2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende ilk oğlumda hep erkek hissettim hiç kız ismine koz kıyafetne gitmedi aklım öyle de oldu:)) 2. De hep kız hissettim ama onunda erkek olduğunu öğrendik onu kaybettm ... şimdi bunda o yüzden kızı tutturamıycaz kesin erkek dedm :) rüyama hep kız girdi oğlumda hep sordukca kız dedi o yüzden bi kafam karıstı ama sonuç değişmedi :))) hayırlısı olsun sağlıkla gelsin tek isteğim bu Kendim içinde herkes içinde

İyi geceler kizlar .bulantıları azalanlari tebrik ederim benim gibi olan var mı acaba 9+5 olduk zsukur ama daha bugün ki kadar hiç kötü olmadım 3 kez çıkardım daha da artmasından korkuyorum bütün gün sersem gibi dolaştım..

Öyle canım ama bir süre etkisinde kaldım baya kötüydü Allah hayra çıkarsın inşAllah.
Hamile kaldigimdan beri tek yatamiyorum normalde hic korkmazdim ama hamilelik basladigindan beri hep sacma ve kotu ruyalar goruyorum sanirim artan hormonlarin bi yan etkisi de bu ilk hamileligimdede aynisini yasamistim dogum sonrasi gecmisti pasikolojikte olabilir benim hamilelik sikintili geciyo biraz kanamaydi dusuk tehlikesiydi vs. İcini ferah tut cok takma ruyalari eger cok korkuyorsan uyumadan ayetel kursi suresini oku

[.
ikisinde de normal göbekten bakılan ultrasonda gördük ☺☺
Yok öyle demek istemedim :) yani ultrasonda bebeğin bacak arasını görüp mü yorum yaptı yoksa kemik yapısına göre mi demek istemiştim :)

Ben korkmuyorum ama gördüğüm rüya bebeğimle ilgiliydi bide geçen bi tanıdık kanaması olmuştu biraz da ondan etkilendim galiba hatta normalde pek rüyada görmem öyle ama bu ikidir böyle rüya görüyorum neredeyse ağlayarak uyanacaktım hormonların da etkisi var sanırım ya.

Sanki benimde azaldı canım yarın 12. Haftaya giriyorum etkisi var sanırım ama benimde günde 4 defa çıkardığımda oluyordu.Ama hala kendimi rahatlamış hissetmiyorum arada bulantılar oluyo.

Kaybetme korkusu yasayinca da etkileniyorsun ister istemez bilinc altina giriyor

merhaba kizlar. haziran annesiyim bende. 10+5e geciş yaptik bugun. ama 10cu haftaya girdiğimden beri pek rahatim. rahatlik rahatsiz ediyor, rahat batiyor bana ben niye rahatim arkadaşlar? onceden de bulantim, kusmam, tiksinmem falan yoktu ama bi iştahsizlik falan vardi yani. ne bileyim göğüslerim falan acirdi, :ben burdayim, anne" falan derdi belirtilerle. niye rahatim ben?

[.

Yok öyle demek istemedim :) yani ultrasonda bebeğin bacak arasını görüp mü yorum yaptı yoksa kemik yapısına göre mi demek istemiştim :)
Hıı pardon ben daha önce yazdığım için tamamen gördük cinsiyeti gösterdi diye o yüzden yanlış anlamışım :)) bazı arkadaslara alttan muayene yapılarak cinsiyet bilgisi vermişler o yüzden öyle anladım Alt kısımdan net olarak gördük biz

Canıım merhabaa gebeliğimin 8, 9 haftalarında bende bebeğimi düşürdüğümü gördüm 2 kere Allah göstermesin tabii ki
Hurafe derler bilemicem ama ilk zamanlar bu tarz rüyaların görülmesi normalmiş çevremde çoğu gebe arkadaşımdan duymuştum bu tarz rüyaları .. sen kötü düşünme

rüyada erkek bebk görmek erkek bebege mi işaretmiş ,kız bebeğe mi? ben de merak ettim:)
kız bebeğe diyor internette. eşim ve ben haric herkes erkek diyor ama hepsi görücek kız olucak o kadar net hissediyorum ki
Ben rüyamda kız bebek gördüğümde rüya tabirlerine bakmıştım internetten. Rüyayı gören kişi hamileyse oğlu olur yazıyodu
Merhaba hamileliğimde çok güzel bir kız çocuğu görmüştüm oğlum oldu Bakalım bu ne olacak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…