Bana Dr prilam i bı tane iç dedi ilk kendim iki baslamisdim bire düşürünce iki gün mahvoldum kafamı dahi kaldiramadim bulantidan o gün 3 e çıkardım iki yatmadan bı de sabah aliyorum o halde bile bazen yine çok kötü oluyorum ikinci kutuyu Alicam yarın .Yok canım ben hiç ilaç kullanmadım bulantı için bi kaç gündür iyiydim ama dünden beri mahvoldum yine.
O zaman beklemeden icraata gec canim☺Risk olmasa sorun degil yapardim temizlikci konusunu konustum bakalim tamam dedi icraata gelince de tutucakmi sozunu ☺
Supurge zor ya benim de kalcamda agri var mumkun degill yapamam.Ne guzel ailenle ayni yerdesin onlar gelince toplarlar zatenBende öyle evi süpürsem öpüp de başıma koyiyim valla hiç de umrumda değil ev işi falan yani iyi olana kadar bende kimseyi kabul etmiyorum annemler teyzemler yabancı değil bir onlar yani yoksa iki iş yapsam belim çok kötü benim hemen tutuluyor ya
Kız yok ayni yerde değilim ben anadolu yakası annemler avrupa ben gidiyorum anneme 4 5 gün kalıyorum napimSupurge zor ya benim de kalcamda agri var mumkun degill yapamam.Ne guzel ailenle ayni yerdesin onlar gelince toplarlar zaten
Aman yok haftada 1 süpürsem yeter gelen giden çok yok gelirse onlar geliyor bitek yani onu demek istedim oda ayda 1 2 anca işte gelirlerse kış geldi bende artık zor giderim ama gidince baya rahat ediyorum iyiki varlar yaSupurge zor ya benim de kalcamda agri var mumkun degill yapamam.Ne guzel ailenle ayni yerdesin onlar gelince toplarlar zaten
Soğuk süt içincedemi kötü oluyorsun migdeme tek iyi gelen soğuk süt az kaldı düzelicez inşallahSüt içemıyorum ben de ,içtiğim an süt kusuyorumkalsiyum eksık kalcak
Yok canı hasta olmıyım dıye soguk içmıyom.sabah işe gıderken cok vaktım olmdgı için buzdolabından cıkardıgım sute bıraz sıcak su ekleyıp ıcıyorum ve anında çıkıoSoğuk süt içincedemi kötü oluyorsun migdeme tek iyi gelen soğuk süt az kaldı düzelicez inşallah
1 yudum sadece dolaptan iç çok faydası oluyor sıcak sütü asla içememYok canı hasta olmıyım dıye soguk içmıyom.sabah işe gıderken cok vaktım olmdgı için buzdolabından cıkardıgım sute bıraz sıcak su ekleyıp ıcıyorum ve anında çıkıo
Olsun canim o da yeter☺iyi kiii varlar tabi Allah eksikliklerini vermesin aminAman yok haftada 1 süpürsem yeter gelen giden çok yok gelirse onlar geliyor bitek yani onu demek istedim oda ayda 1 2 anca işte gelirlerse kış geldi bende artık zor giderim ama gidince baya rahat ediyorum iyiki varlar ya
Benim evde oyleydi bugun temizledik benimkide oyle yardım etmez ama yapıo deyince demesen gık demezBen kocami taniyorum oyle yapsam bile elini surmez zaten genel halim pek iyi sayilmaz cok halsizim genelde uzaniyorum mide bulantim da var biliyo hamilelikte naz yaptigimi dusunuyor annesi 7 tane dogurmus elinde camasir bile yikiyomus komur tasiyomus vs onu ornek veriyor herkes ayni olmuyor kizimda daha kotuydum 9 ay yattim annem vardi sagolsun hep o bakti bana simdi cok hasta gelemiyo kendi kendime idare etmeye calisiyorum 3 haftadir ev temizlenmedi heryer cok fena oyle oturuyorum supurgeyi en son avtigimda sancilandim kanama yasadim artik korkuyorum elimi surmeye boyle pis pis oturuyorum napayim sagligimdan onemli degil...
Benimde oldu acaba alerjimmi var bişeye die düşündüm hastada değilim toz da yok. 10 kez 25 kez canım cıkıo du bu ara gecti bakalımKızlar merhaba ,ben bir iki haftadır deli gibi hapsırırıyorum.grıp nezle degılım şükür.sadece hapşırık ,saatte 5-6 kez hapsırıyorum.hamılelıge baglı bişeu mi ki ,yaşayan ya da fikri olan varmı ,bebegebir zararı olmuyodır demi
erkeklerin cogu boyle demekki ☺ Esimle konustuk temizlikci tutalim dedi kendisi yapmak istemiyor ki zaten cok calisiyor yoruluyor evde de dinlenmek istiyor neyseki ikna ettim temizlikci gelicekBenim evde oyleydi bugun temizledik benimkide oyle yardım etmez ama yapıo deyince demesen gık demez
Teşekkür ederim beni unutmamışsın
Bende aynym uzulme kizimda da aynydm.rbbmn iznyle son 3 4 hafta enfazla.dualarm seninle ve bizim.gbi olan butun anne adaylariyla...13+2 oldum hala bulantım bitmedi süt hiç içemiyorum yoğurt yiyemiyorum ne yapacam ben ya
Ztn bu anneler ve alttan yaptklari algi operasyonlari olmasa hersey gulluk gulistanlk olacak.deseki oglum herkes bir degil her hamilelik ayni degil.otrp kendni anlatip oglunun beynine yerlestren annelerden nefret ediyorum.ve allaha havale ediorum.bende yasiyorum aynisni ve artk beddua ediorm 50 yasnda kadin illa hamile.olmasna gerek yok allah bi dert verir klozet basnda uyumak neymis anlarda beni anlar diorum napaym caresizim...Ben kocami taniyorum oyle yapsam bile elini surmez zaten genel halim pek iyi sayilmaz cok halsizim genelde uzaniyorum mide bulantim da var biliyo hamilelikte naz yaptigimi dusunuyor annesi 7 tane dogurmus elinde camasir bile yikiyomus komur tasiyomus vs onu ornek veriyor herkes ayni olmuyor kizimda daha kotuydum 9 ay yattim annem vardi sagolsun hep o bakti bana simdi cok hasta gelemiyo kendi kendime idare etmeye calisiyorum 3 haftadir ev temizlenmedi heryer cok fena oyle oturuyorum supurgeyi en son avtigimda sancilandim kanama yasadim artik korkuyorum elimi surmeye boyle pis pis oturuyorum napayim sagligimdan onemli degil...
Teşekkür ederim beni unutmamışsınben aranızdan ayrıldım şimdi hepinizin hamileliği ilerlediği ve beni sorduğun için yazıyorum .
8 haftalıkken bebeğimi kaybettim
Sende kayinvalideden dertlisinZtn bu anneler ve alttan yaptklari algi operasyonlari olmasa hersey gulluk gulistanlk olacak.deseki oglum herkes bir degil her hamilelik ayni degil.otrp kendni anlatip oglunun beynine yerlestren annelerden nefret ediyorum.ve allaha havale ediorum.bende yasiyorum aynisni ve artk beddua ediorm 50 yasnda kadin illa hamile.olmasna gerek yok allah bi dert verir klozet basnda uyumak neymis anlarda beni anlar diorum napaym caresizim...
Bende oyleym 6 yili devrdim evlilkte en cok o zoruna gdio ztn.bana da annem bakti allah razi olsun smdide memlekettwn geldi 2 aydr yanmda o olmasa ortada kalrdm kizim 5 yasnda oda bana muhtac.benmki haftada ario ben knsmiom hastym.diom anneme veriom hep tahammil edemiorm doldurmalarna armzda 900 km var ama ordn bile gucu yetio.ki ilk gebelgmde ust katmda otryodu 1 tas corba yapmslgi yoktur 9 ay kustum bliodu.velhasil kmse annen gibi olmyo rbbm bizi bi an once saglgmza ve saglkla bebeklermze kavustrsun herkesi evne yuvasna bagslasin.onu bana beni ona muhtac etmesin.kocalarmza da idrak yetenegi versinSende kayinvalideden dertlisinhaklisin anne o sekilde anlatmayinca hep kendinden ornekler verip bizde hamileydik herseyi yapiyorduk derse kocalarda bizim naz yaptigimizi dusunur... Ben akillandim artik uzak duruyorum mesafeliyim ilk hamileligimde annem bakmasina ragmen bi suru laf etti dogumumda bile bi gece bakmisligi yok iyiki annem varmis o da olmasa napacaktim bilmiyorum bazi kayinvalideler gercekten olmasa daha iyi cunku var hali bile yok zaten ben demiyorum gelsin bana baksin ama insan olan bi arar hal hatir sorar esim hamile oldugumu soylemis 1 ay gecti bir defa aramadi bende salak gibi hasta oldugunda gidip bakiyordum iste sonradan akillandim artik o nasilsa bende oyleyim... Kendini hic yipratma o nasil davraniyorsa sende oyle ol ben zmaninda cok yiprandim keske diyorum simdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?