2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Geçmiş olsun öncelikle, işiniz nedir acaba
Devlette çalışıyorum canım.hiç rapor almadım bu zamana kadar taki hamile olup kanamam olunca doktor verdi.şimdide grip oldum.bebeğimi düşünmesem sürüne sürüne giderdim işe öyle de bi manyağım ama şimdi ona birşey olur diye aldım ama saçma bi vicdan azabı çekiyorum halbuki herkes alıyor alışkın olmayınca

Bugün kontrolüm vardı kızlar 9+6 dayız. Nub teorisi bilen varmı foto attım. Mide bulantısı için serum taktı doktorum inşallah bir an önce biter bu bulantılar kusmalar.

Eklentiler

• IMG_20191128_125925.webp
    14 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20191128_125920.webp
    17 KB · Görüntüleme: 48
Bugün kontrolüm vardı kızlar 9+6 dayız. Nub teorisi bilen varmı foto attım. Mide bulantısı için serum taktı doktorum inşallah bir an önce biter bu bulantılar kusmalar.

Ben birtane uslu efe görmedim iyi düşün derim

Kızlar ben gece baş ağrısı ile uyandım sabah ağrı kesici aldım 10 gibi tansiyonumu ölçtüm büyük 11 küçük 10 çıktı yaşayan var mı daha bu haftalarda

zaten benmkide atıyo begndklernii kaydediyoruz

Kızlar ben gece baş ağrısı ile uyandım sabah ağrı kesici aldım 10 gibi tansiyonumu ölçtüm büyük 11 küçük 10 çıktı yaşayan var mı daha bu haftalarda
Ay sorma bende migren var ctesi pazar komalık oldum hiç birşey fayda etmedi kusmam azalmıştı pazar çıkardım baş ağrısı yüzünden dr dediki günde 3 tane parol icebilirsin ardından türk kahvesi iç etkisini artırır dedi dene sende çok zor migren ya azalır dediler azalmadı

Ben de hastayım da alıp almamak da kararsızım o yüzden sordum işinizi

Aynen çok zor ağrıdan zonklamadan uyuyamadım bende sabah ilaç aldım o biraz hafifletti
Sanada geçmiş olsun cnm senin cinsiyetin belli mi

Aynen çok zor ağrıdan zonklamadan uyuyamadım bende sabah ilaç aldım o biraz hafifletti
Sanada geçmiş olsun cnm senin cinsiyetin belli mi
Sağol canım dediğimi dene belki iyi gelir birde ben buz koyuyorum nöroloji demişti buz kompleksi yap diye oda fayda ediyor..Yok bizimki oturuyor keyfi yerinde göstermedi bekliycez

CANM ÖNCELKLE HAYIRLI OLSUN..KİLO VE TANSİYONA BAKMASI LAZIM..AÇIKLAMALARI FALAN SENİ TATMN EDİCİMİ PEKİ NASIL
Yok ben konusuyorum ilac vermisti dusuk olmamasi icin söylemesem unutsam yazmiyor ilacı şimdi ikiki test yaptirmam lazim ozel de mi devlet temi yatırsam şaşırdım birde doktor degirmem gerek sanırım önerilerinizi bekliyirum

Hangi il semttesin sen canım ben dün yaptirdim ikili kan da haftaya çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…