- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
Devlette çalışıyorum canım.hiç rapor almadım bu zamana kadar taki hamile olup kanamam olunca doktor verdi.şimdide grip oldum.bebeğimi düşünmesem sürüne sürüne giderdim işe öyle de bi manyağımGeçmiş olsun öncelikle, işiniz nedir acaba
Yok hayır değişmiştim ilk doktorumu ama şimdi bunuda değişcem :)İki dr birden mı gıdıyosun ,kafan karısmıyor mu
Ben birtane uslu efe görmedim iyi düşün derimMerhaba kizlar Aralık'taki kontrolü beklıyorum belki 12 hafta filan olucak biraz tahminde bulunur cinsiyet hakkında dıye düşünüyorum kesin olmamakla.
İsim konusu demişken oğlum olursa PAMİR cok istiyorum ama esım hıc bu tarz isimleri sevmezEfe seviyor bende o zaman PARS EFE olur dıyorum bakalım ne olacak. Cunku Pars ıkıncı tercihim.
Kız olursa ASYA, DEREN çok seviyorum BİRCE de olabılır ama şöyle bıtane şu olabılır dıyecegım hoş naif bir kız ismi begenemedım nıyekı
Saglıklı sıhhatli olsunda inşaallahİsimde bulunur ama insan işte düşünmeden edemiyor.
zaten benmkide atıyo begndklernii kaydediyoruzBen kendi basima isime karar veremecegim esimin de fikri onemli bide erkek olursa ismi o koymak istiyor cok abes bisey soylemezse benim icin sorun yok kizimda ben ismi koymus gibi olmustum ruyamda gormustum o da hic terettut etmeden koyalim demisti zaten nufus cuzdani cikarmaya o gidecek kozlar onda
nub için 11-12 usg lazım canmmBugün kontrolüm vardı kızlar 9+6 dayız. Nub teorisi bilen varmı☺ foto attım. Mide bulantısı için serum taktı doktorum inşallah bir an önce biter bu bulantılar kusmalar.
Ay sorma bende migren var ctesi pazar komalık oldum hiç birşey fayda etmedi kusmam azalmıştı pazar çıkardım baş ağrısı yüzünden dr dediki günde 3 tane parol icebilirsin ardından türk kahvesi iç etkisini artırır dedi dene sende çok zor migren ya azalır dediler azalmadıKızlar ben gece baş ağrısı ile uyandım sabah ağrı kesici aldım 10 gibi tansiyonumu ölçtüm büyük 11 küçük 10 çıktıyaşayan var mı daha bu haftalarda
Ben de hastayım da alıp almamak da kararsızım o yüzden sordum işiniziDevlette çalışıyorum canım.hiç rapor almadım bu zamana kadar taki hamile olup kanamam olunca doktor verdi.şimdide grip oldum.bebeğimi düşünmesem sürüne sürüne giderdim işe öyle de bi manyağımama şimdi ona birşey olur diye aldım ama saçma bi vicdan azabı çekiyorum halbuki herkes alıyor alışkın olmayınca
Biz daha başlamadık çalışmalara ama eşimin hayali erkek olursa kaan olcak,türk isimleri tercih ediyor genelde ne desem beğenmiyor zaten işim daha zor yanizaten benmkide atıyo begndklernii kaydediyoruz
Aynen çok zor ağrıdan zonklamadan uyuyamadım bende sabah ilaç aldım o biraz hafiflettiAy sorma bende migren var ctesi pazar komalık oldum hiç birşey fayda etmedi kusmam azalmıştı pazar çıkardım baş ağrısı yüzünden dr dediki günde 3 tane parol icebilirsin ardından türk kahvesi iç etkisini artırır dedi dene sende çok zor migren ya azalır dediler azalmadı
Ya ben tek olsam giderdim ama şuan korku sarıyor sürekli ilerlese napcaktın diyorum kendimeBen de hastayım da alıp almamak da kararsızım o yüzden sordum işinizi
Sağol canım dediğimi dene belki iyi gelir birde ben buz koyuyorum nöroloji demişti buz kompleksi yap diye oda fayda ediyor..Yok bizimki oturuyor keyfi yerinde göstermedi bekliycezAynen çok zor ağrıdan zonklamadan uyuyamadım bende sabah ilaç aldım o biraz hafifletti
Sanada geçmiş olsun cnm senin cinsiyetin belli mi
bizimkide mete ve kaana takık durumda şuanBiz daha başlamadık çalışmalara ama eşimin hayali erkek olursa kaan olcak,türk isimleri tercih ediyor genelde ne desem beğenmiyor zaten işim daha zor yani
Yok ben konusuyorum ilac vermisti dusuk olmamasi icin söylemesem unutsam yazmiyor ilacı şimdi ikiki test yaptirmam lazim ozel de mi devlet temi yatırsam şaşırdım birde doktor degirmem gerek sanırım önerilerinizi bekliyirumCANM ÖNCELKLE HAYIRLI OLSUN..KİLO VE TANSİYONA BAKMASI LAZIM..AÇIKLAMALARI FALAN SENİ TATMN EDİCİMİ PEKİ NASIL
Aa süper hadi bakalım erkek kesin ilk ismi kaan da ıkinciyi de sen bul dedi ama kız olursa bakıyorum düşünmedik daha zor yabizimkide mete ve kaana takık durumda şuan
Hangi il semttesin sen canım ben dün yaptirdim ikili kan da haftaya çıkcakYok ben konusuyorum ilac vermisti dusuk olmamasi icin söylemesem unutsam yazmiyor ilacı şimdi ikiki test yaptirmam lazim ozel de mi devlet temi yatırsam şaşırdım birde doktor degirmem gerek sanırım önerilerinizi bekliyirum
Yok yapmiyor tarti bozuk musEĞERKİ DOKTORUNUN TARZNDAN MEMNUNSAN HOCAM KİLO TANSYON TAKİBİDE YAPSAK DERSEN YARDMCI OLUR BENCE
Istanbul bahçelievlerHangi il semttesin sen canım ben dün yaptirdim ikili kan da haftaya çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?