- 30 Nisan 2018
- 2.174
- 3.087
- 133
Valla çok mi soyleniyorum diyorum inan artıkVar canım yatırmıyor hemde
Yok kuzum ya bende dillendirme me ye calışıorum cok ama yani bişey yiyemiyorum birisine deyince aaa cok erken başlamış gibi sacma sapan şeyler soyluyorlar iyice sinirim bozuluyo. Zaten zayıfım oyle aman aman yemek yiyen birisi değildim. Bebegime bişey olurmu die endişe ediyorum bazen akşama kadar midem yanıyo mutfaktan tiksindim ozellikle akşam saatleri cok kötü oluyorum. Allah yardımcımjz olsun gecsin inşallah tez zamanda. Haftaya kontrolum var ilaç isticem doktordan boyle devm ederseValla çok mi soyleniyorum diyorum inan artık
Sizi yargılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın, d vitamini çok önemli cunku kullanmazsanız zararı dokunur diye belirtmek istedim. Zaten varsa güzel sorun yokZaten bugün sağlık ocağında ki hemşire ile görüştüm gebelerle ilgileniyor şuan içtiğim folik asit içinde d vitamini ve kalsiyum var.O yüzden şimdi başlama 3 aydan sonra başlarsın dedi.Bende kendi başıma hareket etmiyorum zaten. Bilen kişilere soruyorum..
Bende aynı sekildeyim her koku batıyor acikiyorum midem çok kazınıyor ama ne yesem o da midemi yakıyor eşimin yanında getirmekte çok komik itici valla adam diyecek bu mu benim evlendgm kadın biz daha yeni 3 buçuk aylık evliyim birde☺Yok kuzum ya bende dillendirme me ye calışıorum cok ama yani bişey yiyemiyorum birisine deyince aaa cok erken başlamış gibi sacma sapan şeyler soyluyorlar iyice sinirim bozuluyo. Zaten zayıfım oyle aman aman yemek yiyen birisi değildim. Bebegime bişey olurmu die endişe ediyorum bazen akşama kadar midem yanıyo mutfaktan tiksindim ozellikle akşam saatleri cok kötü oluyorum. Allah yardımcımjz olsun gecsin inşallah tez zamanda. Haftaya kontrolum var ilaç isticem doktordan boyle devm ederse
Nasil normal muayene ucretinden ayri para mi istedi canim?500 lira dedi buda bana ve eşime biraz uçuk geldi...bi ultrason bakıcak bi kan alıncak..
Merhaba bende sizin gibiyim, bir kızım var 4 yaşında tüm gebelik boyunca yattım kanamam vardı 35.haftada doğdu çok şükür sağlıklı. Ikinci gebeligimde kanamalıydı 19.haftada kaybettim. Şuan 8.haftalık hamileyim agrım oluyor yine dinlenme modundayim progestan kullanıyorum henüz kanamam yok çok şükür. Her wcye gittiğimde bi korku oluyor bendede ama hep dediğim veren Allah alan Allah oluyor. Sürekli dua ve teslimiyet çok önemli. Inşallah bu sefer sıkıntısız bir şekilde gebeliginizi tamamlarsınızmerhabalar 32 yasındayım eğer nasip olursa bende haziran annesi olacagım :) 5 yasında bir kızım var ona kardeş gelecek ancak hamileliğimle alakalı problemler yasıyorum kızımda problemliydi 9 ay yatmıştım şuan düşük riski var arada kanama yasadım progesteron verdi doktor haftada bir kontroldeyız kaybedersem üzülmeyim diye pek bağlanmamaya çalışıyorum çünkü öncedende gebelik kayıpları yasadım o zman kendimi çok yıpratmıştım çocuğum yoktu şimdi kızım olduğu için onun olması beni güçlü kılıyor umarım isteyen herkes çocuk sahibi olur çok güzel bir duygu evlat sahibi olmak...
Benimki dio bileBende aynı sekildeyim her koku batıyor acikiyorum midem çok kazınıyor ama ne yesem o da midemi yakıyor eşimin yanında getirmekte çok komik itici valla adam diyecek bu mu benim evlendgm kadın biz daha yeni 3 buçuk aylık evliyim birde☺
Canım benim dün 7+5 ultrasinda 6+2 çıktı bana bile kalp atışı yeni oluşuyor dedi içini ferah tutArkadaşlar bugun 7+6 haftaligim kalp.atisini duymaya gittik ama duyamadik kese var yoll kesesi var ama duyamadik Dr bı hafta bekleyelim dedi benim durumumda olan varmı çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
Qbebegi bile tam göremedik ki bebek yok gibiCanım benim dün 7+5 ultrasinda 6+2 çıktı bana bile kalp atışı yeni oluşuyor dedi içini ferah tut
Bende 7 de duyulmaz diye 8 de gitmiştim stres yapma canım benim kese bile çok geç gözükmüştü senin de geç döllenme olmuş olabilirArkadaşlar bugun 7+6 haftaligim kalp.atisini duymaya gittik ama duyamadik kese var yoll kesesi var ama duyamadik Dr bı hafta bekleyelim dedi benim durumumda olan varmı çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
Yok öyle düşünmedim zaten.Bilgileriniz için teşekkür ederim çok sağolun.Sizi yargılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın, d vitamini çok önemli cunku kullanmazsanız zararı dokunur diye belirtmek istedim. Zaten varsa güzel sorun yok
Benimde çok midem yanıyor.Özellikle geceleri artık gündüz de yanmaya başladı çok kötü.Günaydın kızlar benim gibi gaz problemi olan var mi afedersiniz sürekli gegirme şeklinde ve acayip midem yaniyor boğazıma kadar
Bebek gorunmedimi canim?Arkadaşlar bugun 7+6 haftaligim kalp.atisini duymaya gittik ama duyamadik kese var yoll kesesi var ama duyamadik Dr bı hafta bekleyelim dedi benim durumumda olan varmı çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
Merhaba ben de dün gittim kontrole son adet tarihim 18 eylül. Malesef kesenin içinde bebeği bile göremedi. Kese boş değil ama bebek ölçümü yapılamıyor. Kalp atışı dinlemeyi denemedi bile. Devlet hastanesi olduğu için ultrason kaynaklı olabilir diye düşündüm. Alttan muayne kabul etmedim. Haftaiçi özele gideceğim. Oldukça canım sıkıldı ama nasip diyorum artık. Ne sancım ne kanamam oldu bu arada.Arkadaşlar bugun 7+6 haftaligim kalp.atisini duymaya gittik ama duyamadik kese var yoll kesesi var ama duyamadik Dr bı hafta bekleyelim dedi benim durumumda olan varmı çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
Merhaba ben de dün gittim kontrole son adet tarihim 18 eylül. Malesef kesenin içinde bebeği bile göremedi. Kese boş değil ama bebek ölçümü yapılamıyor. Kalp atışı dinlemeyi denemedi bile. Devlet hastanesi olduğu için ultrason kaynaklı olabilir diye düşündüm. Alttan muayne kabul etmedim. Haftaiçi özele gideceğim. Oldukça canım sıkıldı ama nasip diyorum artık. Ne sancım ne kanamam oldu bu arada.
Ben göremedim Dr da sanki göremedi ama ben ağlama krizine girdim orda muayene ederken sanki minicik bişey görüyorum dedei. Yolk kesesine yapışık ama ben tabi iptallll.Bebek gorunmedimi canim?
Kanamaniz neyden kaynaklaniyordu. Benim ilk gebeligimde keseden ayri bi kana ma alani vardi ikibucuk ay kadar kanamam oldu sonra sorunsuz devam etti. 2. Gebeligimde bu tarz bisey yasamadim. Bu ucuncu gebeligim. 6. Haftada hafif bi kanamam oldu. Progestan kullaniyorum rahimde gene keseden ayri bi kanama alani var fakat kanamam gelmiyor bu sefer. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.Merhaba bende sizin gibiyim, bir kızım var 4 yaşında tüm gebelik boyunca yattım kanamam vardı 35.haftada doğdu çok şükür sağlıklı. Ikinci gebeligimde kanamalıydı 19.haftada kaybettim. Şuan 8.haftalık hamileyim agrım oluyor yine dinlenme modundayim progestan kullanıyorum henüz kanamam yok çok şükür. Her wcye gittiğimde bi korku oluyor bendede ama hep dediğim veren Allah alan Allah oluyor. Sürekli dua ve teslimiyet çok önemli. Inşallah bu sefer sıkıntısız bir şekilde gebeliginizi tamamlarsınızbirde kanamalar için bir sebep söylediler mi??
Açıkçası tam olarak neresi olduğu belli değildi plasentadan olduğunu düşünüyordu doktorlar kesede değildi çünkü, kanama gelmiyorsa ya vücut onu emiyor yada pihtilasip bir parça olarakta düşebilir. Benim başıma bi kaç kere geldi malesef. Kanamalı gebelikler zor gerçekten biraz yıpratıcı oluyor süreç, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahKanamaniz neyden kaynaklaniyordu. Benim ilk gebeligimde keseden ayri bi kana ma alani vardi ikibucuk ay kadar kanamam oldu sonra sorunsuz devam etti. 2. Gebeligimde bu tarz bisey yasamadim. Bu ucuncu gebeligim. 6. Haftada hafif bi kanamam oldu. Progestan kullaniyorum rahimde gene keseden ayri bi kanama alani var fakat kanamam gelmiyor bu sefer. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?