Ben de kendimi güzel ifade edemedim iş dönüşü trafikte alelacele yazdım kusura bakma :) tekrar maşallah hiç merakta bırakmamışlar anneyi :)Hıı pardon ben daha önce yazdığım için tamamen gördük cinsiyeti gösterdi diye o yüzden yanlış anlamışım :)) bazı arkadaslara alttan muayene yapılarak cinsiyet bilgisi vermişler o yüzden öyle anladım ☺☺ Alt kısımdan net olarak gördük biz
aminnn odanı nemli tutmaya çalış geniz kurudukça akıntı oluyorAglicam gercekten. Aksamlari erkenden yatmaktan usandim sosyal hayat diye bisi kalmadi okadar doluyorki genzim sadece uyuyunca rahatliyorumallah hepimize kolaylik versin insallah
Bende 3. Yü bekliyorum canım 2 prensesim var3. Cuyu bekleyen bı tek benim galiba ..
Cnm bnm bastan beri bisey yok sadce cok az bulanti ve bazi seylerden tiksinme oldu.bende hep boyle dusunuyodum ama kontrole gidince rahatliyorum yani dr da normal diyo olmamasina dun kontrolum vardi 9+4olmusuz nasil kipir kipir elleri kollari net goruluyordu mucize gercektenKızlar benim bulabtilarim bir haftadır yok gibi istahim daha iyi koku hassasiyetim azaldı tiksinmem de kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olan var mi bu haftalarda adete göre 9+3 ultrasonsa ise 8 haftalik
ben çok tez canlıyım yaa begendigm her ismi kaydediyormisimmi ? daha cinsiyet belli olmadı? öncelikle cinsiyetler belli olsun acelemiz ne :)
banada erkek tahmni yaptı ama bence çok erkendi..çünkü normlde 10 dum usgye göre 9+3 çıkmıştım o gün... o zamanlar klitorisle penis benzermiş birbrne 14.haftayı bekliyorum2,5 yaşında oğlum var hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olduğuna emindim ama rüyamda sürekli kız görmeye başladım gönlüm o tarafa kaydı heveslenmiştimde kız olduğuna dün kontrolümde erkek olduğunu öğrendik hatta net olarak kendm bile gördümdeğişirmi (sanmıyorum ) ama keşke nasip olmayacak şeyede böle gönlümüzün kaycağı durumlar olmasa. ☺☺☺Buarada yanlış anlaşılmasın rabbim sağlıklı versinde kız erkek ne olursa kabulum çünkü bi kaybım var o nedenle hiç bunlara takılcak kafada değilim. Ayrıca Kimler cinsiyet öğrendi acaba? ileriki zamanda tahminde değişme olacakmı acaba bazılarının merak ediyorum
sizde belirtiler nasıldı...2,5 yaşında oğlum var hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olduğuna emindim ama rüyamda sürekli kız görmeye başladım gönlüm o tarafa kaydı heveslenmiştimde kız olduğuna dün kontrolümde erkek olduğunu öğrendik hatta net olarak kendm bile gördümdeğişirmi (sanmıyorum ) ama keşke nasip olmayacak şeyede böle gönlümüzün kaycağı durumlar olmasa. ☺☺☺Buarada yanlış anlaşılmasın rabbim sağlıklı versinde kız erkek ne olursa kabulum çünkü bi kaybım var o nedenle hiç bunlara takılcak kafada değilim. Ayrıca Kimler cinsiyet öğrendi acaba? ileriki zamanda tahminde değişme olacakmı acaba bazılarının merak ediyorum
ay evet neva çok güzelmişneva çok güzelmis anlamı nedir :)
Hoşgeldin canım . Amin inşallah benim de çok zor geçiyor son bı kaç gün daha da arttı diyebilirim .bı oğlum bı kızım var benim de Allah bağışlasın yavrularımızı rabbim ayaklarina taş değirmeninBende 3. Yü bekliyorum canım 2 prensesim var☺ hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Bende Meva yı burda aramızda hamıle olan arkadas var Mevayigit onu gorunce hoşuma gıtmıstı anlamına bakmıştım Cennetin adı sıgınacak yer yurt demekmıs kuranda da gecıyor dıye pek hoşuma gittiay evet neva çok güzelmiş
Bende öyleyim hatta dün dayanamdik gece doktora gittim. Dedim ki benim hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Güldü biraz normal dedi. Kontrol etti. Haftası ile uyumlu cıktı. 10+1 su an, her hafta doktora gidiyorum zaten dayanamiyorumKızlar benim bulabtilarim bir haftadır yok gibi istahim daha iyi koku hassasiyetim azaldı tiksinmem de kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olan var mi bu haftalarda adete göre 9+3 ultrasonsa ise 8 haftalik
Bencede öyle geçen sene kim hamileyse erkekti, şimdide hep kız olduğunu öğreniyorum çevremden, bizde bekliyoruz merakla :)Bu yıl kız senesi bence ,gecen yıl erkekti :))
Bende aynen hiç gebelik şikayetçi olmadi arada kaşık batması gibi bişey olurdu o da gitti bu hafta tamamen, eşime dedim ben hiç hamile gibi hissetmiyorum bi kaç gündür ben annemdeyim o da evdeydi, kalktı geldi doktora gittik gece, doktor herşey yolunda dedi, dedim ben hiç bişey hissetmiyorum normal dedi. Ben çok pimpirikliyim her hafta doktora gidiyorum merakimdan:)merhaba kizlar. haziran annesiyim bende. 10+5e geciş yaptik bugun. ama 10cu haftaya girdiğimden beri pek rahatim. rahatlik rahatsiz ediyor, rahat batiyor banaben niye rahatim arkadaşlar? onceden de bulantim, kusmam, tiksinmem falan yoktu ama bi iştahsizlik falan vardi yani. ne bileyim göğüslerim falan acirdi, :ben burdayim, anne" falan derdi belirtilerle. niye rahatim ben?
Benimde daha cok yeni ama mide bulantısı yok cpk iyiyim Allaha şükürBende aynen hiç gebelik şikayetçi olmadi arada kaşık batması gibi bişey olurdu o da gitti bu hafta tamamen, eşime dedim ben hiç hamile gibi hissetmiyorum bi kaç gündür ben annemdeyim o da evdeydi, kalktı geldi doktora gittik gece, doktor herşey yolunda dedi, dedim ben hiç bişey hissetmiyorum normal dedi. Ben çok pimpirikliyim her hafta doktora gidiyorum merakimdan:)
Meva ve yigitBende Meva yı burda aramızda hamıle olan arkadas var Mevayigit onu gorunce hoşuma gıtmıstı anlamına bakmıştım Cennetin adı sıgınacak yer yurt demekmıs kuranda da gecıyor dıye pek hoşuma gitti
Için rahat olsun belkide hep böyle güzel geçicekBenimde daha cok yeni ama mide bulantısı yok cpk iyiyim Allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?