2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben de kendimi güzel ifade edemedim iş dönüşü trafikte alelacele yazdım kusura bakma :) tekrar maşallah hiç merakta bırakmamışlar anneyi :)

Aglicam gercekten. Aksamlari erkenden yatmaktan usandim sosyal hayat diye bisi kalmadi okadar doluyorki genzim sadece uyuyunca rahatliyorum allah hepimize kolaylik versin insallah
aminnn odanı nemli tutmaya çalış geniz kurudukça akıntı oluyor

Selamlar arkadaşlar bende 9+6 günlük hamileyim nasipse haziranda doğum. İnanılmaz derecede mide bulantısı ve halsizlik var ne yesem çıkarıyorum normalde doktor ilaç verdi onu kullanıyorum varmı ben gibi zor geçiren. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar benim bulabtilarim bir haftadır yok gibi istahim daha iyi koku hassasiyetim azaldı tiksinmem de kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olan var mi bu haftalarda adete göre 9+3 ultrasonsa ise 8 haftalik
Cnm bnm bastan beri bisey yok sadce cok az bulanti ve bazi seylerden tiksinme oldu.bende hep boyle dusunuyodum ama kontrole gidince rahatliyorum yani dr da normal diyo olmamasina dun kontrolum vardi 9+4olmusuz nasil kipir kipir elleri kollari net goruluyordu mucize gercekten

Valla bu grip beni mahvetti rapor aldım yatıyorum. Rapor alınca da garip bi vicdan azabı çekiyorum saçma bi şekilde

banada erkek tahmni yaptı ama bence çok erkendi..çünkü normlde 10 dum usgye göre 9+3 çıkmıştım o gün... o zamanlar klitorisle penis benzermiş birbrne 14.haftayı bekliyorum

sizde belirtiler nasıldı...

Bende 3. Yü bekliyorum canım 2 prensesim var☺ hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Hoşgeldin canım . Amin inşallah benim de çok zor geçiyor son bı kaç gün daha da arttı diyebilirim .bı oğlum bı kızım var benim de Allah bağışlasın yavrularımızı rabbim ayaklarina taş değirmenin

Merhaba kizlar Aralık'taki kontrolü beklıyorum belki 12 hafta filan olucak biraz tahminde bulunur cinsiyet hakkında dıye düşünüyorum kesin olmamakla.
İsim konusu demişken oğlum olursa PAMİR cok istiyorum ama esım hıc bu tarz isimleri sevmez Efe seviyor bende o zaman PARS EFE olur dıyorum bakalım ne olacak. Cunku Pars ıkıncı tercihim.
Kız olursa ASYA, DEREN çok seviyorum BİRCE de olabılır ama şöyle bıtane şu olabılır dıyecegım hoş naif bir kız ismi begenemedım nıyekı
Saglıklı sıhhatli olsunda inşaallah İsimde bulunur ama insan işte düşünmeden edemiyor.

Kızlar benim bulabtilarim bir haftadır yok gibi istahim daha iyi koku hassasiyetim azaldı tiksinmem de kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olan var mi bu haftalarda adete göre 9+3 ultrasonsa ise 8 haftalik
Bende öyleyim hatta dün dayanamdik gece doktora gittim. Dedim ki benim hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Güldü biraz normal dedi. Kontrol etti. Haftası ile uyumlu cıktı. 10+1 su an, her hafta doktora gidiyorum zaten dayanamiyorum

Bende aynen hiç gebelik şikayetçi olmadi arada kaşık batması gibi bişey olurdu o da gitti bu hafta tamamen, eşime dedim ben hiç hamile gibi hissetmiyorum bi kaç gündür ben annemdeyim o da evdeydi, kalktı geldi doktora gittik gece, doktor herşey yolunda dedi, dedim ben hiç bişey hissetmiyorum normal dedi. Ben çok pimpirikliyim her hafta doktora gidiyorum merakimdan:)

Merhaba haziran ayi dogum yapicam Allahin izniyle insallAllah
Bahcelievlerde oturuyorum ozel hastaneye gidiyorum ama doktor tansiyin be kilo ölçümü yapmiyir normal mi kime sorsam degisirtir doktorunu diyor ve istanbul Haznedar Vital Hastanesini öneren var mi bana yardimci olursaniz cok memnun olurum:)

Benimde daha cok yeni ama mide bulantısı yok cpk iyiyim Allaha şükür

Bende Meva yı burda aramızda hamıle olan arkadas var Mevayigit onu gorunce hoşuma gıtmıstı anlamına bakmıştım Cennetin adı sıgınacak yer yurt demekmıs kuranda da gecıyor dıye pek hoşuma gitti
Meva ve yigit benimde aklımdaki isimler bunlar ismim o yüzden boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…