Ye gitsn kız bişey olmazKızlar çok özür dileyerek bir şey diyeceğim.canı çekecekler daha fazla okumasın
Canım dehset derecede paçanga böreği istiyor dayanmıcam yicem galiba bir şey olur mu acaba pişmiş pastırma?
Katılıyorum canim. 5gun kullanicam bakalim umari gecer. İs yerinde mesai bitsin diye dakkalar sayiyorum haftalardir cok zorBen iğne oluyorum. Doktor dedi ki enfeksiyondan bebek düşer. O yüzden şu ilacın ufak bi zararı bu sonucun yanında hiç
Bende cok zor kusarim ama 6 haftadir ben istrmeden selale gibi kusuyorum. Uykudan uyandiriyor beni gecmis olsunKızlarbende bugun cöktüm bi anda yine istifar ettim. Tarhana corbası içtim içmez olaydım normalde pek sevmem. Normalde ben istifar edemem hayatım da 1 yada 2 kere etmişimdir. Cok kötüyüm cok zorladı kasıklarım cok agrıdı korkuyla yatıyorum.
Canim ilacla mi boylesin. Ben hala prilam kullaniyorum yatmadan 2 tane aliyorum ama hala bitmedi. Bitti derken bulanti basliyor. Yine yiyorum cok sukur ama modumu dusuruyor. Acaba ilac almadiniz diye mi merak ettimBana iyi gelmedi şuan kusmamak için direniyorum ama boşa gibi iyi olcam diye seviniyodum ama daha da kötüyüm iki gündür.
10 +4 olcam gecmiş ti hiç kusmadım ama mide bulantım oluyordu tiksiniyordum. Cok zor ya. İyiki sürekli kusmadım mahvolurdum bünyem de zayıf zaten. Sizinde kasıklar agrırmıydı cıkardıktan sonra.Bende cok zor kusarim ama 6 haftadir ben istrmeden selale gibi kusuyorum. Uykudan uyandiriyor beni gecmis olsun
Gecmis olsun canim ben de iyiyim dedim ama ayran cok ictim onu cikardim. Ustelik prilam kullaniuorum ona ragmen. Istifra edince poset al oturarak cikar. Yoksa hem bel hem kasiklarim cok agrimisti. Her odada posetim var benimKızlarbende bugun cöktüm bi anda yine istifar ettim. Tarhana corbası içtim içmez olaydım normalde pek sevmem. Normalde ben istifar edemem hayatım da 1 yada 2 kere etmişimdir. Cok kötüyüm cok zorladı kasıklarım cok agrıdı korkuyla yatıyorum.
Evet ayaktaydım ya oturmak sonra aklıma geldi ama bitmişti o zaman. Uzakta olmak istiyorum hep herkesten normalde ama şu an o kadar ihtiyacım var ki bi tanıdıga bir kap yemeğe. Kimse yok.Gecmis olsun canim ben de iyiyim dedim ama ayran cok ictim onu cikardim. Ustelik prilam kullaniuorum ona ragmen. Istifra edince poset al oturarak cikar. Yoksa hem bel hem kasiklarim cok agrimisti. Her odada posetim var benim
Progestani doktorun mu biraktirdi acaba? Ben kontrole gittim hala biraktirmadi. Ilk sebep de kasik agrim vardi diye verdi yani ekstra bisi yoktu sukur ama hala devam ediyorum. Sadece persembe gunu cok yorulmustum akintim leke gibi geldi. Onu doktora soyledim ondan mi biraktirmadi bilmiyorum.kızımda doğuma kadarprogesteron iğnesi kullanmıştım şimdiyse düşük riskim vardı baslarda hapını vermişti doktor 15-20 gün kullandım sonra bıraktım şimdi kullanmıyorum umarım gerek olmaz çünkü bana çok yan etki yapıyor bende işlerimi yavasca kendim yapmaya çalışıyorum ağır bişey yapmamak gerek ama yemek yapmak zorundayım kızım var yanımda kimse yok yani kalan eşimde işe gidiyo baskalarına da mecbur olmak istemiyorum kızımda yatalak gibiydim annem baktı 9 ay şimdi şekeri tansiyonu baska hastalıkları var kendine zor bakıyo gelemez plesenta eğer yapışma vs gibi sorunlar yoksa kendiliğinden yukarı çıkıyor belki bu gebeliğimde benimde asağıda olabilir çarşamba dr gidicem o zman anca öğrenebilirim umarım sorunsuzca geçer herkesin hamileliği bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız en büyük arzum sağlıklı doğması...
Ya evet ben de evlenip uzaga geldim. 3 saatlik yok gerci ama benim icin uzakEvet ayaktaydım ya oturmak sonra aklıma geldi ama bitmişti o zaman. Uzakta olmak istiyorum hep herkesten normalde ama şu an o kadar ihtiyacım var ki bi tanıdıga bir kap yemeğe. Kimse yok.
Sutun kokusuna bile yanasamiyorum bende ama yogurt peynir tukeriyorum o sekildede kalsiyum ihtiyacini karsilarizSüt içemıyorum ben de ,içtiğim an süt kusuyorumkalsiyum eksık kalcak
Sen beni gör annee die nasıl alıyorum eşim gülüyor kendine gel sen anne olacaksın daha anne diosun git başımdan dedimYa evet ben de evlenip uzaga geldim. 3 saatlik yok gerci ama benim icin uzakbuna ragmen kimsenin olmamasinin rahatligina cok alistim ama hamilelgimde keske biri olsa diyorum. Cikarinca oturup agliyorum bi de bu yasa geldim hala ana kuzusuyum galiba
Su bile çok zor içiyorum ben..süt içmiyorum 1 haftadır da yoğurt yedim onun yerine kendimi de hiç iyi hissetmiyorum bulantidan dolayı keyfim kaçıyor çokSüt içemıyorum ben de ,içtiğim an süt kusuyorumkalsiyum eksık kalcak
Doktor gunde 3 defa ic demisti ama ben bir defa gece yatmadan aliyordum yine de cok kotu oluyordum migrenim var onu tetikliyor hergun bas agrisi mide bulantimi cogaltiyor gun boyu yemek yiyemiyorum cok sinirli yapiyor evde teror estiriyorumProgestani doktorun mu biraktirdi acaba? Ben kontrole gittim hala biraktirmadi. Ilk sebep de kasik agrim vardi diye verdi yani ekstra bisi yoktu sukur ama hala devam ediyorum. Sadece persembe gunu cok yorulmustum akintim leke gibi geldi. Onu doktora soyledim ondan mi biraktirmadi bilmiyorum.
Sen beni gör annee die nasıl alıyorum eşim gülüyor kendine gel sen anne olacaksın daha anne diosun git başımdan dedim ☺
Anladim canim. Ben de fitil olarak almaya baslamistim 2 haftadir ama persembe gunu leke gorunce agizdan aliyorum ama bu defa bulantimi artirdi. D vitaminim eksik cikti o da bulanti yapiyor. Kafayi yicem bu ilaclardan ya yoksa iyiyim halbukiDoktor gunde 3 defa ic demisti ama ben bir defa gece yatmadan aliyordum yine de cok kotu oluyordum migrenim var onu tetikliyor hergun bas agrisi mide bulantimi cogaltiyor gun boyu yemek yiyemiyorum cok sinirli yapiyor evde teror estiriyorumbaktim cok kotu yapiyo birakmayi denedim cok sukur bisey olmadi zaten hep evdeyim dinlenme modundayim kendimi yormadan yapiyorum yemek vs. Vajinal fitil olarak aldim o da mantar yapti biraktim mecburen insallah gerek olmaz cunku bana cok dokunmaya basladi progestan
Dogumdan sonra 6 aylık ucretsız ızın almayı dusunuyor musun ,bazen sonrasında işi bırakmayı bıle dusunurum gıbı gelıyo ,minicikken nasıl bırakılıp işe gıdılırAnladim canim. Ben de fitil olarak almaya baslamistim 2 haftadir ama persembe gunu leke gorunce agizdan aliyorum ama bu defa bulantimi artirdi. D vitaminim eksik cikti o da bulanti yapiyor. Kafayi yicem bu ilaclardan ya yoksa iyiyim halbukibi de ben calisiyorum ve ayakta duruyorum mecburen korkuyorum o yuzden. Keske hamilelere izin olsa
Vajinal olarak alinca aslinda daha etkili doktorum bana oyle soylemisti istersen rahatsizlik duymuyorsan o sekilde al calisiyorsun sersemlik hissi olusmasi seni zorlayabilir cnm rapor alamiyormusun calismak normalde de zor zaten ama hamileyken kesinlikle o zorluk ikiye uce katlanir ben simdiden daha 3. Ayda hemen yoruluyorum ev dubleks icerden merdivenli ondan cikmasi bile zorluyor nefes nefese kaliyorum bu yorgunluk normalmi bende bilemedimAnladim canim. Ben de fitil olarak almaya baslamistim 2 haftadir ama persembe gunu leke gorunce agizdan aliyorum ama bu defa bulantimi artirdi. D vitaminim eksik cikti o da bulanti yapiyor. Kafayi yicem bu ilaclardan ya yoksa iyiyim halbukibi de ben calisiyorum ve ayakta duruyorum mecburen korkuyorum o yuzden. Keske hamilelere izin olsa
Yok canım ben hiç ilaç kullanmadım bulantı için bi kaç gündür iyiydim ama dünden beri mahvoldum yine.Canim ilacla mi boylesin. Ben hala prilam kullaniyorum yatmadan 2 tane aliyorum ama hala bitmedi. Bitti derken bulanti basliyor. Yine yiyorum cok sukur ama modumu dusuruyor. Acaba ilac almadiniz diye mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?