Hamilelik nezlesidiye bişey varmıs canım .2.ayda baslıyormus 1-2 haft suruyormus sanırım bu olabilir ,ıns benım de gecer ,yoruldum hapsırmaktanBenimde oldu acaba alerjimmi var bişeye die düşündüm hastada değilim toz da yok. 10 kez 25 kez canım cıkıo du bu ara gecti bakalım
Öyle valla ya daha anlatsam ağzınız açık kalır da neyse çocuk olunca barışcam sanmasın kimse dedim yani istemiyorum çünkü uğraşamam ben kimseyle benim kendime hayrim yok dediğin gibi acımıyorlar işte hiç allaha havale ediyorum yapanları8
Manyak varya bu insanlar artıksalak karı kızın kendine faydası yok kıskanıyorlar varya ben bunu anladım. Biz uzaktayız kayınvalidemler belki gelebilirler dicem bende ben kendime zor bakıyorum benden hizmet beklemiyceksen buyur gel. Yemek bile yapamıyorum dicem. İnşallah da gelmezler. Zaten aclıktan uyuyamadım bide bunları okudum sinirlendim. Gitme kız gitme. Gelmesinde. Boylelerine mesafe en iyisi. Arsız karı
O zaman ben atlattım yani 6. Ve 8. Haftalara kadsr oldu gecti dediğin gibiHamilelik nezlesidiye bişey varmıs canım .2.ayda baslıyormus 1-2 haft suruyormus sanırım bu olabilir ,ıns benım de gecer ,yoruldum hapsırmaktan
Hayırlısı olsun canım..evet ben yaptırdım ultrasonda birşey çıkmadı kanı da çarşamba günü alcamselam bende haziran annesi olacağım kısmetse ikli test yaptırdınız mı ?
teşekkür ederim sanada hayırlı olsun aynı gün doğum gözüküyor :) bende yaptırdum ultrasonda bişey çıkmadı kanı bekliyorum cuma çıkacakHayırlısı olsun canım..evet ben yaptırdım ultrasonda birşey çıkmadı kanı da çarşamba günü alcam
Hayırlısı olsun canım..evet ben yaptırdım ultrasonda birşey çıkmadı kanı da çarşamba günü alcam
Antibiyotiklerin turleri var canim doktoruma ben sormadan bu gebelikte kullanilabilen b sinifi antibiyotik demisti kullandim enfeksiyon falan kalmadi sukur.yoksa enfeksiyon dusuk tehditi dmekmisBana fitilde verdi onu henux yapmadim. Hem geniz hem genital akinti olunca antibiyotik ve fitil verdi. Antibiyotik icicem dedigimde hrrkes tepki veriyor ne yapacağımı sasirdim
Gecmıs olsun gecsınler inşaallah hepimizdenKızlarbende bugun cöktüm bi anda yine istifar ettim. Tarhana corbası içtim içmez olaydım normalde pek sevmem. Normalde ben istifar edemem hayatım da 1 yada 2 kere etmişimdir. Cok kötüyüm cok zorladı kasıklarım cok agrıdı korkuyla yatıyorum.
Merhaba ikili testi nerede yaptirdiniz ve fiyati nedir ? Birde ultrasonda cinsiyetini gorebildiniz mi . Yarin bende perinatologa gidicem cok merak ediyrmteşekkür ederim sanada hayırlı olsun aynı gün doğum gözüküyor :) bende yaptırdum ultrasonda bişey çıkmadı kanı bekliyorum cuma çıkacak
Evet canım sağlıkla hayırla gelsinlerteşekkür ederim sanada hayırlı olsun aynı gün doğum gözüküyor :) bende yaptırdum ultrasonda bişey çıkmadı kanı bekliyorum cuma çıkacak
Ben 250 tl ye yaptırdım canım.. Yok benim ki oturuyor göremedim ay sonu gidicem inşallah ozaman öğreniriz bende merak ediyorumMerhaba ikili testi nerede yaptirdiniz ve fiyati nedir ? Birde ultrasonda cinsiyetini gorebildiniz mi . Yarin bende perinatologa gidicem cok merak ediyrm
Hiç stres yapma normal muayne oluyorsun ya ultrasonla karından bebeğin arkasını dönmesini bekliyorlar ense kalınlığı ölçülüyor aynı günde gidip kan veriyorsun okadar..benim normal dedi burun gelişimi güzel dedi kanda daha çıkmadı.canim ikili test nasıl yapılıyor biraz Bilgi verir misin? Karindan ultrasonla mi? stresyapıyorum da, bir de ense kalınlığı bakıldı mi?
ben istanbul medipol 136 tl ye yaptırdım , cinsiyeti göremedik enseyi bile zor ölçtü dr :)Merhaba ikili testi nerede yaptirdiniz ve fiyati nedir ? Birde ultrasonda cinsiyetini gorebildiniz mi . Yarin bende perinatologa gidicem cok merak ediyrm
evet temiz gelecek inş bakalım ve görelim :)Evet canım sağlıkla hayırla gelsinlerhaberleşiriz ozaman yazarsın inşallah temiz gelcek onlarda
Medipol bana 400 dedi ama kanla birlikteben istanbul medipol 136 tl ye yaptırdım , cinsiyeti göremedik enseyi bile zor ölçtü dr :)
Ya bende yarin gidicem acibademe gidiyorum ama 2.000 e yakin bir rakam olur dedilerben istanbul medipol 136 tl ye yaptırdım , cinsiyeti göremedik enseyi bile zor ölçtü dr :)
Çok demiş başka yerde yaptır bence canım ya uçmuş orası doğum yapiyosun sankiYa bende yarin gidicem acibademe gidiyorum ama 2.000 e yakin bir rakam olur dedilersiz kosuyolu medipoldemi yaptrdiniz ,avr yakasindami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?