- 22 Ekim 2019
- 1.444
- 1.824
- 53
- 34
Lekelenme normal değil canım benim 6. Haftada 1 kere oldu hala progestan kullanıyorum bir daha olmamasına rağmenMerhaba hanımlar, kahverengi lekelenmesi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelenme normal değil canım benim 6. Haftada 1 kere oldu hala progestan kullanıyorum bir daha olmamasına rağmenMerhaba hanımlar, kahverengi lekelenmesi olan var mı?
HeeeUltrasonda bakarken nerede gorunuyosa![]()
D vitamini bebeğin gelişimi için cok çok önemli yani doktor da vermiş zaten niye kararsız kalıyorsunuz ki, her verilen şeye şüpheyle yaklaşmayın lütfen. Kullanmaminizin zararı var, kullanmanızın değil.Benimde d vitamini düşük çktı bi tane sprey verdi doktor ama almadım kararsız kaldım kullansam mı diye.
Ben de sadece folik asit ve oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Kızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ,ben sadece folık asit ve coraspin kullanıyorum.crınone jel ve oksapar kan sulandırıcı iğne.sizler kaç mg hangi marka folık asıt kullanıyorsunuz,ayrıca b vitamını fln alıyor musunuz
Teşekkürler bende endiselendim 3.4kez leke gordum gebeliğin basindan beri. Inşallah saglicakla buyusun yavrularimizMerhaba ilk hamilileğimde lekelenmem ve kanamam çok oldu şimdi oğlum 2 yaşında ☺
Bende kullaniyorum. Dr gittim ilk lekelenmede ama gayet yolunda dedi rahim disinda minik bir kan gordu normal karşıladı. Genelde yorulunca ayakta kalip yuruyunce oluyor oyle bir izlenimim oldu. lekenelenme yasayan baya oluyormus. Öğrendiğime gore yeni değil beklemiş bir kanmış rengide koyu olunca tehlikesi fazla olmuyormuş. Bugün tedbiren gideyim o halde icim rahat etmeyecekLekelenme normal değil canım benim 6. Haftada 1 kere oldu hala progestan kullanıyorum bir daha olmamasına rağmen
Benim yok senin mi oluyor doktora git progestan verirMerhaba hanımlar, kahverengi lekelenmesi olan var mı?
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin bebişlerimizGünaydın ☺bebisimi gördüm kalp atışı yeni oluşuyor dedi 6+2 günlük geç yumurtlama dedi sat a göre 7+5 ☺

Maşallah canım gözün aydınGünaydın ☺bebisimi gördüm kalp atışı yeni oluşuyor dedi 6+2 günlük geç yumurtlama dedi sat a göre 7+5 ☺
Çok teşekkür ederim cnmMaşallah canım gözün aydın![]()
İnşallah cnm saglicakla anneleri dört gözle bekliyorGözün aydın canım. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz![]()
Canım ismini değişmişsin hayırlı olsun.Kizlar tup bebek olanlar estrofemi ne zamn biraktiniz ??
Bana 6.haftada keseyi gorur gormez bıraktırdı canım , huzursuz olmana gerek yokCanım ismini değişmişsin hayırlı olsun.estrofem'i bıraktın mı? Doktorum 8. Haftam dolduğu için biraktirdi. Bugün icmedigim için huzursuzum.
hadi gözünaydın yarın da bende sıra inşallah bende kalp atısını duyarım ayı senınle gunumuzGünaydın ☺bebisimi gördüm kalp atışı yeni oluşuyor dedi 6+2 günlük geç yumurtlama dedi sat a göre 7+5 ☺
İnşallah canım duyarsin çünkü ben normalde geç döllenme olduğu için zor duydum senin kesin duyulurhadi gözünaydın yarın da bende sıra inşallah bende kalp atısını duyarım ayı senınle gunumuz
Git tabiki benim kanamam bebekten ya da rahimden değildi. Nerden geldi bulamadılar.Bende kullaniyorum. Dr gittim ilk lekelenmede ama gayet yolunda dedi rahim disinda minik bir kan gordu normal karşıladı. Genelde yorulunca ayakta kalip yuruyunce oluyor oyle bir izlenimim oldu. lekenelenme yasayan baya oluyormus. Öğrendiğime gore yeni değil beklemiş bir kanmış rengide koyu olunca tehlikesi fazla olmuyormuş. Bugün tedbiren gideyim o halde icim rahat etmeyecek![]()
ben ilk gittiğimde 15 gun önce 5+5 ti ama ultrasonda 6+5 gözüküyordu. ılerde herhalde dr bişey demdi ama inşallah duyarım tedirginim tabi kalp sesi duyana kadar. annelerin tedirginliği rahime düştüğü anda başlarmışİnşallah canım duyarsin çünkü ben normalde geç döllenme olduğu için zor duydum senin kesin duyulur
Vallahi öyle günlerdir kese boyutu yok kalp sesi bir sürü şey çok bilmekte iyi değil vallaben ilk gittiğimde 15 gun önce 5+5 ti ama ultrasonda 6+5 gözüküyordu. ılerde herhalde dr bişey demdi ama inşallah duyarım tedirginim tabi kalp sesi duyana kadar. annelerin tedirginliği rahime düştüğü anda başlarmış