar endişeliyim ki ben kendinden çok etraftaki insanlara anlatmanın derdindeyim herkes bebisi bekliyor hem eşim hem benim tarafından ilk torun olacak allah izin verirse
Amin cnm allah razı olsunInşallah güzel şeyler duyarsın kontrolde sen gönlünü bozma Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza almayı da nasip eylesin
Canim ben iki hafta sonra gitmistim bebege buyumsmu filn dye baktiKızlar kalp atımından sonra bidakı kontrole kaç gun sonra gittiniz /gıtceksınız ,o komtrolde nelere bakılıyor ?
Ben kızımı 11 haftada ögrendim bakalım bununda 12 haftalık en gidecek hayırlısı olsun artıkSag tarag genelde erkek diyorlar ama ben henuz nerde oldugunu bilmiyorumsaglikli hayirli olsunlar insaAllah. E tabi sende kiz olunca dogal olarak erkek isteyebilirsin. Oglu olan da kiz ister hep
Annemde bana hep der sen solumdaydı n abilerin sagımda o yüzden merak etim herkeste aynı olmaz tabiBenim soldaki erkekti, çok alakası olmayabilir :)
Sağlıklı olsunlar daAnnemde bana hep der sen solumdaydı n abilerin sagımda o yüzden merak etim herkeste aynı olmaz tabi
Aynen önemli olan o zaten her şeyin başı sağlıkSağlıklı olsunlar da
Inslah canim boyle diyenler cogunluktaCanım benim tup bebek,tup bebek dr um6.haftada alttan muayene ettı.bunun faydası dıs gebelık fln flnsa daha net goruyo . Eger zararı olsaydı o sekılde bakmazdı diye duunuyorum
Bana 15 20 gün sonra tekrar gel dedi bende 15 gün sonraya randevu bulabildim.15 gün çok erken değil mi? İlk zamanlar evet ama kalp atışından sonra 3 haftaya çıkıyor kontroller
Canim suan 10hafta 3gunluk. Benim de haziranin 6si gosteriyor dogumu uygulamaPardom canım senın gebelıgın baya ılerlemıs galıba
Doktor soyledı canımKizlar bebegin ne tarafta oldugunu ne ye gire anliyorsunuz agri tarafina gore mi benim bazen sag bezen solum agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?