Bende ilk oğlumda hep erkek hissettim hiç kız ismine koz kıyafetne gitmedi aklım öyle de oldu:)) 2. De hep kız hissettim ama onunda erkek olduğunu öğrendik onu kaybettm ... şimdi bunda o yüzden kızı tutturamıycaz kesin erkek dedm :) rüyama hep kız girdi oğlumda hep sordukca kız dedi o yüzden bi kafam karıstı ama sonuç değişmedi :))) hayırlısı olsun sağlıkla gelsin tek isteğim burüyadan ziyade hissedilenler doğru çıkıyor ilk gebeliğimde erkek hissediyordum 3. aya gelemeden kalbi durdu kurtaj oldum erkekmiydi bilemedim hiçbi zman kızımdada hamileliğimde hep kız hissettim kız oldu bu sefer erkek hissediyorum bakalım tutucakmı :) erkek bebeklerin cinsiyeti daha önce belli oluyor kızımda 5. ayda ayrıntılı ulrtasonla kesinleşmişti doktorlar kıza benziyor ifadesini kullanıyolardı erkekte çıkıntı belli olunca kesinleşiyor :) bende sizim gibi düşünüyorum sağlıkla doğsunda kız erkek hiç farketmez kayıp yasayan anneler aynı fikirde sanırım :)
Allahım hepimizin yardımcısı olsun çok zor gercekdenAallah razi olsun tek kapim dua .ucan kustan dua istiorum cok yorldum allahin gucune gitmesin ama son 2 aydir psikoljk olarak bittim.msjmi okuyan hamis arkadslarmdanda dua istiorum
Valla erkek cıktı ağzımdan beyfendi gostermedi dedim anlatırken allah büyük tabi sağlıklı olsunda artık
Herkesin imthani farkli iste...allah razi olsunAllahım hepimizin yardımcısı olsun çok zor gercekden
Herkesin bir belli olsunda çoğunluğa göre belli olur kız senesi mi erkek mihayırlısı olsun. Hep kız haberleri geliyodu benden sonra grubun dengeside bozuldu heralde bu senenin kız senesi olmasına güveniyodum buda tutmadı
Hamile kaldigimdan beri tek yatamiyorum normalde hic korkmazdim ama hamilelik basladigindan beri hep sacma ve kotu ruyalar goruyorum sanirim artan hormonlarin bi yan etkisi de bu ilk hamileligimdede aynisini yasamistim dogum sonrasi gecmisti pasikolojikte olabilir benim hamilelik sikintili geciyo biraz kanamaydi dusuk tehlikesiydi vs. İcini ferah tut cok takma ruyalari eger cok korkuyorsan uyumadan ayetel kursi suresini okuÖyle canım ama bir süre etkisinde kaldım baya kötüydü Allah hayra çıkarsın inşAllah.
Bu yıl kız senesi bence ,gecen yıl erkekti :))Herkesin bir belli olsunda çoğunluğa göre belli olur kız senesi mi erkek mi
Yok öyle demek istemedim :) yani ultrasonda bebeğin bacak arasını görüp mü yorum yaptı yoksa kemik yapısına göre mi demek istemiştim :)ikisinde de normal göbekten bakılan ultrasonda gördük ☺☺
Ne tahlili canım ne enfeksiyonu oluyor ki sağol inşallah.Sarı kusman safradan geliyor derler birde tahlil yaptırdın mı hiç enfeksiyon varsada sarı kusarsın Allah şifa versin inşallah
Ben korkmuyorum ama gördüğüm rüya bebeğimle ilgiliydi bide geçen bi tanıdık kanaması olmuştu biraz da ondan etkilendim galiba hatta normalde pek rüyada görmem öyle ama bu ikidir böyle rüya görüyorum neredeyse ağlayarak uyanacaktım hormonların da etkisi var sanırım ya.Hamile kaldigimdan beri tek yatamiyorum normalde hic korkmazdim ama hamilelik basladigindan beri hep sacma ve kotu ruyalar goruyorum sanirim artan hormonlarin bi yan etkisi de bu ilk hamileligimdede aynisini yasamistim dogum sonrasi gecmisti pasikolojikte olabilir benim hamilelik sikintili geciyo biraz kanamaydi dusuk tehlikesiydi vs. İcini ferah tut cok takma ruyalari eger cok korkuyorsan uyumadan ayetel kursi suresini oku
Sanki benimde azaldı canım yarın 12. Haftaya giriyorum etkisi var sanırım ama benimde günde 4 defa çıkardığımda oluyordu.Ama hala kendimi rahatlamış hissetmiyorum arada bulantılar oluyo.İyi geceler kizlar .bulantıları azalanlari tebrik ederim benim gibi olan var mı acaba 9+5 olduk zsukur ama daha bugün ki kadar hiç kötü olmadım 3 kez çıkardım daha da artmasından korkuyorum bütün gün sersem gibi dolaştım..
Kaybetme korkusu yasayinca da etkileniyorsun ister istemez bilinc altina giriyorBen korkmuyorum ama gördüğüm rüya bebeğimle ilgiliydi bide geçen bi tanıdık kanaması olmuştu biraz da ondan etkilendim galiba hatta normalde pek rüyada görmem öyle ama bu ikidir böyle rüya görüyorum neredeyse ağlayarak uyanacaktım hormonların da etkisi var sanırım ya.
Idrar yolları enfeksiyonu oluncada oluyor insallah sende öyle bişey yoktur bol su içNe tahlili canım ne enfeksiyonu oluyor ki sağol inşallah.
Hıı pardon ben daha önce yazdığım için tamamen gördük cinsiyeti gösterdi diye o yüzden yanlış anlamışım :)) bazı arkadaslara alttan muayene yapılarak cinsiyet bilgisi vermişler o yüzden öyle anladım[.
Yok öyle demek istemedim :) yani ultrasonda bebeğin bacak arasını görüp mü yorum yaptı yoksa kemik yapısına göre mi demek istemiştim :)
Canıım merhabaa gebeliğimin 8, 9 haftalarında bende bebeğimi düşürdüğümü gördüm 2 kere Allah göstermesin tabii kiBen korkmuyorum ama gördüğüm rüya bebeğimle ilgiliydi bide geçen bi tanıdık kanaması olmuştu biraz da ondan etkilendim galiba hatta normalde pek rüyada görmem öyle ama bu ikidir böyle rüya görüyorum neredeyse ağlayarak uyanacaktım hormonların da etkisi var sanırım ya.
rüyada erkek bebk görmek erkek bebege mi işaretmiş ,kız bebeğe mi? ben de merak ettim:)
kız bebeğe diyor internette. eşim ve ben haric herkes erkek diyor ama hepsi görücek kız olucak o kadar net hissediyorum ki
Merhaba hamileliğimde çok güzel bir kız çocuğu görmüştüm oğlum olduBen rüyamda kız bebek gördüğümde rüya tabirlerine bakmıştım internetten. Rüyayı gören kişi hamileyse oğlu olur yazıyodu
Bende 2 3 kere hep erkek bebek gördüm ve hep aynı bebeği gördüm fakat kız hissediyorum tabii Allah hepimize sağlıklısını versinMerhaba hamileliğimde çok güzel bir kız çocuğu görmüştüm oğlum oldu ☺ Bakalım bu ne olacak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?