Geçmiş olsun öncelikle, işiniz nedir acabaValla bu grip beni mahvetti rapor aldım yatıyorum. Rapor alınca da garip bi vicdan azabı çekiyorum saçma bi şekilde
Benim ilk hamilelik ve yas 35 i gectiIçin rahat olsun belkide hep böyle güzel geçicekbenim diğer gebeliklerim çok sorunluydu, bunda bişey yaşamayınca bende garip hissettim :)
Normalde her doktor yapar, rutin bir muayenedir, yapması gerekir.Merhaba haziran ayi dogum yapicam Allahin izniyle insallAllah
Bahcelievlerde oturuyorum ozel hastaneye gidiyorum ama doktor tansiyin be kilo ölçümü yapmiyir normal mi kime sorsam degisirtir doktorunu diyor ve istanbul Haznedar Vital Hastanesini öneren var mi bana yardimci olursaniz cok memnun olurum:)
Aç karnınamı içiliyormuş9+5 im bugun başladım bende canım sabahları tok karnına alıyorum ac mideyi zorluyor dedi doktor
Olsun illa 35i geçti diye sorun olucak diye bişey yok, kötü seyler düşünüp stres yapmak daha kötü, inşallah sağlıkla kucağına alirsinBenim ilk hamilelik ve yas 35 i gecti
Evet ac karnına dio eczane. Doktor ac içme dedi bende kahvaltı arasında yada sonunda içiyorumAç karnınamı içiliyormuş
Anladım canımEvet ac karnına dio eczane. Doktor ac içme dedi bende kahvaltı arasında yada sonunda içiyorum
AYNEN BENDE SMDİ ONA BAKIYODUM YAPABİLİYOSAK UĞRAŞIP YAPALIMben calıstığım icin bütün gün bilgisayar basındayım yapabilirim aslında ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bide galiba baslık sahibi yapabiliyomus sadece
AYNEN BENDE VALLA BULANTISZ GEÇENLERE ERKEK DİYOLAR AMA BENM ANNEM HEM KARDEŞMDE HEM BENDE SIFIR BULANTI GAYET RAHT GEÇİRMİŞ İKİMİZDE KIZIZBen baştan beri hiç bir belirti yaşamadım. Ne tiksinme ne bulantı o yüzden normal canım. Herkesin bünyesi farklı.
BENDE ONA GÜVENİYOUM VALLA BANADA ERKEK TAHMNİ GELDİ DKTRDAN ..ERKEK BEBEK KEMKLERİ ÇOK ÇABK GELİŞİRMİŞ BİLEMEDM..ULTRASONUM 9+3 TE ÇOK NETThayırlısı olsun. Hep kız haberleri geliyodu benden sonra grubun dengeside bozuldu heralde bu senenin kız senesi olmasına güveniyodum buda tutmadı
AYNEN BENDE GÖRMÜŞTÜM HAYRA YORUN DUA EDİNCanıım merhabaa gebeliğimin 8, 9 haftalarında bende bebeğimi düşürdüğümü gördüm 2 kere Allah göstermesin tabii ki
Hurafe derler bilemicem ama ilk zamanlar bu tarz rüyaların görülmesi normalmiş çevremde çoğu gebe arkadaşımdan duymuştum bu tarz rüyaları .. sen kötü düşünme
CANM ÖNCELKLE HAYIRLI OLSUN..KİLO VE TANSİYONA BAKMASI LAZIM..AÇIKLAMALARI FALAN SENİ TATMN EDİCİMİ PEKİ NASILMerhaba haziran ayi dogum yapicam Allahin izniyle insallAllah
Bahcelievlerde oturuyorum ozel hastaneye gidiyorum ama doktor tansiyin be kilo ölçümü yapmiyir normal mi kime sorsam degisirtir doktorunu diyor ve istanbul Haznedar Vital Hastanesini öneren var mi bana yardimci olursaniz cok memnun olurum:)
EĞERKİ DOKTORUNUN TARZNDAN MEMNUNSAN HOCAM KİLO TANSYON TAKİBİDE YAPSAK DERSEN YARDMCI OLUR BENCEAYNEN BENDE GÖRMÜŞTÜM HAYRA YORUN DUA EDİN
BENCE SOR CANM ASIL ÖNEMLİ OLAN D VİTAMNYSE İÇNDE OLMASI LAZIMKızlar kafam karışık biraz yardımcı olurmusunuz bu aralar herşeye takıyorum :) şimdiiiii anlatıyorum , benim ilk gittiğim doktor bana geçen ay , bu ay için demiştiki d vitamini takviyesi yapıcam D vitamini düşüktü ama ben doktor değiştirdim ve onun randevu günü gelmeden başka doktora gözüktüm evimize yakın diye (zaten doktoru değişecektim) neyseeee ikinci doktora gittim d vitamini eksikliğini takviye edeceğini söyledim diğer doktorun o da bana gyno ferro sanol yazdı içerisinde demir folik asit b12 var ama en önemlisi D vitamini yok özelliklede söyledim o da bunu verdi sizce ne yapmalıyım o ikinci gittiğim doktora bidahaki gitmicem başka sebepten dolayı o ayrı konu , ilk gittiğime tekrar gidip sorayımmı o da yarına randevu vermişti yeni geldi randevu günü yani yoksa verdiğini kullanayımmı
O zaman o doktorada gidicem yarın randevum vardı ama daha geçen hafta diğerine gözüktüm :)BENCE SOR CANM ASIL ÖNEMLİ OLAN D VİTAMNYSE İÇNDE OLMASI LAZIM
İnşallah hayırlısıyla koymak nasıp olur cümlemizeMeva ve yigitbenimde aklımdaki isimler bunlar ismim o yüzden boyle
Çok sık ultrasona gırmenın zararı yok mucanım ?Bende aynen hiç gebelik şikayetçi olmadi arada kaşık batması gibi bişey olurdu o da gitti bu hafta tamamen, eşime dedim ben hiç hamile gibi hissetmiyorum bi kaç gündür ben annemdeyim o da evdeydi, kalktı geldi doktora gittik gece, doktor herşey yolunda dedi, dedim ben hiç bişey hissetmiyorum normal dedi. Ben çok pimpirikliyim her hafta doktora gidiyorum merakimdan:)
İki dr birden mı gıdıyosun ,kafan karısmıyor muO zaman o doktorada gidicem yarın randevum vardı ama daha geçen hafta diğerine gözüktüm :)
Ben kendi basima isime karar veremecegim esimin de fikri onemli bide erkek olursa ismi o koymak istiyor cok abes bisey soylemezse benim icin sorun yok kizimda ben ismi koymus gibi olmustum ruyamda gormustum o da hic terettut etmeden koyalim demisti zaten nufus cuzdani cikarmaya o gidecek kozlar ondaben çok tez canlıyım yaa begendigm her ismi kaydediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?