- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Alcam insaAllah canim tabi ki. Dogum iznimin cogu yaz tatiline geliyor kullanamicam malesef.Gerekirse 1 yil bile alabilirim. Iyi bakici bulursam subatta okula baslarim. Plan yapiyoruz ama Rabbim planlarimizi nasip etsin ya bugunlerde korku var icimde. Hayra ciksin insaAllah bebeklerimizi bize bagislasin aminnnDogumdan sonra 6 aylık ucretsız ızın almayı dusunuyor musun ,bazen sonrasında işi bırakmayı bıle dusunurum gıbı gelıyo ,minicikken nasıl bırakılıp işe gıdılır
Evde iyiyim yemegi bile sag olsun esim yapiyor ben bazen yardim ediyorum ama okulda cok yorgun hissediyorum. Rapor da 1 hafta alayim hadi ama 9 ay hamilelik var mecburen dayaniyorum canim. Rabbim bebegimi korusun da ben cekerim sorun degilVajinal olarak alinca aslinda daha etkili doktorum bana oyle soylemisti istersen rahatsizlik duymuyorsan o sekilde al calisiyorsun sersemlik hissi olusmasi seni zorlayabilir cnm rapor alamiyormusun calismak normalde de zor zaten ama hamileyken kesinlikle o zorluk ikiye uce katlanir ben simdiden daha 3. Ayda hemen yoruluyorum ev dubleks icerden merdivenli ondan cikmasi bile zorluyor nefes nefese kaliyorum bu yorgunluk normalmi bende bilemedim
Ilacsiz duramam bence ben ya. Prilam iyilestirdi beni ama diger ilaclar yuzunden bulanti basliyor malesefYok canım ben hiç ilaç kullanmadım bulantı için bi kaç gündür iyiydim ama dünden beri mahvoldum yine.
Benim kasiklarim agriyor bogazim tahris oluyor ve midem deli gibi agriyor. Kusmasam ama daha kotu olurum zaten lavaboya gittigim anda bazen kendiliginde cikiyor bende cok sasiriyorum. Kusunca iyi olup uyuyorum geceleri. Gunduzleri ise aksam olsun eve gidip kusup yatayim diyr geciyor10 +4 olcam gecmiş ti hiç kusmadım ama mide bulantım oluyordu tiksiniyordum. Cok zor ya. İyiki sürekli kusmadım mahvolurdum bünyem de zayıf zaten. Sizinde kasıklar agrırmıydı cıkardıktan sonra.
Doktor bana başka bi tane yazmıştı herkese verilen bi bulantı ilacı bende almadım idare etmeye çalışıyorum artık vitamin ilaçları demi onlarda bulantı yapıyoIlacsiz duramam bence ben ya. Prilam iyilestirdi beni ama diger ilaclar yuzunden bulanti basliyor malesef
Amin canım hayırla saglıkla gelsinler. Ben de dr a gıtmeyelı 2 hafta oldu .goremedıgımızde kprkuya kapılıyoruz bence.ınsallah hiçbir sıkıntı yoktur saglıkla buyuyorlardır içimizi ferah tutalım.ben ozel de calısıyorum ,en fazla 6 ay hakkım var ,onu da vercekleri mechul..Alcam insaAllah canim tabi ki. Dogum iznimin cogu yaz tatiline geliyor kullanamicam malesef.Gerekirse 1 yil bile alabilirim. Iyi bakici bulursam subatta okula baslarim. Plan yapiyoruz ama Rabbim planlarimizi nasip etsin ya bugunlerde korku var icimde. Hayra ciksin insaAllah bebeklerimizi bize bagislasin aminnn
Ne guzel esin yardim ediyomus sagolsun bizimki cayini bile benden istiyorEvde iyiyim yemegi bile sag olsun esim yapiyor ben bazen yardim ediyorum ama okulda cok yorgun hissediyorum. Rapor da 1 hafta alayim hadi ama 9 ay hamilelik var mecburen dayaniyorum canim. Rabbim bebegimi korusun da ben cekerim sorun degil
Evet canim prilam bulanti ilaci. Aynen vitaminler ve progestan beni zorluyor yine de hamdolsunDoktor bana başka bi tane yazmıştı herkese verilen bi bulantı ilacı bende almadım idare etmeye çalışıyorum artık vitamin ilaçları demi onlarda bulantı yapıyo
Canim ben dun gittim doktora ama ne bilim az once karnima agri girdi gevti sukur ama korku olusturuyor bende. Ozelde ucretli izin mi 6 ay. Ben ucretsiz alcam insaAllah. Senin de ucretsiz olur galiba. Bi de normal 8 haftalik dogum iznini kullanirsin baya buyur bebisin.Amin canım hayırla saglıkla gelsinler. Ben de dr a gıtmeyelı 2 hafta oldu .goremedıgımızde kprkuya kapılıyoruz bence.ınsallah hiçbir sıkıntı yoktur saglıkla buyuyorlardır içimizi ferah tutalım.ben ozel de calısıyorum ,en fazla 6 ay hakkım var ,onu da vercekleri mechul..
Kendini yataklara at istemez dahaNe guzel esin yardim ediyomus sagolsun bizimki cayini bile benden istiyor
Aynen canım her halimize çok şükür az önce kendime makarna yaptım yedim biraz rahatladım sanki.Evet canim prilam bulanti ilaci. Aynen vitaminler ve progestan beni zorluyor yine de hamdolsun
Ben kocami taniyorum oyle yapsam bile elini surmez zaten genel halim pek iyi sayilmaz cok halsizim genelde uzaniyorum mide bulantim da var biliyo hamilelikte naz yaptigimi dusunuyor annesi 7 tane dogurmus elinde camasir bile yikiyomus komur tasiyomus vs onu ornek veriyor herkes ayni olmuyor kizimda daha kotuydum 9 ay yattim annem vardi sagolsun hep o bakti bana simdi cok hasta gelemiyo kendi kendime idare etmeye calisiyorum 3 haftadir ev temizlenmedi heryer cok fena oyle oturuyorum supurgeyi en son avtigimda sancilandim kanama yasadim artik korkuyorum elimi surmeye boyle pis pis oturuyorum napayim sagligimdan onemli degil...Kendini yataklara at istemez dahahalim yok disardan yemek getir yapamicam haberin olsun falan de. Geldiginde de bugun cok kotuyum noldu bana de mecburen yapacak
Hadi ya olsun canim bu durumu takma esini oyle kabul etmissin ne guzel iste. Sen bebegine kizina ve kendine iyi bak yeterli. Evi de bosver canimizdan onemli degil. Benim de evim hic icime sinmiyor. Esim guya yapiyor arada ama erkek iste bi yeri yapip diger yeri birakiyor ben de yoruldu diye soylemiyorum ama baktim dusununce daha mutsuz olcam. Artik evi takmiyorum kimseyi evime de kabul etmiyorum. Saglikli olalim da gecer insaAllahBen kocami taniyorum oyle yapsam bile elini surmez zaten genel halim pek iyi sayilmaz cok halsizim genelde uzaniyorum mide bulantim da var biliyo hamilelikte naz yaptigimi dusunuyor annesi 7 tane dogurmus elinde camasir bile yikiyomus komur tasiyomus vs onu ornek veriyor herkes ayni olmuyor kizimda daha kotuydum 9 ay yattim annem vardi sagolsun hep o bakti bana simdi cok hasta gelemiyo kendi kendime idare etmeye calisiyorum 3 haftadir ev temizlenmedi heryer cok fena oyle oturuyorum supurgeyi en son avtigimda sancilandim kanama yasadim artik korkuyorum elimi surmeye boyle pis pis oturuyorum napayim sagligimdan onemli degil...
Yapmıyorsa bi zahmet temızlıkcı falan tıtsun,hamıle hamıle supurge mı tıtcaksın .cozum onda ,cok halsiziz gercekten de çünkü .Ben kocami taniyorum oyle yapsam bile elini surmez zaten genel halim pek iyi sayilmaz cok halsizim genelde uzaniyorum mide bulantim da var biliyo hamilelikte naz yaptigimi dusunuyor annesi 7 tane dogurmus elinde camasir bile yikiyomus komur tasiyomus vs onu ornek veriyor herkes ayni olmuyor kizimda daha kotuydum 9 ay yattim annem vardi sagolsun hep o bakti bana simdi cok hasta gelemiyo kendi kendime idare etmeye calisiyorum 3 haftadir ev temizlenmedi heryer cok fena oyle oturuyorum supurgeyi en son avtigimda sancilandim kanama yasadim artik korkuyorum elimi surmeye boyle pis pis oturuyorum napayim sagligimdan onemli degil...
Ben de hiç misafır falan almıyorum ,ev acaip dagınık .kimse umrumda degıl şuan .12 haftayı hayırlısıyla risklı donemı bi atlatalım da inşallah ,sonra hayata dönerızHadi ya olsun canim bu durumu takma esini oyle kabul etmissin ne guzel iste. Sen bebegine kizina ve kendine iyi bak yeterli. Evi de bosver canimizdan onemli degil. Benim de evim hic icime sinmiyor. Esim guya yapiyor arada ama erkek iste bi yeri yapip diger yeri birakiyor ben de yoruldu diye soylemiyorum ama baktim dusununce daha mutsuz olcam. Artik evi takmiyorum kimseyi evime de kabul etmiyorum. Saglikli olalim da gecer insaAllah
Aynen cnm misafir alamiyorum zaten riskli gecen bir hamileligim var insanlarla ugrasamam gelmek isteyenler var ama agirlayamacagim icin sonraya erteliyorum evi oyle bi bosverdimki b.k goturucek o derece yani bide titizimdir temiz olmazsa rahat edemem napicaz bosvericez artikHadi ya olsun canim bu durumu takma esini oyle kabul etmissin ne guzel iste. Sen bebegine kizina ve kendine iyi bak yeterli. Evi de bosver canimizdan onemli degil. Benim de evim hic icime sinmiyor. Esim guya yapiyor arada ama erkek iste bi yeri yapip diger yeri birakiyor ben de yoruldu diye soylemiyorum ama baktim dusununce daha mutsuz olcam. Artik evi takmiyorum kimseyi evime de kabul etmiyorum. Saglikli olalim da gecer insaAllah
Allah razı olsun benim eşim de yapıyor hiç yormuyor beni iyi olursam zaten yapıyorum değilsem kendi girip yapıyor yada dışardan soluyoruz bazen çok halsizlik geliyor.Kendini yataklara at istemez dahahalim yok disardan yemek getir yapamicam haberin olsun falan de. Geldiginde de bugun cok kotuyum noldu bana de mecburen yapacak
Risk olmasa sorun degil yapardim temizlikci konusunu konustum bakalim tamam dedi icraata gelince de tutucakmi sozunu ☺Yapmıyorsa bi zahmet temızlıkcı falan tıtsun,hamıle hamıle supurge mı tıtcaksın .cozum onda ,cok halsiziz gercekten de çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?