Çok teşekkür ederiz, sağlıkla gelsinler de inşallah :)çok beğendim gerçekten. kız olursa hayırlısıyla kullansın güzel ismini
rüyada erkek bebk görmek erkek bebege mi işaretmiş ,kız bebeğe mi? ben de merak ettim:)ayy en heyecanlı konulardan biri :)
ben hamile kalmadan kısa süre önce rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm. ismini söylemişti bana: EMİR TALHA.
emir konusunda eminiz ama yanına talhadan baska bir seyde koyabiliriz. kız içinde İKRA'ya kesin gözüyle bakıyoruz eğer fikrimiz değişmezse :)
kız bebeğe diyor internette. eşim ve ben haric herkes erkek diyor ama hepsi görücek kız olucak o kadar net hissediyorum kirüyada erkek bebk görmek erkek bebege mi işaretmiş ,kız bebeğe mi? ben de merak ettim:)
Ben rüyamda kız bebek gördüğümde rüya tabirlerine bakmıştım internetten. Rüyayı gören kişi hamileyse oğlu olur yazıyodurüyada erkek bebk görmek erkek bebege mi işaretmiş ,kız bebeğe mi? ben de merak ettim:)
Ben de erkek bebek gordum cunku ruyamda hamıle kalmadan hemen once :))kız bebeğe diyor internette. eşim ve ben haric herkes erkek diyor ama hepsi görücek kız olucak o kadar net hissediyorum ki
12. Hafta bacak arası ultrasonda mı gösterdi yoksa doktor nub dan mı tahmin etti? Bana ikisine de baktı tahmin yaptı ama kesin değil dedi. Maşallah sizin oğlanlara :)Benim erkekler pek cüretkârilk oğlumda 16.haftada direk görmüştük bunda 12. Hafta olmasına rağmen ondan daha net gördük
Saglikla hayirli olsunlar insaAllah ama ben de 1 erkek 1 kiz istiyorum kesinlikle ama Rabbim ne yazmissa o tabi ki. Saglikli olsunlar insaAllah2,5 yaşında oğlum var hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olduğuna emindim ama rüyamda sürekli kız görmeye başladım gönlüm o tarafa kaydı heveslenmiştimde kız olduğuna dün kontrolümde erkek olduğunu öğrendik hatta net olarak kendm bile gördümdeğişirmi (sanmıyorum ) ama keşke nasip olmayacak şeyede böle gönlümüzün kaycağı durumlar olmasa. Buarada yanlış anlaşılmasın rabbim sağlıklı versinde kız erkek ne olursa kabulum çünkü bi kaybım var o nedenle hiç bunlara takılcak kafada değilim. Ayrıca Kimler cinsiyet öğrendi acaba? ileriki zamanda tahminde değişme olacakmı acaba bazılarının merak ediyorum
Ben 2 defa kiz 2 defa erkek gordum. Ikiz de degiller anlamadimrüyada erkek bebk görmek erkek bebege mi işaretmiş ,kız bebeğe mi? ben de merak ettim:)
Ben 100 kullanıyodum 150 e cıkarttı.cuma tekrar kontrolüm var.bende haşimatoyum değeriniz kaçtı benim 8 küsürdü 75mg ilaç alıyorum 1 aya bakalacağım tekrar
Di mi ya yiyecek ekmeği varsa yiyecek.korkmamaya çalılıyorum ama böyle destekler lazım.gerçekten hepimiz öyleyiz. ama ben şuna inanıyorum artık. doğacağı varsa, yiyecek ekmeği varsa zaten birşey olmayacak. tabiki bişey olursa çok üzülürüm allah korusun ama korkuyla 30 haftayı da geçiremeyiz ki
Evet ya duzenlense su sayfa artik. Ustelik birden fazla sayfa var gaziran annelerindekızlar ben cok anlamıyorum ama şu ilk sayfaya tablo yapma olayı varya onu kim, nasıl yapıyor? cinsiyetleri tahmini doğum tarihlerini falan belirtseydik orada
Valla erkek cıktı ağzımdan beyfendi gostermedi dedim anlatırken allah büyük tabi sağlıklı olsunda artıkBenim erkekler pek cüretkârilk oğlumda 16.haftada direk görmüştük bunda 12. Hafta olmasına rağmen ondan daha net gördük
Ay evet oturdu göstermedi kapadı baya neyse olsun sağlıklı olsun da aynenYa benim ki bacaklarını sıkı sıkı kapadıdoktor 3. Denemede bak ben tuttukça o bacağını kapatıyor dedi. Bizzat gördük kapatıp poposunu döndüğünü.
Doktor kanamam var diye bastırmak da istemedi tabi. Bakalım cumartesi sağlıkla göreyim de onu. Cinsiyeti önemli değil.
Kız olursa Arya Eva erkek olursa Ares DemirKIZLAR...İSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ HİÇ HADİ TOPLAŞIN İSİM SOHBETİ YAPALIM
Benimde bi kaç kere öyle oldu bide erkek hissediyorum ben bakalım ne olucakYalnışlıkla karnımı severken bi kaç kere oğlum dedim ki hayatım boyunca kız isterdimbakalım tutacak mı bu burda dursun ❤
Evet aynı durumdayız bende erkek.diyorum ama belli olmaz merakla bekliyoruzBenimde bi kaç kere öyle oldu bide erkek hissediyorum ben bakalım ne olucak
kızlar ben cok anlamıyorum ama şu ilk sayfaya tablo yapma olayı varya onu kim, nasıl yapıyor? cinsiyetleri tahmini doğum tarihlerini falan belirtseydik orada
Aynen nasıl yapı caz bide bilgisayardan oluyormuş galibaEvet ya duzenlense su sayfa artik. Ustelik birden fazla sayfa var gaziran annelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?