ben aşırı bulantı kusma yasamadım ama 10 gündür hiçbir belirtim yok. gayet normal yemek yiyorum ama bebiş iyi biliyorum (insallah) daha yeni ultrasona girdim cünkü :)Kızlar benim bulabtilarim bir haftadır yok gibi istahim daha iyi koku hassasiyetim azaldı tiksinmem de kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olan var mi bu haftalarda adete göre 9+3 ultrasonsa ise 8 haftalik
Kızlar benim bulabtilarim bir haftadır yok gibi istahim daha iyi koku hassasiyetim azaldı tiksinmem de kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olan var mi bu haftalarda adete göre 9+3 ultrasonsa ise 8 haftalik
Bende en son 6+2 de girdim 12 gün geçti en son gittiğimden beriben aşırı bulantı kusma yasamadım ama 10 gündür hiçbir belirtim yok. gayet normal yemek yiyorum ama bebiş iyi biliyorum (insallah) daha yeni ultrasona girdim cünkü :)
hepimizde korku ve heyecan var, hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz aslında. 10 güne kadar yani 12. hafta; beta hcg degerlerimiz düşmeye başlıyomuş ve vücut artık embriyoyu kabul ediyormus o yüzden belirtiler de yavas yavas kayboluyormus :)Bende en son 6+2 de girdim 12 gün geçti en son gittiğimden beri
Öyle sanırım annelik eli göğsünde bi ömur iyiler mi diye düşünmek demek sanirimhepimizde korku ve heyecan var, hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz aslında. 10 güne kadar yani 12. hafta; beta hcg degerlerimiz düşmeye başlıyomuş ve vücut artık embriyoyu kabul ediyormus o yüzden belirtiler de yavas yavas kayboluyormus :)
Ne zaman gıtceksin bidaha ?Bende en son 6+2 de girdim 12 gün geçti en son gittiğimden beri
9 aralıktaNe zaman gıtceksin bidaha ?
Öyle canım ama bir süre etkisinde kaldım baya kötüydü Allah hayra çıkarsın inşAllah.Canım rüyalarla amel olunmaz hamilelikde kabus görmemiz çok normal hayra yor her zaman
Bu genizin olduğunu nasıl anlıyorsunuz canım bende sabahları sarı sarı kusuyorumAglicam gercekten. Aksamlari erkenden yatmaktan usandim sosyal hayat diye bisi kalmadi okadar doluyorki genzim sadece uyuyunca rahatliyorumallah hepimize kolaylik versin insallah
kesinlikle öyle canım, rahme düşer düşmez anne oluyormus insan..Öyle sanırım annelik eli göğsünde bi ömur iyiler mi diye düşünmek demek sanirim
Anladım canım ozaman yeni haftam hayırlı olsun bulantılarım geçmesi dileğiylebende ondan tahmin ediyorum ama şöyle oluyo. mesela 12+1 günlükse aslında 13. haftada oluyoruz o yüzden burda ileri gibi gözüküyo ama doğrusu buradaki
amin canım insallahAnladım canım ozaman yeni haftam hayırlı olsun bulantılarım geçmesi dileğiyle
Hem de plesanta oluşuyormuş. Bebek korumaya alınıp kandan beslenmeyi bırakıyormuş :)hepimizde korku ve heyecan var, hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz aslında. 10 güne kadar yani 12. hafta; beta hcg degerlerimiz düşmeye başlıyomuş ve vücut artık embriyoyu kabul ediyormus o yüzden belirtiler de yavas yavas kayboluyormus :)
Allah yardimcin olsun canim hala aynisin demek. Ben bile yorgun hissediyorum Allah saglikla atlatmani nasip etsin.BulaNtisi gecenlere cok sevndm 12. Haftam btio hala ilk gunki gbym hayatm alt ust oldu sosyal hayat ztn yok.genz akntisi bendede yogun o yizdn tukruk dahi yutamiorm.artk cok yoruldum
Benim de oyle canim azaldi baya sukur ilaclar bulandiriyor biraz yoksa tamamen bitecek aslindaBende en son 6+2 de girdim 12 gün geçti en son gittiğimden beri
Aallah razi olsun tek kapim dua .ucan kustan dua istiorum cok yorldum allahin gucune gitmesin ama son 2 aydir psikoljk olarak bittim.msjmi okuyan hamis arkadslarmdanda dua istiorumAllah yardimcin olsun canim hala aynisin demek. Ben bile yorgun hissediyorum Allah saglikla atlatmani nasip etsin.
12. Hafta bacak arası ultrasonda mı gösterdi yoksa doktor nub dan mı tahmin etti? Bana ikisine de baktı tahmin yaptı ama kesin değil dedi. Maşallah sizin oğlanlara :)
Sarı kusman safradan geliyor derler birde tahlil yaptırdın mı hiç enfeksiyon varsada sarı kusarsın Allah şifa versin inşallahBu genizin olduğunu nasıl anlıyorsunuz canım bende sabahları sarı sarı kusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?