2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Normalde her doktor yapar, rutin bir muayenedir, yapması gerekir.

hayırlısı olsun. Hep kız haberleri geliyodu benden sonra grubun dengeside bozuldu heralde bu senenin kız senesi olmasına güveniyodum buda tutmadı
BENDE ONA GÜVENİYOUM VALLA BANADA ERKEK TAHMNİ GELDİ DKTRDAN ..ERKEK BEBEK KEMKLERİ ÇOK ÇABK GELİŞİRMİŞ BİLEMEDM..ULTRASONUM 9+3 TE ÇOK NETT

AYNEN BENDE GÖRMÜŞTÜM HAYRA YORUN DUA EDİN

Kızlar kafam karışık biraz yardımcı olurmusunuz bu aralar herşeye takıyorum :) şimdiiiii anlatıyorum , benim ilk gittiğim doktor bana geçen ay , bu ay için demiştiki d vitamini takviyesi yapıcam D vitamini düşüktü ama ben doktor değiştirdim ve onun randevu günü gelmeden başka doktora gözüktüm evimize yakın diye (zaten doktoru değişecektim) neyseeee ikinci doktora gittim d vitamini eksikliğini takviye edeceğini söyledim diğer doktorun o da bana gyno ferro sanol yazdı içerisinde demir folik asit b12 var ama en önemlisi D vitamini yok özelliklede söyledim o da bunu verdi sizce ne yapmalıyım o ikinci gittiğim doktora bidahaki gitmicem başka sebepten dolayı o ayrı konu , ilk gittiğime tekrar gidip sorayımmı o da yarına randevu vermişti yeni geldi randevu günü yani yoksa verdiğini kullanayımmı

CANM ÖNCELKLE HAYIRLI OLSUN..KİLO VE TANSİYONA BAKMASI LAZIM..AÇIKLAMALARI FALAN SENİ TATMN EDİCİMİ PEKİ NASIL

BENCE SOR CANM ASIL ÖNEMLİ OLAN D VİTAMNYSE İÇNDE OLMASI LAZIM

Çok sık ultrasona gırmenın zararı yok mucanım ?

ben çok tez canlıyım yaa begendigm her ismi kaydediyorm
Ben kendi basima isime karar veremecegim esimin de fikri onemli bide erkek olursa ismi o koymak istiyor cok abes bisey soylemezse benim icin sorun yok kizimda ben ismi koymus gibi olmustum ruyamda gormustum o da hic terettut etmeden koyalim demisti zaten nufus cuzdani cikarmaya o gidecek kozlar onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…