- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
İçmedim canım ben mide bulantım falan durunca bende kullanmadımFaydasını gördün mu peki ilacin
Sağlık ocağında yaptırdım ben hiç idrar istemedi sadece kan tahlili yapıldıBenim ilk gittiğinde istedi hepsini canım kan idrar hepsine bakildi
Canım benim doktorum bulantı nedeniyle yemek yiyemediğimi sadece sanviç makarna türevleriyle beslendiğimi söyleyince 8. Haftadan itibaren multivitamin yazdı içinde folik asit de olan ve tek içtiğim folik asiti bıraktırdı. Doktor vitamin veriyorsa al mutlaka. Fransa da ilaç konusunda o kadar katılar ki zararlı olsa vermezlerdi. Zaten zararı olacak bir şey değil sonuçta vitamin. Gıdadan, güneşten vs alamadığını takviye ediyor ekstra bir kimyasal değil. İlk üç ay yiyip içtiklerimiz zaten bebeğe gitmiyor rahat olabilirsin. Yolk kesesinden besleniyor bebek. Kordon 11-12. Haftalarda anca oluşuyor. Sen kendi vücuduna iyi bakmalısın çünkü bebek senin mevcut vitaminlerini tüketiyor.Çünkü vitaminler 3 aydan sonra kullanılmaya başlanıyor diye biliyorum zaten kullandığım folik asit in içinde d vitamini de var.
Ben göbek deligimin 4 parmak sağına ve soluna vuruyorum ama bebeğe gelmesi imkansızKızlar oksapar kullanan var mı ? İpneyı vururken ya bebege degerse diye korkuyorumsiz nasıl nereye vuruyonuz ? Bebegın olmadıgı tarafa mı vuruyosunuz? Gobek delıgı hızasına mı altına dogru mu buruyorsunuz ,bebek nerde acaba daha mı asagıda oluyor
O vitaminler ile d vitaminini çok kıyaslamamak lazım. D vitamini daha özel bir vitamin. Folik asit normalde b grubu bir vitamin, sizin folik asitinizin içinde extra olarak d vitamini varsa dozuna bakmak lazım yeterli mi değil mi diye ama az ise ya da yoksa ek olarak d vitamini kullanmanız gerekirÇünkü vitaminler 3 aydan sonra kullanılmaya başlanıyor diye biliyorum zaten kullandığım folik asit in içinde d vitamini de var.
Enfeksiyon var mı diye baktı varmış bir de üreme bakalım dedi canım varsa ilaç verecek sen doktorunla konuş idrarı da ver ist3rsen içimiz rahat etsin ya bu 9 ay anneye hem büyük mutluluk hem dertlenme zamaniSağlık ocağında yaptırdım ben hiç idrar istemedi sadece kan tahlili yapıldı
Ben kullanıyorum canım göbeğin yanlarından. Benim doktorum korkma istesen de bebeğe denk getiremezsin ama göbek çevresinden uzak dur demişti. Bir gün sağdan bir gün soldan vuruyorum morarma ya da tahriş vs olmasın diye.Kızlar oksapar kullanan var mı ? İpneyı vururken ya bebege degerse diye korkuyorumsiz nasıl nereye vuruyonuz ? Bebegın olmadıgı tarafa mı vuruyosunuz? Gobek delıgı hızasına mı altına dogru mu buruyorsunuz ,bebek nerde acaba daha mı asagıda oluyor
Evet bana doktorum cinsiyet soyleyecem o zaman dedi bakalımKontrolümüz aynı günbelki cinsiyeti de öğreniriz
Oglumdada 11+5 'te söylemişti bundada 11+6 olacam hayırlısı bakalım erkek hissediyorum bakalım çıkacakmı hislerimInsallah yaa..bende heycanlandm simdi ben 12. Bitince gideyim diorm cinsiyet icin
hadi hayrlisi rbbm hayrli evlat nasp etsin insallah.bende erkek hssediorm ama kusmalarm ve perisanlgm kizimdaki gibiOglumdada 11+5 'te söylemişti bundada 11+6 olacam hayırlısı bakalım erkek hissediyorum bakalım çıkacakmı hislerim
Zaten bugün sağlık ocağında ki hemşire ile görüştüm gebelerle ilgileniyor şuan içtiğim folik asit içinde d vitamini ve kalsiyum var.O yüzden şimdi başlama 3 aydan sonra başlarsın dedi.Bende kendi başıma hareket etmiyorum zaten. Bilen kişilere soruyorum..Bu arada açıklaman için teşekkür ederim canım, güzel anlatmışsın.Canım benim doktorum bulantı nedeniyle yemek yiyemediğimi sadece sanviç makarna türevleriyle beslendiğimi söyleyince 8. Haftadan itibaren multivitamin yazdı içinde folik asit de olan ve tek içtiğim folik asiti bıraktırdı. Doktor vitamin veriyorsa al mutlaka. Fransa da ilaç konusunda o kadar katılar ki zararlı olsa vermezlerdi. Zaten zararı olacak bir şey değil sonuçta vitamin. Gıdadan, güneşten vs alamadığını takviye ediyor ekstra bir kimyasal değil. İlk üç ay yiyip içtiklerimiz zaten bebeğe gitmiyor rahat olabilirsin. Yolk kesesinden besleniyor bebek. Kordon 11-12. Haftalarda anca oluşuyor. Sen kendi vücuduna iyi bakmalısın çünkü bebek senin mevcut vitaminlerini tüketiyor.
Zaten bugün sağlık ocağında ki hemşire ile görüştüm gebelerle ilgileniyor şuan içtiğim folik asit içinde d vitamini ve kalsiyum var.O yüzden şimdi başlama 3 aydan sonra başlarsın dedi.Bende kendi başıma hareket etmiyorum zaten. Bilen kişilere soruyorum..O vitaminler ile d vitaminini çok kıyaslamamak lazım. D vitamini daha özel bir vitamin. Folik asit normalde b grubu bir vitamin, sizin folik asitinizin içinde extra olarak d vitamini varsa dozuna bakmak lazım yeterli mi değil mi diye ama az ise ya da yoksa ek olarak d vitamini kullanmanız gerekirülkemizde d vitamini genel olarak kadınlarda düşük seviyelerdedir hep ve sürekli takviye almak gerekir, ben hep alıyorum ve sürekli olcturuyorum, vücut d vitaminini kullandığı için fazla depolayamıyor ve ve takviye alınmadığı sürede değerler hemen düşüyor. Normal zamanda kişinin kendisi içind e çok önemli bir vitamindir ve eksikliği çok şey e sebep olabilir, aynı şekilde gebelikte de çok önemli, yani ihmal etmeyin
Neden kendi doktoruna yptrmiyosun canimÖlçm içn devlete ayro randevu aldm canm..
Bebegim oksaparin igne ucu kucuk bebege degmesi icin amnion sivisi alinan igneler var 10cm filan o olmasi gerek korkma ole biseyin olmasi imkansiz ..gobek deliginin 4 parmak sag yada soluna yapmalisin canim.. hafifce etini kavrayip igneyi dik bir sekilde sokup ilaci verip cekiceksin.. bi 5 dk basinc uygula morarmasin benim hic morarma olmuyorKızlar oksapar kullanan var mı ? İpneyı vururken ya bebege degerse diye korkuyorumsiz nasıl nereye vuruyonuz ? Bebegın olmadıgı tarafa mı vuruyosunuz? Gobek delıgı hızasına mı altına dogru mu buruyorsunuz ,bebek nerde acaba daha mı asagıda oluyor
Var canım yatırmıyor hemdeGünaydın kızlar benim gibi gaz problemi olan var mi afedersiniz sürekli gegirme şeklinde ve acayip midem yaniyor boğazıma kadar
500 lira dedi buda bana ve eşime biraz uçuk geldi...bi ultrason bakıcak bi kan alıncak..Neden kendi doktoruna yptrmiyosun canim
He ya hiç sorma sonuçları göstermeye giderken istiyim bari zaten sağlık ocağı eksik yaptı tahlilleri bu tsh falan da bakılmadıEnfeksiyon var mı diye baktı varmış bir de üreme bakalım dedi canım varsa ilaç verecek sen doktorunla konuş idrarı da ver ist3rsen içimiz rahat etsin ya bu 9 ay anneye hem büyük mutluluk hem dertlenme zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?