- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
Tamamdır bende 10da gidixm ondan sonra 14 15 e istesm garanti olsn dmi gerçi doktr ne zamn çağırır bilememBen 8.haftada gittim en son canim 12.haftamda tekrar cagrdi sanirim bundan sonra ayda bir
Ayy insan çok merak eder ya koca ay gormıcesmi :)) özlerizBen 8.haftada gittim en son canim 12.haftamda tekrar cagrdi sanirim bundan sonra ayda bir
11_14 arasinda git canim olcum yapiliyor o haftalrdaTamamdır bende 10da gidixm ondan sonra 14 15 e istesm garanti olsn dmi gerçi doktr ne zamn çağırır bilemem
Valla cok merak ediyom ama napiyim bebis icin usg zarar veriyor hatta bu gittigimde kalp atisini dinletmesin doktora syliycemAyy insan çok merak eder ya koca ay gormıcesmi :)) özleriz
Ölçm içn devlete ayro randevu aldm canm..11_14 arasinda git canim olcum yapiliyor o haftalrda
AYNEN ole ve skntli deyip saglklo dogan bissuru bebek var.rbbm korktuklarmizla sinamasin evlatlarmiz sag salim eksiksiz kusrsuz dogsun insallah.Zaten bende 10+6 olucam randevu tarhnde gün verirse giderm vermezse dolu derse yaptırmicam..insanı strese sokmaktn başka biişe yaramıyolar
İnşallah cammm çok çok aminnnAYNEN ole ve skntli deyip saglklo dogan bissuru bebek var.rbbm korktuklarmizla sinamasin evlatlarmiz sag salim eksiksiz kusrsuz dogsun insallah.
12. Haftada öğrenebilirmişiz gösterirlerseAa
Aaa cinsiyt hemen belli olucakmııı
Ayyy hadi hayırlısıı haberler bekliyoruzzz12. Haftada öğrenebilirmişiz gösterirlerse
Sanırım ilk öğreneceklerden biri olacağım bu gruptaAyyy hadi hayırlısıı haberler bekliyoruzzz
Özelse beli oluyo söylüyorlarAaa o kadar erken öğreniliyor mu canybana da doktor en son 1 ay sonra gel dedi. Yanı 12+5 iken gideceğim kafamda acaba cinsiyeti öğrenebilir miyim gibilerinden soru işareti vardı
Çünkü vitaminler 3 aydan sonra kullanılmaya başlanıyor diye biliyorum zaten kullandığım folik asit in içinde d vitamini de var.D vitamini bebeğin gelişimi için cok çok önemli yani doktor da vermiş zaten niye kararsız kalıyorsunuz ki, her verilen şeye şüpheyle yaklaşmayın lütfen. Kullanmaminizin zararı var, kullanmanızın değil.
Aynn valla ne güzel bi heyecanSanırım ilk öğreneceklerden biri olacağım bu grupta
Faydasını gördün mu peki ilacinDoktorumda pazartesiye kadar yok ya gidip bana mide koruyucu yazmıştı bulantı kusma için bi yandan da o doktora pek güvenemiyorum da
Benim ilk gittiğinde istedi hepsini canım kan idrar hepsine bakildiSenin baktılar mı canım kan değerlerine falan
Ben sadece premisis plus kullanıyorum içeriği zencefil koku, b1, b12, b6, folic asit var icindeKızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ,ben sadece folık asit ve coraspin kullanıyorum.crınone jel ve oksapar kan sulandırıcı iğne.sizler kaç mg hangi marka folık asıt kullanıyorsunuz,ayrıca b vitamını fln alıyor musunuz
Bize goredir sanirim hicbir fikrim de yok bu aradaBize göre mi sağ sol oluyor
Cok fazla bulantısı olanlar ise de gitmiyo rapor aliyo. Bunlar gayet normal kendi evine giremeyenlr var mide bulantisina. Olumsuz düşünceli insanlardan 9 ay uzak kalma en güzeliKızlar midem benim iş yaparken acayip bulanıyor bulaşık sabunu kokusuna filan yemek kokusuna resmen kayinvalideme sinir oldum öyle bu basitlrstriyor ki durumu bulaşık yikarkende bulantı mi diye en son sinirlendim yalan mi söylüyorum dedim neden hep hamilelik kiyaslaniyot bişey anlatyorsun yok benimki öyle değil yok şöyle yok böyle herkesin hamileliği farklı sonuçta yok tarlada çalışan var ise giden var olabilir zaten ama herkes aynı değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?