2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde d vitamini düşük çktı bi tane sprey verdi doktor ama almadım kararsız kaldım kullansam mı diye.

Benimde d vitamini düşük çktı bi tane sprey verdi doktor ama almadım kararsız kaldım kullansam mı diye.
D vitamini bebeğin gelişimi için cok çok önemli yani doktor da vermiş zaten niye kararsız kalıyorsunuz ki, her verilen şeye şüpheyle yaklaşmayın lütfen. Kullanmaminizin zararı var, kullanmanızın değil.

Ben de sadece folik asit ve oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

Lekelenme normal değil canım benim 6. Haftada 1 kere oldu hala progestan kullanıyorum bir daha olmamasına rağmen
Bende kullaniyorum. Dr gittim ilk lekelenmede ama gayet yolunda dedi rahim disinda minik bir kan gordu normal karşıladı. Genelde yorulunca ayakta kalip yuruyunce oluyor oyle bir izlenimim oldu. lekenelenme yasayan baya oluyormus. Öğrendiğime gore yeni değil beklemiş bir kanmış rengide koyu olunca tehlikesi fazla olmuyormuş. Bugün tedbiren gideyim o halde icim rahat etmeyecek

Git tabiki benim kanamam bebekten ya da rahimden değildi. Nerden geldi bulamadılar.

İnşallah canım duyarsin çünkü ben normalde geç döllenme olduğu için zor duydum senin kesin duyulur
ben ilk gittiğimde 15 gun önce 5+5 ti ama ultrasonda 6+5 gözüküyordu. ılerde herhalde dr bişey demdi ama inşallah duyarım tedirginim tabi kalp sesi duyana kadar. annelerin tedirginliği rahime düştüğü anda başlarmış

Vallahi öyle günlerdir kese boyutu yok kalp sesi bir sürü şey çok bilmekte iyi değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…