Sen ne zaman öğrenmeye gideceksinEvet aynı durumdayız bende erkek.diyorum ama belli olmaz merakla bekliyoruz
Ben seninkini kız hissediyorum nedense :)Benimde bi kaç kere öyle oldu bide erkek hissediyorum ben bakalım ne olucak
Ya öyle mi hissediyosun şaşırdım bakalım ne olucak seninde kız dı demiBen seninkini kız hissediyorum nedense :)
Valla birdahaki aya gel dedi ayda bir çağırıyorlar ya ay nasıl bekliycem bilmiyorumSen ne zaman öğrenmeye gideceksin
O zaman kaç haftalık oluyorsun daha varmışValla birdahaki aya gel dedi ayda bir çağırıyorlar ya ay nasıl bekliycem bilmiyorum
Ozaman tam net çıkar 4 aylık oluyoruz herhalO zaman kaç haftalık oluyorsun daha varmış
En net 16 hafta da galibaOzaman tam net çıkar 4 aylık oluyoruz herhal
Ben gittiğim de birdahaki ayın 25 26sinda falan 17 haftalık olmuş oluyor baktımEn net 16 hafta da galiba
Evet kız ama kesin değil :) yüksek ihtimal kız dedi ama yanılma olabilir daha 12+4 te dedi. seninle gördüğüm kadarıyla belirtileri benzettim de ondan öyle söyledim :) gönlünden geçen olsun inşYa öyle mi hissediyosun şaşırdım bakalım ne olucak seninde kız dı demi
Amin canım çok sağol sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil zaten ilk hamileliğimi öğrendiğimde de seninle konuşuyorduk hepEvet kız ama kesin değil :) yüksek ihtimal kız dedi ama yanılma olabilir daha 12+4 te dedi. seninle gördüğüm kadarıyla belirtileri benzettim de ondan öyle söyledim :) gönlünden geçen olsun inş
Aglicam gercekten. Aksamlari erkenden yatmaktan usandim sosyal hayat diye bisi kalmadi okadar doluyorki genzim sadece uyuyunca rahatliyorumilk hamileliğimde geniz akıntısı doğuma kadar devam etti ve ben her sabah o akıntıyı çıkardım iğrenç.şimdi yine aynı
bende ondan tahmin ediyorum ama şöyle oluyo. mesela 12+1 günlükse aslında 13. haftada oluyoruz o yüzden burda ileri gibi gözüküyo ama doğrusu buradakiAaa ben 13 haftalik olmuşum ya bugün12 haftalık diyor takvim ama burdaki doğru galiba gün gün gebelik programi birde op.dr banu çiftçi ondan takip ediyorum ben siz?
aslında mmyle pek alakası yok bildiğim kadarıyla. hafta daha önemli canım. son adet tarihinin başlangıc günü neydi?Herkese merhaba kızlar. 15 mm kese de vajinal ultrasonda kese gözükmemesi normalmi
Canım rüyalarla amel olunmaz hamilelikde kabus görmemiz çok normal hayra yor her zamanBen bugün çok kötü bi rüya gördüm kimseye anlatmayı istemiyorum o derece
ben calıstığım icin bütün gün bilgisayar basındayım yapabilirim aslında ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bide galiba baslık sahibi yapabiliyomus sadeceAynen nasıl yapı caz bide bilgisayardan oluyormuş galiba
15 ekimdiaslında mmyle pek alakası yok bildiğim kadarıyla. hafta daha önemli canım. son adet tarihinin başlangıc günü neydi?
canım daha 7 haftalıksın. görülebilir bence merak etme, stres yapma15 ekimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?