2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aaa ben 13 haftalik olmuşum ya bugün12 haftalık diyor takvim ama burdaki doğru galiba gün gün gebelik programi birde op.dr banu çiftçi ondan takip ediyorum ben siz?

Ya öyle mi hissediyosun şaşırdım bakalım ne olucak seninde kız dı demi
Evet kız ama kesin değil :) yüksek ihtimal kız dedi ama yanılma olabilir daha 12+4 te dedi. seninle gördüğüm kadarıyla belirtileri benzettim de ondan öyle söyledim :) gönlünden geçen olsun inş

Evet kız ama kesin değil :) yüksek ihtimal kız dedi ama yanılma olabilir daha 12+4 te dedi. seninle gördüğüm kadarıyla belirtileri benzettim de ondan öyle söyledim :) gönlünden geçen olsun inş
Amin canım çok sağol sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil zaten ilk hamileliğimi öğrendiğimde de seninle konuşuyorduk hep

ilk hamileliğimde geniz akıntısı doğuma kadar devam etti ve ben her sabah o akıntıyı çıkardım iğrenç.şimdi yine aynı
Aglicam gercekten. Aksamlari erkenden yatmaktan usandim sosyal hayat diye bisi kalmadi okadar doluyorki genzim sadece uyuyunca rahatliyorum allah hepimize kolaylik versin insallah

Aaa ben 13 haftalik olmuşum ya bugün12 haftalık diyor takvim ama burdaki doğru galiba gün gün gebelik programi birde op.dr banu çiftçi ondan takip ediyorum ben siz?
bende ondan tahmin ediyorum ama şöyle oluyo. mesela 12+1 günlükse aslında 13. haftada oluyoruz o yüzden burda ileri gibi gözüküyo ama doğrusu buradaki

Kızlar benim bulabtilarim bir haftadır yok gibi istahim daha iyi koku hassasiyetim azaldı tiksinmem de kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olan var mi bu haftalarda adete göre 9+3 ultrasonsa ise 8 haftalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…