2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
rüyada erkek bebk görmek erkek bebege mi işaretmiş ,kız bebeğe mi? ben de merak ettim:)

Ben ilk bebegimde de şimdi de hiç cinsiyet rüyası görmüyorum, içime de cinsiyet ilkinde de doğmamıştı hala dogmuyo

Benim erkekler pek cüretkâr ilk oğlumda 16.haftada direk görmüştük bunda 12. Hafta olmasına rağmen ondan daha net gördük
12. Hafta bacak arası ultrasonda mı gösterdi yoksa doktor nub dan mı tahmin etti? Bana ikisine de baktı tahmin yaptı ama kesin değil dedi. Maşallah sizin oğlanlara :)

Saglikla hayirli olsunlar insaAllah ama ben de 1 erkek 1 kiz istiyorum kesinlikle ama Rabbim ne yazmissa o tabi ki. Saglikli olsunlar insaAllah

bende haşimatoyum değeriniz kaçtı benim 8 küsürdü 75mg ilaç alıyorum 1 aya bakalacağım tekrar
Ben 100 kullanıyodum 150 e cıkarttı.cuma tekrar kontrolüm var.
Di mi ya yiyecek ekmeği varsa yiyecek.korkmamaya çalılıyorum ama böyle destekler lazım.

kızlar ben cok anlamıyorum ama şu ilk sayfaya tablo yapma olayı varya onu kim, nasıl yapıyor? cinsiyetleri tahmini doğum tarihlerini falan belirtseydik orada

Ay evet oturdu göstermedi kapadı baya neyse olsun sağlıklı olsun da aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…